• Mali Zeus
    15.5k
    Ljudi moji mi već izgledamo kao ozbiljna momčad, a čovjek je imao 3. tekmu na klupi. Mi smo Milan, više nego ozbiljnu ekipu, nadigrali u prvom dijelu. U drugom je bilo opasno s njihove strane, al opet smo uz jedan gol imali i 2 poništena i bili opasni. I čak i nakon njihovog gola se činilo kao da ćemo kad tad zabiti.

Moram priznati da je i meni trebalo dok sam skužio da u biti igramo s 4 iza, a bio na stadionu. :D Dakle lik je stavio Katarinu na beka i Katarina odigra kao Cafu u najboljim danima. Vratio Mmaea koji mu se zahvalio doktorskom disertacijom od tekme i Torrente odigrao kao prime Maldini.
    Kasnije napravio pametne izmjene da osvježi momčad i da ne padnemo. Ne robuje imenima i to je jedna od najvažnijih stvari. I stvarno se čini da naša igra ima već neke konture i vidi se ideja trenera.
  • Noel
    8.3k
    Koji su ovi rušitelji novinarski smečad pa to nema obraza ni časti ni grama. Sad na sportskim članak "Ako Cannavaro ovako nastavi teško će ga Dinamo zadržat". Do neki dan štampaju se članci tko je Cannavaro kao trener ,lutanje Marića i Zajeca, Cannavaro nema uspjeha kao trener radio samo u Kini bla bla. Pa cigani odvratni bez srama i obraza..
  • NKDZ86
    2.8k
    kad smo kod novinara, nema naslova velika pobjeda dinama, krasna atmosfera, veličanstven dekor i sl. kao kad igra jogurt iz st, nego pirova pobjeda :rofl: ko da čitam srpske portale, a ne hrt vijesti
  • Blueshadow86
    2.4k
    Odlično pripremljena utakmica. Odlična taktika.
    Milan je mega momčad, ako slučajno netko nije znao.
    Pohvale i za ostavljanje Ristovskog na klupu. Ne znam koji bi to trener napravio. Sa svime je jučer praktički pogodio.
    Ima Cannavaro šlifa. Jedva čekam kako ćemo izgledati protiv Osijeka.
  • masacusec
    4.4k
    Je li ga itko oslovio s don Fabio?
    Ili bi to bila provokacija prema jednom Napolitancu?
  • Mali Zeus
    15.5k
    Je li ga itko oslovio s don Fabio?masacusec

Ma samo Mister.
  • Mali Zeus
    15.5k
    Koji su ovi rušitelji novinarski smečad pa to nema obraza ni časti ni grama. Sad na sportskim članak "Ako Cannavaro ovako nastavi teško će ga Dinamo zadržat". Do neki dan štampaju se članci tko je Cannavaro kao trener ,lutanje Marića i Zajeca, Cannavaro nema uspjeha kao trener radio samo u Kini bla bla. Pa cigani odvratni bez srama i obraza..Noel

Pa isto kak su pisali za Jakira nakon Qarabaga da je doktor a kad je išla smjena je bila pljuvačina. To su stavovi iz dana u dan, bez obraza.
  • Igor VG
    126
    Nisam siguran što je bio točan razlog njegovog leda od 01.11.2024. ali sam primjetio jedan detalj s tekme u Šibeniku. Bio sam odmah iza naše klupe i jako dobro vidio odnose na klupi i oko nje. Igrači bez volje, osmijeha, nekako napeta situacija je barem meni izgledala. Bjelica nervozno hodao i kao da je čekao nekoga na "volej"!
    Bjelica je po uobičajenom trenerskom obrascu slao igrače na zagrijavanje tijekom tekme (ona varijanta 2,3 10ak minuta pa onda drugi i tako u krug) pa tako i Mmaee-a. E sada jedan detalj koji je meni ostao u sjećanju. U 82 minuti je izvršena zadnja 5 izmjena i Mmaee kreće prema klupi i Bjelica ga vraća natrag na zagrijavanje iza gola. Ovaj pokazuje prema Bjelici prstima broj 5, ono kao u stilu pa nema više zamjena - što me jebeš, a Bjelica niti ne gleda prema njemu nego podcjenjivački maše rukom i tjera ga na daljnje zagrijavanje iako nema više izmjena.
    Pretpostavljam da je kasnije bila neka rasprava u svlačionici jer iako je trenerova zadnja ovo je po meni čisto šiljenje one stvari na Mmaee-u. To si netko sa stavom ne dopušta bez prigovora. Mmaee mi odaje dojam lika koji nije papak. Daleko od toga da je Mmaee zadovoljio i opravdao status pojačanja i plaće u klubu ali nije zaslužio niti drkanje kao kakav šonjo!
  • rioda
    6.5k
    Kako saznajemo, Cannavaro je nakon utakmice oglasio opću mobilizaciju. Modrim trupama naredio je noćenje u klupskom hotelu pod punom "ratnom spremom". Ujutro je zakazan zajednički doručak, trening pa videoanaliza sinoćnje utakmice i onda puna koncentracija i maksimalan fokus na Osijek.

:cool:
  • Dragon1Warrior123
    3.8k
    Jedna stvar koju su ljudi propustili, ali komentar Baturine nakon utakmice da ih je Cannevaro na poluvremenu dobro iskritikovo mi je dokaz da ovaj čovjek zna! Ovako im je održao koncentraciju i za drugo poluvreme, a ne da odma krenemo letit zbog crvenog kartona. Mister!
  • ElDorado
    1.6k
    Kad je Stojke izlazio nešto mu je prilično ljuto objašnjavao. Mislim da i igrači shvaćaju da ih lik diže na višu razinu. Tijekom tekme Torrente je par puta dolazio k njemu i ovaj mu je nekaj objašnjavao.
  • Jurki
    14.9k
    ovakve stvari je gust za citati.
    Jakir bi im dal 2 fraj dana, i dozvolil da se nalocu ko krave.

Sumnjal jesam u njegove trenerske kvalitete, al izgleda zna kaj dela.
    I nek do kraja otkloni tu sumnju.
    Z gustom bum rekel da sam obicna neznalica i pojel to govno.
  • Danko
    1.4k
    Zna fabio da pobjedom u osijeku, budimo realni, osvajamo titulu.
  • ElDorado
    1.6k
    Cannavaro ima jedan sasvim drugačiji trenerski narativ. Oduševila me njegova izjava da igrači ne znaju trčati. To je zapravo bit svih naših problema zadnjih cca 2 godine. A na stadionu lijepo vidiš kako su linije blizu i kako se zajedno kreću, jučer pogotovo naravno prvo poluvrijeme.
  • Igor VG
    126
    Nisi neznalica nego kao i većina nas nisi znao što možeš očekivati. Za sada ide prema željama svih dobronamjernih štovatelja svetinje!

Neka se on dokazuje iz utakmice u utakmicu, raste zajedno s momčadi pa ćemo vidjeti gdje će nas to sve dovesti.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.