• Paggini
    35.9k
    Ne bih niti malo zamjerio Stojkoviću to ušutkivanje. Stalno govorimo kako hoćemo igrače s mudima i karakterom i onda kad jedan od naših igrača to pokaže prema tom ciganu iz Milana, odmah kreće "alo nemoj to radit alo".

Ne bi nikad dobio žuti za to, budite realni, školovao je lika koji je krenuo divljati. Inače je Stojke pun energije kad igra, diže tribine svako malo rukama.

Ademijeva reakcija je također kapetanska, nema tu govora.
  • Mrvica
    4k
    Stojković mi je oduvijek bio drag igrač, i definitivno mu se nema šta zamjerit za ušutkavanje baš suprotno od toga. Plakao sam od smijeha na njegovu reakciju, ovaj pizdi a Stojković ruganje na najjače :lol:

musah-stojkovic-dinamo-milan.webp
  • ElDorado
    1.6k
    Inače uopće ne kužim reakcije tog tipa. Prvo je bjesomučno vukao Torrentea po podu iz potpuno nejasnih razloga, a onda potpuno očito s obje ruke srušio Stojka i onda nekontrolirano luđački reagirao. I još nije htio izaći. Nevjerojatno. Veli trener prestrogo. Neoj me jeat.
    A Stojko je reagirao kako i treba, s distance mudro.
  • mlinchica
    2.4k
    Luka je jednostavno osjetio potporu trenera, osjetio i vidio da može i onda ga je malo ponijelo.
    Sasvim normalno za njegove godine i najlakše za ispraviti.
    Neka ima tu drčnost, samo ju mora naučiti fino pakirati.
    Kao npr. “dobri, drag i mio” Pjaca koji skupi obrve i uputi pogled da se smrzneš. :brow:
    Na presici prije tekme sam vidjela već samopouzdanog mladog igrača, a ne dječarca kao tamo poslije Bayerna.
    Baš mi je žao da onaj gol nije bio regularan.

Kača pak skoro svaku tekmu dobije jedan žuti. :grin:
    Super da je tako agresivniji ali sad to samo treba naučiti malo bolje kontrolirati, da ti prekršaji budu dovoljno dobri, a ne pretjerani.
    Sve je to zbog njihovih mladih godina, a tu su trener i suigrači da ih malo još poštelaju.
  • Mali Zeus
    15.6k
    Kad se sjetim da je Bjelici sjedio na klupi...
  • scooniepenn
    3.8k

Da netko ima obraza u situaciji gdje ti protivnik prođe obrambenog i ide ravno ravno prema golu, taj obrambeni ga vuče s obje ruke, a već ima žuti, spominjati da je nešto prestrogo. Glupost epskih razmjera.
  • Lynx17
    4.2k
    Stojkovic ima taj "pozitivan bezobrazluk."
  • rokikaciga
    212
    Kao i Torrente. Odlična su mi obojica sa svojim stavom
  • jakov1
    419

Kule pumpa Pavloviću statistiku.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.