• OsamŠest
    4.5k
    Arijan Ademi je jedan od najvećih igrača Dinama, bez dileme. Kakva kapetanska reakcija i blok glavom na onu udarčinu sa 20 metara nekoliko trenutaka prije pogotka Baturine.

Bravo svi! To je Dinamo, to je neosvojivi Maksimir!
  • Izet Hajrović
    3.6k
    apsolutno, mislio sam da je to možda i suludo jer imaš Stojkovića koji nije toliko defanzivno jak i KTC-a koji nije bek protiv jedne od najbržih i najjačih lijevih strana u Europi, ali pogođeno majstorski.
  • rokikaciga
    202
    Nemora se iskupiti ako Dinamo osvoji sva 3 boda.

Nemojte me zajebavati vise vi kaj skacete na svaku gresku uste sekunde i proglasavte Kuleta igracem za 4 zupanojsku. Nek zavrsi utakmica pa onda pljuj ako bude imalo smisla pljuvati...sad jos nema.
  • Ijayi Atiemwen
    1.8k
    Psg siguran.
    Još jedan par nam treba, samo me toga strah.
    Za Dinamo nije, meljemo!
  • CastAway1986
    2.5k
    Da i ? Zabio je Salzburgu i Bratislavi možda će i vcrs ...Pljujes ga konstantno
  • Rama86
    215
    Piše se povijest

IGRAJ DINAMO NAPRIJED DINAMO AJMO DINAMO HRABRO DINAMO!
  • IceMan
    2.5k
    Ovo je najboljih 45 minuta igre još od povijesne s Tottenhamom.

Kapa do poda svima.
  • čovjekjogurt
    1.2k
    Matteoni razočaran u studiju.
  • Paggini
    35.9k
    Samo da javim da je iza mene Cannavarova kćer i samo ću vam reći - pogodite tko osim Kulenovića večeras neće ništa zabiti :cool:
  • Hrvatski Gradjanski
    41
    Ovaj Milan je zreo za pad. Nadam se samo da nećemo propustiti priliku. Odlični smo.
  • Praskaton
    3.3k
    Od prvog do zadnjeg vrhunski...

Samo koncentracija do kraja,da ne zaluta neki odbijanac.

Da je Petko ovdje sta bi covjek radio ovim stoperima,ruganje bi to bilo
  • dd29
    640
    Zasad bayern-dinamo u šesnaestini finala :D
    Sprema se osveta
    Nadam se da ćemo proći i dobit aston villu
  • Buljko
    9
    Trebali bi se sramiti svi koji su pisali kako je utakmica protiv Osijeka važnija od utakmice protiv Milana. Svaka čast Osijeku i HNL-u, ali kako to može zamijeniti ovo? Za ovakve utakmice klub postoji.

Pišem kao netko tko je prošao dane sa 300 ljudi na Maksimiru protiv Belišća u kupu i tko je prošao najgore i najbolje sa ovim klubom. Dozvolite mi da mogu reći kako je ovaj klub zaslužio veće razmišljanje od toga.
  • Praskaton
    3.3k
    Samo da javim da je iza mene Cannavarova kćer i samo ću vam reći - pogodite tko osim Kulenovića večeras neće ništa zabitiPaggini

Sve ti je zona omogucila pa i da sjedis iza Fabijove kceri.Samo koncentrirano do kraja.Igra se 90min
  • Dzoni
    981
    Ja ne vjerujem da se ovo sve odvija, pogotovo nakon one makljaže u Munchenu. Nek me netko ošamari da se uvjerim da ovo nije san
    AJMOOO DINAMOOOOOO
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.