• sanjinlego
    3.4k
    Vrijeme je da sutra i Milan padne, kao mađari večeras! Neka cijeli Zagreb gori .. ajmoooo!:)
  • veselko tenžera
    3.8k
    Da mi je netko pričao da će suza krenuti slušajući Thompsona na RTLu :strong:
  • Bernard
    646
    Kru te jebo, znači kurim doma gripa me čopila i ovaj rukomet mi doslovno još diže temperaturu još kad sam skočio za ovaj zadnji infarktni napad... A tek sutra ajoj..
    Svaka čast momci!!
  • eol12
    650
    Arena je znala biti stvarno trula u atmosferi, al ove godine totalno druga priča, stvarno brutalna podrška s tribina i naravno fanatična borbenost dečkiju, svaka čast.
  • KtcGoat
    136
    Pas mater e, nije ovo dobro za zdravlje
  • Marley
    2.8k
    Ako postoji veca psihijatrija od nogometa, onda je to rukomet. Srce da iskoci. Deckima kapa do poda, tako se bori za svoje :heart:
    Srna igrac utakmice ooo kako mi je drago...

Nista, ajmo sad maznut i taj Milan kad je vec euforija :cool:
  • Dani Olmić
    846
    SUTRA PADA MILAN U SRED ZAGREBA
  • Noel
    8.3k
    Dečki se bacaju po terenu ozljeđeni i strgani. Kasnije suze rone gledajući tribine u slavlju. Ovo mi je vratilo nadu u Hrvatsku.
  • skener
    1.6k
    I onda RTL udari 10min reklama i sad mrtvi hladni idu s vijestima
    Jer zasto pokazati atmosferu iz arene? Pa u polufinalu svjetskog prvenstva smo svaki drugi mjesec pa to i nije neka vijest
  • Kujtim Shalla
    3.9k
    Kad sad nisam srčani dobio neću nikad. Jbt kakav Pešić, kakav kraj. Srna popišaj me za sve kritike. Zaslužio sam ,razbio bi mu šaku obrazom da me pukne najjače .kakvi ludiloooo ma ovo je ko zlato . Onoliko pehar sa ozljedama jbt . Sigurdsson koliko god ja zazivao Lučina pokazao kakav je trener i kakve je zamjene napravio i osjetio utakmicu na kraju. Naklon
  • Kujtim Shalla
    3.9k
    Sad gledam statistiku i vidim da je njihov pivot Banhidi koji je jedan od najboljih na svijetu dao samo jedan gol. Šušnja je naš Musa ,kakva obrana danas . Vrhunska,Jelinić onako lagano a zabije 4 komada . Lučin odigrao dobro kad smo se vraćali i srna kakva asistencija. Hvala bogu što je lud pa opuca ono od gola do gola. Mogli je i loše završiti al jebi ga ,bitno je da je odigrao mislim ko brat bratu najbolju tekmu u dresu reprezentacije . Glavaš nepogrešiv
  • Jos-Optimus
    4.2k
    Pa dobro je li ova dalmatinska glupača razumije veselje? Ekipa skače i pjeva, a ona ga ljutito prekida i govori mu "Uživo smo", pa znaju lapačo da ste uživo, uživaj, smij se
  • Droljo
    11.8k

Šušnja i Mamić stupovi obrane. (Ipak je to KT škola rukometa) :lol:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.