• Jaro
    8.9k
    ali meni je Kule danas bio i više nego ok.Dragon1Warrior123

Ne samo tebi... Al ekipa koja je pljuvala KTCa i slicne, pljuvat ce i Kuleta. Da njega nije bilo - nit bi bili u LP, nit bi bili "zivi" do kraja zadnjeg kola u LP, pa kome krivo, kome pravo...
  • Kujtim Shalla
    3.9k
    svaki duel,bukvalno svaki duel je izgubio
  • striko
    1.9k
    Napadač si pobogu. Da je obranio 2 penala ne bi ga opravdalo večeras. Još na kraju ničim izazvan im daje kontru.

Dobar je dečko ali više od 15 min po utakmici je zločin.
  • Beowulf112
    370
    Ja i dalje tvrdim da je Kule hnl igrac i da ga treba prodat dok je na cijeni...pa ako se moze za njega dobit 4-5 milja super..puna saka brade..ali ajmo slavit veceras..netreba u pobjedi trazit lose igrace
  • Dragon1Warrior123
    3.8k
    Sve je to ok, ali radio je onaj nevidiljivi dio posla. S razlogom su jebeni Pressure Forwards postali popularni, jer oslobađaju prostor drugima i drže cijelo vrijeme pritisak na obranu što je radio Kule!
  • Jaro
    8.9k
    bukvalno - NIJE!
    Ground dueles 5/11
    Aerial duels 4/12.

Nije igrao protiv juniora Nedelisca, nego protiv Milana.
    Trkacki, defenzivno, pritisak - top!
  • rokikaciga
    198
    Hvala ti na ovome. Ja ne znam jel ja gledam druge utakmice u odnosu na neke forumaše
  • Orc123
    10.1k
    Kule je dinamovac i ok i nek bude tu, nije los igrac ali on je klasicna rotacija, da ti uđe zadnjih 20-30minuta i radi pritisak na loptu....za nesto vise nema kvalitete jer mu treba 10 prilika za mozda jedan gol......
  • Petar86
    1.1k
    Da su protivnicki stoperi iole kvalitetniji od drvosjece Pavlovica koji trci kao da nisu njegove noge i mrtvog Gabbie napravio bi on malo sutra dobar pritisak. Necu puno trovati, pobijedili smo i to je najbitnije ali Kulenovic nije igrac za Dinamo i .
  • Kujtim Shalla
    3.9k
    to je smiješna statistika koju si sad objavio i još kažeš top,iznenadjuješ me jarane
  • Paggini
    35.9k
    Nikad neće uspjeti u svome naumu da te mrzim. Dikod uđe, dikod ne uđe, ali trud i znoj koji ostavljaš se ne zaboravlja.
  • rokikaciga
    198
    Uzgred, da je RPG bio korak 'iza' i da nije završio u ofsajdu...sad bi ga slavili kao narodnog heroja, čovjek utrpao Milanu gol...jebiga, šteta.

I dalje držim do svog mišljenja za njega.
  • NitkoBitan
    22.2k
    Jel imam pravo na dvije rijeci a da ne dobijem ban?

Na ipak necu bit grub. Najslabija karika.
  • Blueshadow86
    2.4k
    Ok, vjerojatno 90% nas misli da Kule nije razina da bude prvi napadač Dinama, a ni drugi... i prvi sam koji će reći kad je loše i kad nije dobro. Ali, iz kojeg razloga je i nakon večerašnje utakmice zaslužio da ga se terorizira otrovnim strijelama?
  • Salva
    2.6k
    O (ne)sposobnostima Sandra Kulenovića ne treba puno pričati, davno prožvakana tema.

Čak i dio njegove igre oko koje se stvorio mit da nešto dobro radi, on ih radi loše. Način na koji on radi visoki pressing je totalno kriv, apsolutno neefikasno.

No koliko god ga pljuvao, on nije ni kriv ni dužan. Da smo imali trećeg napadača i da se na vrijeme razmišljalo o tome da je ozljeda Petkovića takva kakva je i da bi se mogla ponoviti, nikad ovakve horore ne bi trebali gledati. Kule je svima nama iznimno drag igrač ali jednostavno nije kriv što je limitiran i što je realno liga prvaka za njega barem dvije stepenice previsoka razina nogometa.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.