• građanin
    42
    Ozljede su sastavni dio nogometa i sasvim je jasno da uvijek postoji mogućnost da se na duže vrijeme ozljedi i golman što je bio slučaj kod nas (Nevistić) i pola obrane, isto tako srce momčadi vezni red (Mišić i Sučić), a isto tako i napadač (Petković) - to se sve dešava.

No ovo da ostanemo na igraču koji je mentalno limitiran i jednostavnonije kapacitet za igrat 90 minuta niti protiv Gorice ili Lokomotive, već eventualno da igra za njih - to je nedopustivo da se dešava jednom europskom klubu.

...i ne pušim priče da se napadači boje Petkovića haha, kakve su to pizdarije momci...
  • Patak
    3k
    Soudani je bio dobar, Petković isto iako to nije po broju golova.

Tko drugi je došao u zadnjih 10 godina a da je bolji od Kulenovića na njegovoj poziciji? Boljeg možemo samo stvoriti kao što smo i Kulenovića (ili Crnca, Koščevića, Brodića, Čutuka, starijeg Baturinu - netko bolji netko lošiji). Da, možemo i dovesti napadača, samo vjerojatnost da će biti bolji od Kulenovića je vrlo mala. Ovaj Kanga u drugoj engleskoj ligi nije dao gol cijelu sezonu. Ne očekujem da će se naigrati pored Kulenovića, posebno ne ako se Petko vrati.
  • Mali Zeus
    15.5k
    Lik je obična taraba. Ja razumijem kad igraš previše pa si umoran i nemreš jednostavno, ali lik je imao pripreme i sve, znači nema više tog izgovora. Jučer sve loše, krivi potezi, ne stigne po loptu, promaši mrtvu, ne primi dobro loptu, pao je negdje 25 puta. Čak mi se čini da je dobar dio tih padova bio jer nije mogao do lopte pa reko idem probati pasti pa možda dobijem faul, a faulova je dobio ukupno 2. Jebote lik je na trenutke izgledao kao netko tko je na nagradnoj igri dobio priliku igrati za Dinamo.
    Niš ne kažem za trud i trku, ali u nedjelju def treba odmor.
  • Orc123
    10.1k
    taj Kanga je izdominirao Svicarsku i Belgijsku ligu Patak! I da, nije zabio jednu polusezonu, a ne sezonu....nije tako dramaticno kako ti to zelis prikazati! Dinamo zasluzuje boljeg nspadaca kojem trebaju max 2-3 prilike za gol, a ne ko Kule 10, pa mozda zabije jedan.
  • Patak
    3k
    Ajde vidjet ćemo tko će izdominirati HNL do kraja sezone. Tipujem na Kuleta.⚽
  • Mr Anderson
    10k
    Ne znam kaj ljudi očekuju. Da 2. ili 3. napadač Dinama (a Kule to je ako računamo Brunu) bude klasa koji će trpat ko na traci, nosit stopere na leđima, dijelit lopte. Spustite se malo na zemlju. Kule je jučer čak bio i bolji nego inače zadnjih mjeseci kad je uglavnom bio neprimjetan i padao na svaki kontakt. Jučer je ipak igrao protiv malo jače ekipe.
  • Kujtim Shalla
    3.9k
    To ko je 2. 3. Napadač dinama i da je zato dovoljno dobar su obične priče A malu djecu. Takva pozicija ne postoji niti u jednom klubu osim u Dinamu. Da se napadač dovodi kao treća opcija ,tako i golman. Imaš dva dobra golmana koji se bore za keca i stalno su pod pritiskom da budu još bolji i junior talentirani. Tako i za špicu. Svako gleda da ima najbolje igrače u klubu na svakoj poziciji. a koliko je ko plaćen nebitno. Na klubu je da dovede igrače koji će opravdati plaće. Dovedi ti talenta koji će eksplodirati i pokazati svu raskoš svog talenta. A to da je neko dovoljno dobar za 3. Špicu ,ma dajte najte. Ili jesi ili nisi za dinamo . Kraj priče
  • Mr Anderson
    10k
    Ili jesi ili nisi za dinamo . Kraj pričeKujtim Shalla

Kule je za Dinamo. Kraj priče.
  • Kujtim Shalla
    3.9k
    ma ti si za dinamo ,kraj priče, poanta mog upisa da se dovode najbolji igrače za pozicije koje trebaju ,da se uvijek teži na tome. A za to je potreban i dobar scouting što se nadam da je jedna od najbitnijih točaka na dnevnom redu u klubu . Kule je igrač za dinamo kao Špikić, simpatičan
  • Jaro
    8.9k
    Imaš dva dobra golmana koji se bore za kecaKujtim Shalla

Daj nabroji klubove koji ovo imaju.... Tko se to ravnopravno bori za jedinicu u Realu, Liverpoolu, Milanu...

