• Dinaminjo
    1.3k

Po onom.jednom primanju, prodoru i sutu protiv Istre se vidjelo da nisu ni blizu..
  • Danko
    1.4k

A za kog je onda morata?
    Nebi vjerovali ali i taj je igrao jučer, i za razliku od kulenovića nije se ni našao u šansi.
    A one priče tipa to bi petko zabio... nebi jer u tom trenutku petko vrlo vjerovatno uopće nebi bio tamo već na nekih 18 m od gola
  • Jaro
    9.1k
    Volio bi vidit komentare da smo jucer popusili radi njegovih promasajaStr1nger Bell

Radi promasaja nemres zgubit, samo igrati nerijeseno...
  • Mr Anderson
    10.8k
    Niš onda, nek Marić dogovori s Ćorićem transfer u Odranski Obrež. Forum struka je rekla svoje.
  • Str1nger Bell
    1.8k
    Forum struka ili viđeno na terenu ?
  • ibro1986
    335
    bas me zanima kakvi ce komentari bit ako sutra pokopa osijek :lol:
  • Hnlovac
    1.6k
    Strašno je kako će se ljudi mučiti 15 godina da završe medicinu i na kraju zarađivati 20x manje od ovog čovjeka

Žao mi je Kule, bio si dobar u Dinamu, ali molim te ne brukaj se više i odluči se želiš li igrati nogomet
  • Mihaljević
    11.8k
    Neko mora odgovarati ako je stvarno odbijena ponuda od Besiktasa ili Legije. Danas je dobio 10 lopti, svaka ni blizu dobrog primanja.
  • dinon7
    1.5k

Evo. Pokopao ih j….. čekaj… ne, pokopao je samog sebe još jednom.
    Prodati sto prije. Ovaj dečko nema veze s nogometašem.
  • Praskaton
    3.6k
    Uđeš u igru tvoja ekipa gubi,ne vidis se cijelu utakmicu.Gdje je trka zalaganje ?
    Gdje je taj zagrebacki decko koji voli ovaj klub?
  • Zg123
    1.1k
    Nazalost opet se vratio u onaj stari mod ti izgleda kao strano tijelo na terenu i gdje se lopta odbija od njega ko u fliperu. Jakir mi nije bio drag, ali on je od onakvog Kuleta izvukao maks i uklopio ga u sustav koji mu odgovara i ovaj mu je to isporucio golovima.
  • Benito
    1.1k
    3 puta se popiknuo prek lopte u pol sata...
  • NVKOD
    3.2k
    Ček, Kulenović je danas igrao?

Kanga je danas odradio lavovski posao, našao se u nekoliko izglednih prilika i bolje se nosio sa stoperima Osijeka nego Kule. Već duži niz utakmica Kule je igrač manje, ne grize kao nekad. Mislim da bolje stoji nadimak "The Invisible Man".

Nije nikakva pljuvačina, ali njegova duel igra (bolje rečeno bježanje od duela) i pogotovo štopanje je na vrlo niskoj razini. Kriminalno je to što se dopustilo da nam je on ostao jedina špica jer je kvalitetom eventualno na trećem mjestu.
  • Jay
    600
    Kule, volimo te koliko god nas zivciras i drag si decko. Nema sarkazma. Krivo nam je svima jer ovo ne ide, vjerujemo da puno radis i trudis se. Ali ako si domaci decko i ako volis ovaj klub jednako kao mi, po dolasku doma trazi hitan transfer tako da stignemo dovesti nekoga umjesto tebe. Dobro ce ti doci promjena jer ocito je psiha negdje putem nastradala.
    Turska je prekrasna, pitaj Livakovica, Besiktas je vrhunski klub, pitaj Slavena Bilica i Vidu.
  • ibro1986
    335
    Prijatelju nije on bezveze dao 15 komada ove sezone
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.