• Goran86
    163
    Jakirovic grobar dinama. Bjelicu necu spominjati samo zbog prvog mandata. Canavaro je najbolji trener ikada u dinamu, samo je problem sto je nas sd zakasnio sa reakcijom sto se europe tice i zakasnio je sto se napadaca tice. Ne znam. Auh. Steta.
  • Nolifer
    9.4k
    Monaco, bloody Monaco... :cry:

A na ovo danas, kapa dole Plavi! :clap: :up:

Tak se igra, bori za svoj klub! :strong:

Takav pristup hoću i protiv Osijeka! :cheer:

Ajmo se sad fokusirat na prvenstvo! :wink:
  • Fanboy
    2.9k
    Bojim se da sad opet jedan period nećemo imati klasu kao Baturina koji radi razliku i u Europi..Šteta i to velika.
  • Dani Olmić
    851
    Bravo decki…
    Steta sto nismo prosli

9 gola primit u jednoj utakmica koja traje 90 min je jednostavno previse, bez obzira kako se protivnik zove
  • Jos-Optimus
    4.2k
    Bati čudo, Pjaca onaj stari - hvala ti Fabio, a sad idemo rasturiti HNL
  • rokikaciga
    198
    Bjelica nas pokopao u HNL..bez pobjede 2 mj

Bjelica nije NIŠTA bolje od Jakira odradio svoje
  • Facke
    5k
    Jako dobro odigrana utakmica. Svaka cast treneru Cannavaru i cele momcadi. Takticki vrhunski.
    Steta stvarne steta kaj se drugi rezultati nisu poklopili. Ali kaj je tu je. Odigrali sme sjajnu sezonu lige prvaka. Nemas deckima kaj zameriti. Moreju biti ponosni.

Pogledajte si Cannavara s momcadi. <3
  • sebenico
    1.2k
    Čestitke dečkima na današnjoj pobjedi i odličnoj utakmici. Ostaje žal, ali možda i bolje da se okrenemo hnl-u.

P.S. Te Globanove glupe statistike ne treba uopće pratiti. Po njemu je moguće proći i s 8 bodova, a s 9 bodova je već trebao biti gotovo siguran prolaz. Na kraju 11 bodova nije dovoljno...
  • E46
    1.1k
    realno pricas gluposti, neno ne bi dobio 9 komada od bayerna, da je ispao picka protiv celtica je ali eto sta je tu je...gori od jakira nije bio.
  • Davieboy86
    363
    Ovo je put! Kapa do poda deckima! Idemo jako dalje! HNL majka svih majki! Fuck Uefa ! Ponos!Naprijed plavi!
  • Praskaton
    3.3k
    Svak krivi nekoga pa cu i ja.Jebem ti nesreću i ozljede.Pao bi Celtic sigurno.Steta.

Al za ovo kapa dole momci.Od prvog do zadnjeg kakva utakmica.Vrh vrhova.
    Ne postoji loša karika danas.PONOS !!
  • Mihaljević
    11.4k
    Bravo dečki, ali bolji da me je fap zgazio nego da sa 11 bodova ne idemo dalje.
  • rokikaciga
    198
    Nije bio ni bolji! Pičkasto protiv Celtica, bunker protiv Borussije, potop u HNL
  • Miro Vugrinec
    7.1k
    Ispali smo iz lige prvaka. Ali nikakvo ispadanje neće utjecati na ovu prelijepu večer i prelijepe trenutke ove sezone u ligi prvaka. Momci su uzeli 11 bodova, Ej 11 bodova. Po svim predikcijama 8-9 bodova je bilo gotovo sigurno dosta za prolaz i mi ispadnemo s 11 sto reci.

Kao navijač Dinama ponosan sam na ove momke, na cijelu ekipu, trenera/e. Kapa dolje svima. A posebne čestitke danas Martinu Baturini i posebno Marku Pjaci za vrhunsku svjetsku partiju. Kritizirao sam ga dosta često ove sezone, ali stvarno je odigrao danas vrhunski. Samo tako dalje Markane. Posebne čestitke Cannavaru, pokazao se kao pravi majstor, ovo je ogromna satisfakcija njemu kao treneru i vjerujem igracima za nastavak hnl.

Sto se tiče ispadanja, sreća nam je okrenula leđa, ali možda je i tako bolje, pitanje je kolko bi šansi imali u dvomecu protiv Atalante ili Dortmunda, vjerojatno bi i ispali, a hnl nam škripi. Tako da sve 5, časno smo odigrali, pokazali se svijetu u vrhunskom izdanju i sad puni fokus na hnl. Još jednom kapa dole momci!
  • Markelo
    3k
    Dogodine će se sa 11 bodova bit u top 8. Hehehe. Idemo sad zgazit konkurenciju u Hnl-u ko žohare
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.