• tigric
    516
    Utakmicu sudi Igor Pajač.
  • gaTeDZG
    178
    Nisam pratio podcast, no vidim na njihovom forumu da nisu pretjerano pozitivni oko posjete u nedjelju, dosta ih je uzdrmao remi protiv Šibenika kojem želim ostanak isto onoliko koliko nama i titulu.
  • Hnlovac
    1.5k
    Nebitno jer će uskoro uvjet za ulazak na stadion na derbijima bit da izrecitiras 3 navijačke pjesme NkOs napamet ,koliko se likovi boje da im dođu gostujući navijaci
  • Majki2111
    3.7k
    Zašto?! Pa prije 6 godina sam linkao forume Atalante, Cityja, Benfice i slično, i sve je bilo u redu. Kaj se promjenilo?
  • Jurki
    14.9k
    pa navijaci Atalante, Citija, Dortmunda nam nisu nikakvi rivali.
    Pa nebumo valjda reklamirali tam neke kutke, sobe ili ostale pm suparnickih navijaca koji nas mrze vise nego bilo koga.
  • Paggini
    35.9k

Nema linkanja drugih foruma Majki, ne zanima me. Odi tamo pa ih moli da ti kažu koja se pjesma svirala na poluvremenu, ali nećeš ih ovdje linkati i davati im na važnosti.
  • Majki2111
    3.7k
    Ja sam pjesmu našao, to kaj su me banali je manje važno.

Kaj je najbitnije ljudi su čitali tamo kako diše drugi tabor. Tu je link da klikne onaj ko nema vremena tražit to a volio bi čut kao diše druga strana.

Bez veze ako se to miče. Ne znam od kud ti ta ideja.

Sad ću ja jednu floskulu ubacit: Prije 6 godina je bilo puno bolje. Paggani se još nije ni rodio dok je Majki211 oplemenjivao ovaj forum :wink:
  • Nolifer
    9.4k
    Nema to veze, nisi pazio, a Paggini je dobro postupio.
  • Nema zaleđa Mikića
    1.8k
    Sad ću ja jednu floskulu ubacit: Prije 6 godina je bilo puno bolje. Paggani se još nije ni rodio dok je Majki211 oplemenjivao ovaj forumMajki2111

Mozda su upisi i rasprave prije 6 godina bile konstruktivnije, ali ako je itko od novih "oplemenio" forum to je Paggini.

Nije dodvoravanje adminu koji vlada Dinamom, ali ako se nađe kakva pozicija tu sam :lol:

Citirajući Čvorovića: "Ako me se sete, sete se"
  • doubletrouble
    1.3k
    a volio bi čut kao diše druga strana.Majki2111

Sumnjam da bi itko odavde išao na njihov forum jer ga zanima "kako oni dišu". Zaboli nas neka stvar kako dišu. Nekoliko puta si stavljao link za njihov forum ovdje, znači samo ti. Prema tome, ja ne vjerujem da ikoga ovdje zanima njihovo mišljenje osim tebe
  • Marley
    2.8k
    Ajme slucajno stisnula u anketi "pobjeda Osijeka" :scream:
    Daj me banirajte ili nesto, uzas :roll:
  • don
    10.3k
    pobjedom osvajamo naslov.
  • Mali Zeus
    15.5k
    Ajme slucajno stisnula u anketi "pobjeda Osijeka" :scream:Marley

Realno, ovo je za ban od 6 mjeseci.
  • Sibirski plavac
    3.2k
    Ne znam, mene ipak malo počela brinuti i Rijeka. Džabe nama pobjede u nizu ako i oni budu i dalje imali neporaženi niz. Varaždin u subotu je prva prilika za njihov kiks.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.