• Laugreano
    3.1k
    Jedna tekma i vec se dize trenera u nebesa, a do sad nije valjao. Ili euforija, ili depresija. Ne ide to tako. Odmah sam pozdravio dolazak Cannavara i bio optimistican nakon priprema, sad sam jos vise, ali polako. Nama je sad svaka utakmica finale lige prvaka
  • Sibirski plavac
    3.2k
    Iduće sezone na ovu sad ekipu dostupni će mu biti Kanga, Galešić i Franjić + još par pojačanja na kritičnim pozicijama i moći ćemo slobodno reći "let him cook!" :fire:
    Fabio ikono, donesi ti nama 3 boda sa Pampersa u nedjelju i uđimo u seriju gaženja konkurencije do kraja sezone.
  • cibona
    4.3k
    Je li moguće da smo KONAČNO dobili trenera koji ne robuje imenima?

Je li moguće da imamo trenera kod kojeg će svaki igrač imati jednak tretman neovisno o tome je li on Hrvat, stranac, vojnik kluba, senator ili nešto treće?
  • rokikaciga
    198
    Moram priznati bio sam JAKO skeptičan oko Mistera ali je već nakon prve pripremne to počelo dobivati neke obrise...malo me scimao sa Špikom protiv Arsenala i Istre ali ovdje je - položio.

Vidi se jasno i glasno koja mu je ideja na svakoj utakmici, kada ima krivu ideju ide ju rješavati drugim idejama što znači da ima plan b, c, d, e itd
  • GOAT
    1.9k
    Pozitivno me je iznenadio. U početku sam sumnjao u njega ali svakom utakmicom to sve izgleda bolje i bolje, naravno i igrači su bili silno motivirani i borbeni nakon jako dugo vremena i sad to trebamo prenijeti na HNL

Long may it continue
  • Sibirski plavac
    3.2k
    Samo da nam Zlatan ne mazne Mistera u slučaju da Conceicau krenu kola nizbrdo :eyes:
  • Mozart4
    197
    Samo da pitam sve trenerske, novinarske i ostale stručnjake, JE LI SE DANAS VIDJELA TA IDEJA U IGRI ???
  • Ijayi Atiemwen
    1.8k
    Najveća pobjeda je što smo dobili trenera koji se ne libi stavit Ristovskog na klupu. Čovjek ima autoritet i znanje, joooj kad igre u Hnl-u počnu. Spremite se, polijećemo! :fire:
  • Paggini
    35.9k
    Smirimo se jos malo.

Velika je pobjeda, njegova je pobjeda, izašao je s mudima do poda i igrači su ga pratili. Imao je plan, imao je igrače i osjetilo se od prve minute da je ovo potpuno drugačije nego što smo svi skupa očekivali, a najviše Milan. Potpuno su pogubljeni bili, a mi smo letili kao da nam život ovisi o tome i to je njegiva zasluga.

Ali pričekajmo još malo, prelako se igramo s idolatrijom i to završi toksično po nas sve skupa.
  • El Madrigal
    46

ne ravnopravni, nego bolji!
  • Miro Vugrinec
    7.1k
    Treneru iliti na talijanskom misteru Cannavaru ogromne čestitke za današnju prezentaciju. Drago mi je sto sam bio među rijetkima koji je dao plus upravi u trenutku kad je smjenjen NB i doveden Fabio kao njegova zamjena. Ponavljam zlatna lopta ne može biti neko tele, netko ko nema nogomet u malom prstu. Da takva ikona dođe za trenera to je ogromna reklama prvenstveno za Dinamo, a onda i za cijelu hr ligu.

Već na pripremama se mogla uvidjeti ideja igre za hnl, presing, brzo okomito 1-2 i to je u trenucima izgledalo top, a u trenucima i flop jer naravno treba vremena da se igrači presaltaju na te zahtjeve.

