• blubach
    738
    I dalje stojim pri tome da ako dođe neka ponuda od 3m + da bi ga se trebalo prodati jer nam ne donosi baš ništa naprijed što ne bi donio neki junior ili Pjaca u špici.
    Ali ako te ponude nema, neka ga kao 3. pick, tu je dosta da voli Dinamo, a i sigurno ne bi radio probleme zbog hijerarhije.
  • Mali Zeus
    15.6k
    Kule, sunce mu poljubim nema te nigdje. Jedino si glavni lik u frustriranim komentarima cijele Zone. Sve su ti zaboravili i golove i trku i borbu i emocije. Želim ti da se resetiraš i da gaziš sve pred sobom, pa da ove pljuvače bude barem malo sram.miro

Ti se stalno s nekim boriš ovod.
  • miro
    5.4k
    možda si profulo datum ovog mojeg posta?
  • Mali Zeus
    15.6k
    Nisam, jer se svađaš i na drugoj temi i to danas.
  • miro
    5.4k
    mislim da si se zabunio, na kojoj temi? pisao sam samo o prijateljskoj s Milanom i Koelnom
  • Mali Zeus
    15.6k
    mislim da si se zabuniomiro

Može bit. :grin:
  • blubach
    738
    Sad je bilo dosta.
    Ovo mu mora biti zadnja utakmica u prvih 11 Dinama.
  • Kujtim Shalla
    3.9k
    Neka se sam zamjeni. Bože šta je ovo bilo. Za 2-0 igrač više . Jebo te Jel moguće da možeš ono profulati
  • Žan
    337
    Sta rec vise?
  • Izet Hajrović
    3.6k
    Kapa do poda svima, ali Kule loše. Nadam se Kangi protiv Osijeka od prve minute.
  • mosad
    813
    Nikakav pad forme. Realno stanje samo
  • BBB Sibenik
    5.3k
    Dobar dečko al ne može lik, bar ne za ovaj nivo
  • rokikaciga
    199
    Za LP nije. Voljni moment je tu...većinu utakmice. Ali za LP nije. Maksimalno HNL
  • Petar86
    1.1k
    Od pocetka ga nimalo ne cijenim kao napadaca, malo me bio kupio dobrom formom, cak sam mu se na momente i ispricavao ali jednostavno nije dovoljno kvalitetan za klub kao Dinamo. Zao mi je ali ne zelim ga kad bude stani, padni za prvenstvo jednog dana da mi je on 1. napadac
  • Dragon1Warrior123
    3.8k
    Možda je fulao to što je fulao, ali je zato odigrao defanzivno elitno! Možda nepopularno mišljenje, ali meni je Kule danas bio i više nego ok.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.