• Svi na Sjever
    2.6k
    Čuje Dop ce trpat,pogotovo na Rujevici, ovim transferom Rijeka osigurala drugo mjesto.

7 golova do kraja sezone u novom dresu.
  • Mali Zeus
    15.5k
    3232835596178713474?url=https%3A%2F%2Fcdn.sibenik.in%2Fstorage%2F2025%2F01%2F24%2Fbaldekin-livaja.jpg&fb_obo=1&utld=sibenik.in&stp=c0.5000x0.5000f_dst-emg0_p540x282_q75_tt6_u&ccb=13-1&oh=06_Q39929wqKNELe21wXEzxQ26u9w2HdBKQuB-u0FY5mCzFkfg&oe=679A6C2E&_nc_sid=e42f53

Stavili plakat kod Baldekina i onda čuđenje što je ponarančastio. Naravno naslovnica u SD je da je to nova sramota. :lol:
  • Mali Zeus
    15.5k
    Iako mi je Čop drag lik, mislim da ga se malo precjenjuje. Čak bi rekao da je ovo top transfer za Loksu. 300 000 i igrač u suprotnom smjeru za 35 godišnjeg napadača kojem ugovor ističe za 4 mjeseca.hardek

Njima čisto dosta, trebaju napadača koji je čisto solidan pa da im Fruk ne mora igrati špicu.
  • Mali Zeus
    15.5k
    Kako se najavljuje povratak Mlakara u Hajduk kao da brat bratu Messi dolazi.
  • Teofil Kateran
    1.7k
    A Kangin dolazak se najavljivao kao da je brat bratu Sivonjić došao
  • Droljo
    11.8k
    Fruk ne mora igrati špicu.Mali Zeus

Možda su zbog te taktike i bili tak uspješni. Bumo videli. Ne možemo znati. Nadam se raspadu.
  • Mali Zeus
    15.5k
    ↪Mali Zeus A Kangin dolazak se najavljivao kao da je brat bratu Sivonjić došaoTeofil Kateran

Tak je, obojica nemaju gol ove godine, al jedan je veliki povratak, a drugom se to naglašava.
  • Mali Zeus
    15.5k
    Možda su zbog te taktike i bili tak uspješni. Bumo videli. Ne možemo znati. Nadam se raspadu.Droljo

Ja se nadam da će se boriti do kraja, jer radije se s njima borim za naslov nego s tovarima.
  • Peškaman
    5.9k
    Čini se da Radošević ipak dolazi u Istru.
  • Nogo
    5k
    Od 1. veljače savjetnik uprave za Omladinski pogon Rijeke postat će – Tomislav Ivković (64). Naziv funkcije je formalan, faktički bi Ivković trebao biti šef Škole nogometa.

Kao vratar, čuvar mreže europskih divova (Dinamo Zagreb, Sporting Lisabon, C.Zvezda…), standardni golman reprezentacije bivše države.

Kao trener, najpoznatiji po dugogodišnjoj vrhunskoj dionici u zagrebačkoj Lokomotivi. Iskustvo i stručnost: ogromni. Karakterna odlika da jasno i glasno kaže što misli: neupitni.

Mnoga su se imena izmijenila na čelu omladinskog pogona HNK Rijeka. Tomica Ivković zaslužuje iskrenu dobrodošlicu i želju svih kojima je Rijeka na srcu da upravo on bude taj koji će se duže zadržati na toj poziciji i podići rad cijele Škole na još veću razinu.

Ovo mi je promaklo. Nadam se da ga neću više slušati i gledati u nikakvim emisijama i podcastima. Neka po Rijeci soli pamet.
  • NitkoBitan
    22.2k
    Ajde da se i taj negdje ugurao.
  • Mali Zeus
    15.5k
    Jedini čovjek koji je obranio jedanaesterac Maradoni i to ne jednom nego dvaput.
  • Dragon1Warrior123
    3.8k
    Čudi me da u opisu ne piše da je obranio Maradoni penal dva puta. :rofl:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.