• Felip
    275
    Jučer se vrtila reklama za taj izdvojeni hajduk max tv kanal i kaže: "Naši komentatori su 100% pristrani" :sweat:
    Da mi je bilo čuti reakciju nakon poništenog gola.
  • Ivanmtk
    1.2k
    u toj svojoj kroničnoj besparici uspjeli su ispromovirat par mladih igrača koji će im osigurati egzistenciju. Na kraju će se financijski skrpat sa svojim klincima
  • Droljo
    11.7k
    Oni ako prodaju prpića neće europu uhvatit.
  • Keyser Soze
    11.9k
    Baš me zanima hoće li ga ostavit na posudbi do ljeta, ja sam bio uvjeren da neće nikog osim eventualno Durdova prodati s tim da će sigurno ostati do ljeta tako da bi im to bila win-win situacija kao nama sa Sučićem.
    Otkud pare za preživljavanje ne znam jer im trebaju sad i odmah.
  • Ivanmtk
    1.2k
    netko je već napisao čak i ovdje. Mi stalno govorimo gotovi su ako ne osvoje ove godine, ako ne uđu u skupine europskih natjecanja. I tako već deset godina, ali oni uvijek iznova nabave novce.
  • deda
    34.7k
    Pa neće oni nikad biti "gotovi" ipak žive vječno. Većina ljudi pretpostavljam uzima sinonim "gotovi" za stvarno značenje "životarenje vječno".
  • Paggini
    35.5k

Prodat će mladost i talent da mogu financirati plaće Bambama, Krovinovicima, Kalicima, Šarlijama, Kalinićima...

Otužno.
  • Sibirski plavac
    3.1k
    Jedva čekam idući podcast di gostuje onaj Zoki tovar.Sibirski plavac

Evo jučer gostovao u jednom. Veli lik, ako oni useru par kola prije kraja,a Rijeka još bude u igri za titulu, treba Riječanima skinut gaće u predzadnjem kolu samo da "plava zvezda" ne bude prvak. :rofl:
    Zanimljivo, do jučer samog sebe proglašavao nostradamusom koji je uvjeren u titulu protiv kriminalno lošeg Dinama, a sad kmeči u podcastu da u slučaju da se raspadnu kao lani, treba pustit Rijeci kad im dolaze na Poljud u predzadnjem kolu samo da Dinama zajebu. Kakav lik. :rofl:
  • Ludovic IX
    7.7k
    zato se ne treba bojat jednog gibitka titule. zakon velikih brojeva nas je već jednom pogodio 2017-e tako da mora opet doći. Bitno je da naši rivali nemaju nikakve vizije za nešto više. Rijeka pogotovo jer su i sami izjavili da im je titula zapravo donesla 5 miliona gubitka.

a ovima dolje bi doneslo isto kurac. na gornjoj granici su i članova i gledatelja tak da u tom smislu nebi dobili ništa a LP bi vjeldi nikad. možda ECL ali to nije nešto da bi mogli imat straqtegiju za razvoj kluba..

zato "naše proljeće u europi tek počinje " a njihovo proljeće ide nazad prema zimi
  • NB86
    15.6k
    Realno ovo s durdovim je njima odlicna ponuda, decko ima 17 godina i ozbiljne mane za jedno perspektivno krilo, manjak bilo kakve igre 1 na 1 i opcenito prodornosti, ima prakticki samo realizaciju al je u njoj stvarno vec poprilicna klasa i puca iz svih pozicija, dat 4-5 milijuna za njega je vrlo moguce najvise sto ce hajduk ikad moc dobit za njega a ne oslabljuju momcad.
  • Teofil Kateran
    1.7k
    Na papiru oni možda jesu uvjerljivo druga momčad u ligi, ali realnost je da je njima Livaja 80% igre i sada ne preuveličavam, ali mislim da bi se oni bez njega definitivno tukli sa Osijekom i Varaždinom za Europu.

U svakom slučaju ključ je da Dinamo u ovoj polusezoni bude pravi i onda će na kraju sve biti kako treba. Ali, uvjeren sam da će se oni raspast jer jednostavno nemaju igru, nemaju kvalitetu za više od ovog...
  • Peškaman
    5.9k
    Je li njih uopće spašava 5 milijuna €, negdje sam čitao da im je potrebno oko 10 mil € kako bi zatvorili minus?
    Vjerujem da će morati i Prpića prodati.
  • Dino
    3.2k
    10 mil € kako bi zatvorili minusPeškaman

Ne moraju ga zatvorit ove godine. Mislim vjecno zive u minusu tak da im vjerojatno nece bit problem snac se i ovaj put.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.