• Mali Zeus
    15.6k
    Već me frče u želucu.
  • Jurki
    15k
    Već me frče u želucuMali Zeus

Meni je samo zal kaj tekma nije u Zgu.
    Nedjelja, 3 popodne.. taman se stici napiti prije tekme i otrijezniti do drugog dana :rofl:
  • Rakovica1986
    875
    Kolega nema razloga za to. Jedino što me muči je klaun Pajač koji ima tendenciju napravit cirkus od utakmice.
    Uvjeren sam da će dečki izaći puni samopouzdanja i elana, a da će protivnik imat poluposrane gaće jer je svjestan da smo sa slabijim kadrom nego što će istrčati protiv njih kontrolirali Milan prije nekoliko dana.
    Najviše me zapravo zanima koga će Mister staviti uz Galešića.
  • El Madrigal
    48
    Sada se pokazalo da imamo 3 vrlo dobra rješenja za obranu - stopera (KTC, Mmae, Torrente), a Galešic čeka kao zapeta puška i pošto je došao kao pojačanje vjerujem da će igrati i želim da igra. Što ekipa misli o stoperima?
    Za ostatak ekipe očekujem RPGa na DB, a Franjića na LB - Miško - Cordoba, Bati, stojke, Pjaca- volio bih Kangu od prve. Pobijediti Os, a nakon toga slijede formalno lakše tekme pa u njima dati prilike Riletu, Kači, Rogu, Hoxhi, koju minutu Mikiću.... Imamo sada puno igrača.
  • rokikaciga
    236
    Mislim da će Mister mijenjati stopere ovisno o protivnicima. Iskreno mislim da će KTC biti zacementiran na stoperskoj poziciji...ipak je s 35 na leđima pospremio Leaa u džep, a drugi stoper će ovisiti o protivnicima. A možda je utakmica protiv Milana pokazala da će KTC glumiti desnog beka u obrani, a stopera kada gradimo napad i ljevo će igrati RPG.
  • El Madrigal
    48

To s KTC om je bilo odlično. Ta varijanta je za baš jake protivnike. Nisam siguran da nam je to u HNL u potrebno.
  • Marcinko
    629
    Nadam se samo da nećemo Hoxhu više na desnom krilu gledat.
  • Ivdzo11
    5.5k
    "Nema ozljeda, svi su dobro. Napravili smo regeneraciju u četvrtak, svi su spremni za utakmicu. Imali smo dosta vremena za oporavak, znamo da moramo pobijediti. Naš cilj nije osvojiti Ligu prvaka, već biti pravaci Hrvatske, toj se utakmici maksimalno posvećujemo"

Ne možemo igrati 90 minuta presinga. Ali ako ste vidjeli gol protiv Milana, to je ono što želimo. Pritisak na obranu. A drugi je bio iz igre, isto onako kako želimo. Ne treba igračima reći 100 stvari, već samo pet-šest, oni su to prihvatili. Ovo će biti drugačija utakmica, ne možemo uvijek igrati isto, ne možemo ni svih 90 minuta igrati isto, važno je da i tijekom utakmice znamo promijeniti način igre. Volio bih da u Osijeku ne primimo gol."

A Petković? Otišao je u Bolognu, navodno baš na Cannavarom prijedlog i inzistiranje?

"Tražimo rješenje, kad imate takve ozljedu onda tražite sve moguće opcije, poslali smo ga specijalistu za tu ozljedu. To nije pitanje jednog ili dva dana, morat će teško raditi da se vrati na teren. Ali, sretni smo što je tamo."
  • Mali dioničar
    16.7k
    Bjelica nakon remija protiv Slaven Belupa.

Dosta čudna situacija s tim ozljedama, cijelo vrijeme otkad ste tu nemate po sedam, osam igrača. Zašto ima toliko ozljeda?

Može biti iz stotinu razloga, ne možemo znati točno zašto. Napori igranja Lige prvaka za igrače na koji to nisu navikli su veliki. Može biti i promjena metodologija treninga novog trenera, može biti fokus da se maksimalno fit bude za ulazak u Ligu prvaka, može biti i do uvjeta za treniranje, jedan dan na močvari, drugi dan na malo boljem terenu.

Mi ovih mjeseci ne treniramo s ovom ekipom nego samo radimo na regeneraciji jer ne stignemo. Puno je igrača koji nisu igrali Ligu prvaka. Baturina, Sučić, Pierre-Gabriel, Torrente, Špikić... Čak ni Pjaca ne znam koliko je u karijeri igrao u ovakvom ritmu. Imamo puno igrača za koje je to nešto novo, a pritisak Dinama je velik, to isto može biti razlog jer se ozljede najčešće događaju kad si pod psihičkim pritiskom. Kažem, može biti sto razloga.

Igrao sam već Ligu prvaka s Dinamom pa nisam imao te probleme. Ne mogu uprijeti prstom u nekoga ili nešto i reći da je to razlog. Pokušavamo izvući maksimum iz igrača.

Cannavaro nakon pobjede protiv Milana.

"Spavate na stadionu, trening je ujutro."

Petak

"Svi su spremni za utakmicu, regeneracija je gotova."
  • Mr Anderson
    10.1k
    Mislim da će neki igrači ipak dobiti odmor za Osijek. Rekao bih da će Galešić na stopera, najvjerojatnije s Mmaeom. Franjić lijevo, desno bi mogao Gabriel ako se nije previše potrošio. Vjerojatno će Ademi krenuti s klupe i moguće Stojković.
  • Danko
    1.4k
    I kule bi mogao s klupe počet.
  • NKDZ86
    2.8k
    Fabio kuletu: odmori se zaslužio si.
    kanga mrcino ulazi i trpaj mađarone
  • Mali Zeus
    15.6k
    Taj od prvog dana nije prestao plakati zbog ritma i ozljeda.
  • Praskaton
    3.3k

Cijela njegova komunikacija i pojava u ovom drugom mandatu je pravo razočarenje.Moglo se to uočiti od njegovog preuzimanja Os pa nadalje da će i kod nas isplivat ta toksičnost kojom zrači.

Fabio je što se toga tiče veliki gospodin za sad.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.