Protiv Arsenala na Emiratesu također jako pametan pristup od strane trenera. Protuv možda i najdominantnije domaćinske ekipe na svijetu zatvorio maksimalno i nesretno izgubio s 3:0. Poraz zaslužen, ali 3:0 je vise od prikazane razlike na toj tekmi i taj rezultat nije sramota. Da je prethodnik Jakir imao tu pamet ne bi primili 9 komada u Allianz areni sto se prikazalo kao ključno danas za neprolazak unatoč sjajnom rezultatu.

Protiv Istre ideja visokog presinga je u prvom poluvremenu dosta izgledala kao flop. Ali na kraju je dalo rezultata jer u drugom poluvremenu plavi stroj je presingom, podignutom linijom i kombinatorikom samljeo Istru i pobjedio s 3:1. Tako da također veliki plus za Fabia.

I za kraj danas doktorska disertacija. Kad je izasao sastav svi su pomislili evo i Fabio igra s tri stopera, bit će bunkerica. Kad ono smekercina ostavio 4 iza, stavio Thea na najopasnije krilo svijeta, ovaj ga ukrotio. Stavio dva krila na krila, krila razvalila. Skautirao odlično Milan, pametno postavio ekipu. Na 1:0 i crveni također odlično reagira tako sto ekipu i dalje drži u bloku. Jer Milan je inidividualna ekipa i unatoč igraču manje, ako se otvoriš i izađeš visoko, slijedi ti kazna iz kontre jer su individualno prejaki i prebrzi na krilima. Također veliki plus, nakon samo dvije tekme uvidio je da je Rile neozbiljan za ovu razinu i maknuo ga iz prvih 11. Na kraju uvede i klinca od 16 godina da debitira u ligi prvaka protiv Milana.

Dakle sve za sada vrhunski potezi. U hnl presing, u ligi prvaka pametno, disciplinirano, ali ne kukavički. Hrabro kad treba, pametno kad treba. Otkrio Stojkovica na pripremama za razliku od prethodnika. Znaci sve ogromni plusevi. Naši igrači su u vrhunskim rukama i budu li slijedili šefa ne sumnjamo da će rezultati biti vrhunski kako i doliči najvećem klubu ovih prostora
  • rioda
    6.5k
    Htio sam napisati da mu se stavi general u "titulu", ali ovaj komentar od Danka mi je promjenio mišljenje. Mislim da bi se trebalo samo podebljati i staviti veliko TRENER jer mi po prvi jebeni put imamo čovjeka koji ISPRAVLJA greške igrača, uči ih novim stvarima, pokazuje kako radom doći do uspjeha.Dragon1Warrior123

Vidiš, zanimljivo kako se sve brzo okrene. Temu je netko od kolega otvorio tako da su u naslovu kod riječi trener stajali navodnici...
  • Mihaljević
    11.4k
    Igrački mehanizmi koje sam vidio kod Cannavara u ovih mjesec dana nisam vidio kod nijednog trenera zajedno u cijelom svom životu.

1. Kretanje sa centra prilikom početka utakmice, 7 igrača na liniji.
    2. Postavke igrača kod kornera, korneri koji imaju smisao.
    3. Današnji masterpiece sa rotiranjem Thea na desni bek dok je Stojković u napadu.
    4. Jakirovića Jr. cijeni visoko, što mi je neviđeno drago i vidi se da razumije Dinamovu sportsku politiku, da mladima uvijek treba dati šansu pa makar i tih 5 minuta prije kraja, to možda sada nije bitno, ali za budućnost kluba sigurno je.

Da je Bjelica ostao sa svojim klanom i senatorima i igračima koje je htio dovesti tipa Barišić, Teklić itd. bez guranja mladih igrača u prvi plan, to bi bio sami kuršlus. Možda i nije trener top klase, ali da sam ponovno dobio nadu u ovu momčad nakon njegovog dolaska, jesam.
  • Dani Olmić
    851

minus Baturina
    minus Sucic
  • nwankwo646
    411
    Ukoliko razbijemo HNL ovo bi moga bit jedini trener za kojeg ćemo dobiti transfer naknadu.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.