• ElDorado
    1.6k
    Opet serendanje o Oršiću i lupanje po klubu.
  • Dudu 9
    437
    Kad vidim Leksičkog sere mi se i povrća istovremeno, rijetko odvratna pojava.
  • PlavacZRima
    364
    Ponekad se pitam dal ovi novinari uopće prate isti sport. Moguće da im chatGPT ili DeapSeek pišu sve članke. Ni jedan komentar kaj su dali u podcastu ni jednu tezu koju su iznjeli ne bi potpisalo 12 ljudi od sveukupnog Dinamovog puka.
  • NB86
    15.6k
    Zizi isto za kurac vodi podcast, ante breko u nastajanju
  • ElDorado
    1.6k
    ‘Uče se poslu’ kakva debilana. I to kaj Zeko nije bio u Zg. Kaj se uče bontonu? Uf koliko su iritantni
  • Dragon1Warrior123
    3.8k
    Obojica došli srat po dinamu, a Zizi mi je rijetko iritantan lik odavno. Znači svako pitanje u stvari povod da se blati Dinamo. :vomit:
  • rioda
    6.5k
    Zašto to gledate?
  • emilperska
    8.1k
    Like, share, subscribe za Tribinu je like, share, subscribe za hajduk..
  • NB86
    15.6k
    Najstrasnije sto sam cuo na podcastu je da su igraci hnl rivala bili pozvani i druzili se u pušačkoj sobi na maksimiru, ako je cetnik livaja na maksimiru dobio docek u sobici od strane nasih senatora to je uzas
  • emreli21
    173
    Krstanovic, Mile Skoric (jos dok je igrao za Osijek), Cop, Blagojevic...
  • rakurs
    660
    Ja se ne bih složio za Tironija da mu je cilj srat po Dinamu, ne djeluje mi zlonamjerno, dapače, par puta se onako lagano postavio svojem kolegi kojeg niti neću komentirat.

Mislim, ona priča s Oršićem gdje govori da ga je Dinamo trebao barem pozvati na razgovor jer je ovaj legenda kluba... ma joj, tu mi je pao mrak na oči, kao da je Dinamo nekome nešto dužan, Orša je odabrao svoj put i to je to. Al sve u svemu, ne bih ga stavljao u isti koš s Lesičkim.

Meni je čak Cmrečnjak bio najgori, sva pitanja bila su usmjerena u nekom negativnom smjeru, kao da je uživao slušajući o 'problemima' unutar kluba, a usput se i podrugljivo smješkajući s Lesičkim.
  • NB86
    15.6k
    TIronija se nikako ne moze uspoređivat s lesickim, ima kritike, ocito je skeptican oko marica i uprave al to nije problem, kritike mu bar zvuce da dolaze u dobroj namjeri i sa zeljom da bude bolje, lesi danas poprilicno pitomiji nego prije par tjedana, i on bira trenutke kad ce ujest.
  • ElDorado
    1.6k
    Obadvojica imaju taj neki narativ i shvaćanje odanosti klubu sličan Daltonima. Muljanje, privatni interesi, ulizivanje pojedincima i igračima, davanje sebi na važnosti, frendovsko guranje, dakle sve ono što je bilo negativno u doba vladanja krimosa. I u svemu tome ne vide nikakav problem već dapače seru DP što se ne ponašaju tako.
  • skener
    1.6k
    ona priča s Oršićem gdje govori da ga je Dinamo trebao barem pozvati na razgovor jer je ovaj legenda kluba.rakurs

Najgore u svemu tome je što ljudi puše te glupe fore

Po njemu je Dinamo trebao pozvati Oršića i kaj?
    Orša hvala što si došao na razgovor, ali mi nismo zainteresirani te vratiti nazad.

I to bi onda kao bilo sve ok? Jadne priče za široke glupe mase
  • Markelo
    3k
    Negdje između muškarca i žene stoji Zizi. Lesički seljačina dođe sa žvakačom gumom pričat o Dinamu sat i pol. Tironi mi djeluje kao dobronamjeran tip al malo naivan.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.