I da, nema ni city 2 Haalanda, nit Liverpool 2 Salaha (eno, jucer Slot ostavio par prvotimaca doma pa popili 3 komada od PSVa) - ali Dinamo mora imati barem 2, al optimalno 3 Petkovica.
    Trkeljate, trkeljate, trkeljate....

Kulenovic JE DOKAZAO da je igrac za Dinamo - pa zadnjih godinu dana je uvjerljivo najbolji strijelac tog Dinama. Ako nije on, onda bome nije ni jedan drugi naladac/krilo koje je u kadru jer su svi zabili manje od njega.
    Izlogirajte se iz Managera, odite na stadion... Na TV pogledajte koju tekmu osim Dinama i spustite se ba zemlju.

Svako gleda da ima najbolje igrače u klubu na svakoj poziciji. a koliko je ko plaćen nebitnoKujtim Shalla

Pa kad je vec u klubu je nebitno, ali je bome bitno koliko za igraca traze i koliko on trazi. To je jedan od najvecib razloga zasto Dinamo nece tako brzo dovoditi klase. Moze samo potencijale ili igrace u padu (Petko, Pjaca...) koje moze dovest ili vratit do klasne razine. Kule je domaci decko (cak i to je jebeno bitna stavka kod slaganja momcadi za LP kod prijave) koji isporucuje poprilican broj golova za svoj status. (Pa i u LP) - u igri ima i jos nekih pozitivnih stvari. Ali on nije drugi Petkovic, Dinamo si nemre ni priustit 2 Petkovica u momcadi - nit financijski nit hijerarhijski.
    To kaj u Hrvatskoj solidne spice izlaze iz klubova jednom u pet do 10 godina je vec pitanje za struku.
  • Efes Pilsen
    9.7k
    Da budem iskren, ocekivao sam da ce topic gorit zbog promasaja, ali ne zbog svega ostalog. Za razliku od inace je ulazio u duele, par lopti je i pokupio glavom, daleko konkretniji mi se cinio u duelu, skoku i pas igri sinoc nego do sada.
    Da sam popizdio na onaj promasaj jesam, ali kako se kaze, ako ocekujes da riba leti, nije problem u ribi nego u tebi. Kule je sasvim ok opcija za treceg napadaca.
  • jakov1
    419
    O jbt, Higuain fula mrtvaca u finalu SP, Kane u polufinalu, a neki našu tarabu razapinju nakon promašaja gdje je ostao pribran, išao na težu varijantu za golmana, pucao sasvim dobro, ali eto, 30 cm u stranu. Ne bi rekao da se sapleo, pucao u golmana, poslao loptu na tribinu ili neku žabicu do korner zastavice, to je ipak amaterizam, ali Kule je jednostavno promašio, kao i svaki igrač na planeti.

Za sve koji ne vjeruju:
  • Kujtim Shalla
    3.9k
    glupa je usporedba što se ekonomije tiče ,al Liverpool ima i Jotu, i Nûneza ,i gakpa i Luisa Diaza us Salaha I svi mogu igrati isti poziciju špice i svi bi igrali u 90 posto klubova n svijetu u prvim postavama. Razlika izmedju kuleta i petka je ogromna ,a kule ne prila plaću u rangu nekog anonimna kako znam. Jako dobra primanja ima i sve za 10 . Za cifru koju je doveden i plaću koju prima može se dovesti puno bolje rješenje. Pustimo sentimentalnost na trenutak. Meni je Kule drag ,bez daljnjeg. Ali kako kažem za ostale koji nisu kvalitet za dinamo tako i za njega. Ali ga poštujem i boga molim da ga krene gol. Jako će nam trebati golovi za titulu. I dogod nosi dres dinama i on i svi ostali ja ih poštujem . Srećom moje mišljenje je nebitno na koncu. Ja sam samo navijač
    A postoje ljudi koji su plaćeni i imaju odgovornost i za rezultat a i za momčad pa su i nadam se kompetentniji od mene :lol:
  • Jaro
    8.9k
    Liverpool ima i Jotu, i Nûneza ,i gakpa i Luisa DiazaKujtim Shalla

I ni jedan nije blizu Salaha... Isporuce svoje, ali ni blizu. Bas kao i Kule kad ga usporedis s Petkom.
  • Kujtim Shalla
    3.9k
    Bas kao i Kule kad ga usporedis s Petkom.
    5m
    Jaro

Nije baš takva razlika ,jer kompletna napadačka linija Liverpoola je ubitačna pogotovo u odnosu na minute provedene na terenu. A Salah je trenutno koplje iznad i Hallanda i svih ostalih i priča za sebe . I njihovi zabijaju ,Kule mi vuče više na Nûneza ni njega neće
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.