• Mali Zeus
    16.2k
    Nije mlad, istina, ali nije ni starNVKOD

On je mlad, ali je i star.
    Hoću reći nije više mlad, ali je dosta star da ne bude mlad.
  • Zg123
    1.1k
    Moram priznati da me iznenadio, pod Bjelicom je skroz bio beskoristan em je igrao ozljedjen, em je lutao bezveze po terenu bez neke uloge. Ovo sada pod Cannavarom pun bolje izgleda.
  • Navijač Dinama
    9.3k
    Sjećam se i kad je pedere iz Cityja tjerao od sjevera jer su dečki tamo išli slaviti.Mali Zeus

Tako je, i Ricea i West Hamove kad su slavili isto i provocirali sjever.
  • Hrvatski Gradjanski
    49
    Mene ne čudi da je Ademi pao nakon transfera i odlaska u Kinu pa povratka. On je izgorio. Zaboravljamo da je on dao sve što je mogao i igrao na gornjoj granici svojih mogućnosti jako dugo. I nakon tog transfera je pao i trebalo mu je vremena da se vrati.

Ovakav Ademi još može biti važan dio proširene prve momčadi. Ne kao prije ali sposoban je odigrati 60ak minuta na visokom nivou u važnim utakmicama.
  • Crni86
    8.2k
    Kapetanska tekma danas, odlican prevovremen, na svaku loptu je iso na glavu. Svaka cast kapetane!
  • Mr Anderson
    10.9k
    Ima u kapetanu još baruta, glavno da može potegnuti kad je najpotrebnije, nebitno koliko minuta.
  • skener
    1.9k
    Samo je opet na kraju tražio zamjenu zbog ozljede, valjda nije ništa ozbiljno
  • rokikaciga
    515
    navodno je pod virozom igrao
  • Orc123
    10.7k
    Dobra tekma danas ali vidi se da ne može on 90min...
    Puno trke danas i dok je mogao igrao je kapetanski.....
    Idealno sljwdece godine da ulazi s klupe zadnjih 20min i da dodatnu energiju i iskustvo momcadi....
  • Crni86
    8.2k
    ali vidi se da ne može on 90min...Orc123

Ozbiljno pises ovo o kapetanu koji je jucer odigrao 80 minuta bolestan pod virozom i temperaturom? Jucer je ademi znacio vise nego misic u prekidanju goricinih pokusaja protunapada. Prvenstveno radi njega smo ih uspjeli drzat na njihovoj polovici. Unosio je loptu u njihovu polovicu bez problema da li bila dvojica ili trojica. Kapetan je jucer podsjetio na svoje najbolje dane.

I da opet naglasim 80 minuta pod virozom i tempreaturom. Neki ne bi dosli gledat tekmu u takvom stanju, nas je kapetan kapetanski podnio zrtvu za ekipu i odigrao odlicnu tekmu.
  • jedan u nizu
    11.9k
    Cim ne glumi nekog povucenog napadaca/ofenzivnog veznog/laznu devetku kao kod Jakira i Bjelice, odmah bolje izgleda na terenu.
  • Orc123
    10.7k
    cekaj zezas me? Daj procitaj post jos jednom! Napisao sam da je odigrao kapetanski i jako dobro koliko je mogao i da u ovim godinama on vise ne moze 90minuta odigrati na tom nivou u kontinuitetu sta vidi svatko i sta je normalno....ni jednu utakmicu nije mogao odraditi 90minuta i to je sasvim normalno u njegovim godinama sa povjescu ozljeda i problema koje je imao i ima!
    Apsolutno sam ga pohvalio za jucerasnju predstavu!

Gdje sam ja tu rekao nesto protiv njega, ja sam ga pohvalio za jucerasnju tekmu!
    Isto tako naveo sam da ce u novoj sezoni, vjerojatno zadnjoj u dresu sigurno imati ulogu s klupe kaj je svima jasno i da nam takav kapetan treba da u novoj sezoni ulazi s klupe i dize momcad energetski i da pokaze kako se bori za klub!

Sta sam ja tu pogresno napisao i gdje u mojem postu vidis da sam omalovazio Ademija ili mu dao neku kritiku?
    O cemu ti?
  • Crni86
    8.2k
    onda kad je odigrao kapetanski nejdes ga posrat bio je dobar al krene sranje. Da to je kenjanje. Svatko tko ima oci i imalo mozga zna da covjek ima godina vec i da ne moze drzat ritam dva puta tjedno, bespotrebno spominjanje samo kako bi se smanjio kapetanov doprinos na jucerasnju pobjedu.
  • Orc123
    10.7k
    sposralo ga je pun kurac likova na temi ja sigueno nisam jedan od tih.....rekao sam da u ovim godinama ne moze izdrzat 90minuta ali je jucer odigrao kapetanski i jako dobru tekmu....
    Zasto se radi drama tamo gdje je nema......?
    Ja nicim u svojem postu nisam posrao njega nego sam iznio cinjenice koje su pod 1. Da je jucer odigrao kapetanski i kvalitetno,
    Pod 2. Da sam svaku tekmu trazi zamjenu i da ne moze 90minuta izdrzati kaj je i normalno ponavljam
    3. Da nam treba u klubu a ne da ga se rijesi kak neki pisu ovdje!
    Nakacio si se na moj post a na one postove koji seru po njemu nisi prozborio nista.
    Ja s nicim nisam srao po njemu nego sam ga pohvalio za jucerasnju tekmu!
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.