• Crni86
    7.5k
    Moze se svasta ocekivat al jedino relevantno je teren, da su oni danas izasli na teren i pokazali mehanizme izlaska iz zadnje trecine, stajanja vise na terenu i kontinuiranog presinga pa na kraju i izgubili ili kiksali utakmicu, ja bi bio 100 puta zabrinutiji nego da su danas nakon ove predstave zabili i osvojili 3 boda.NB86

Pokazali su to vec prije da nemaju i to je pokazao teren, ne postoji carobni stapic da to od jednom pocnu imat.
  • NB86
    15.6k

Nitko ne govori o carobnom stapicu nego taktickim prilagodbama, ako netko misli da hajduk i dinamo nemaju dovoljno dobar kadar da u domacim utakmicama izdominiraju istru, slaven, goricu, sibenik, lokomotivu i vrazadin onda nemam komentara.
    Naravno da je najveca sansa za nekim promjenama u igri i prilagodbama nakon priprema, samo da krenu opet sigura koristit ko invertiranog beka i izbace kalika iz postave mislim da bi izgledali bar 30% bolje, srecom gatuso je klaun koji gura svoje glupe ideje i dalje.
  • Crni86
    7.5k
    ti filozofiras, svatko tko je pratio znao je da hajduk nema igru i da ju nece ni imati nakon priprema sto se vidlo i na pripremama te za te osobe to nije nikakva novost i iznenadenje

. Teren je pokazao to u zadnjih 4 mjeseci i to smo vidli i danas, nista neocekivao i nista novo.
  • Jurki
    14.7k
    Vezano na borbu za oba trofeja, bit ce kljucan kraj veljace i tu bi se moglo nakon tih utakmica puno rasplesti.
    U tjednu kad su kup utakmice sva 3 kandidata igraju derbije i tu bude širina klupe najvise igrala ulogu.
    Nasi konkurenti nisu nauceni igrati ritmom subota - srijeda - subota i tu smo u maloj prednosti. Isto tak oba konkurenta imaju mrsavu klupu i to bi moglo biti jako bitno.
    Ali prije toga svega.. odraditi Milan pa makar i sa kombiniranim sastavom jer je Osijek turbo vazna utakmica koju moramo dobiti.
  • vjeko1701
    11.7k
    Ako ćemo iskreni, Hajduk nema igru od Litavca. Sve iza njega je bilo slično u par deka minus kraći period pod Lekom dok ga je "klapa" u svlačionici donekle još slušala.
  • Jos-Optimus
    4.1k
    oni bi uzeli naslov da nisu maknuli Leku, kako su si tad pucali u nogu, to je bilo predivno
  • NB86
    15.6k
    ti filozofirasCrni86

Ako su ti osnove nogometne igre filozofiranje, razumijem te.

Teren je pokazao to u zadnjih 4 mjeseci i to smo vidli i danas, nista neocekivao i nista novo.Crni86

Nitko ne tvrdi nista suprotno, upravo na ovoj temi se pricalo o tome kako hajduk opet igra loše i da nema nikakvog pomaka u igri dok ti nisi upao s vrlo novom i neockivanom upadicom "treba se koncentrirat na sebe".

Ono najbitnije iz ove utakmice je da nema niti pokusaja pomaka u igri jer s obzirom na broj kikseva u zadnjih 8 utakmica logicno je bilo ocekivat neke takticke promjene, kao sto smo npr mi poceli s promjenama u igri i iako to zasad ne izgleda dobro bar se nesto pokusava, logicno da cemo takve stvari komentirat u temi 1. HNL koja je namjenjena za to kad je u pitanju hajduk.
  • E46
    1.1k
    100% sam siguran u to, nisam mogao vjerovati tom potezu.
  • Crni86
    7.5k
    samo tvoji komentari su mi filozofiranje i to u rangu gorana vlaovica. Al naviko sam vec.
  • E46
    1.1k
    Kad ce kurac od ovce srbin livaja dobit treci zuti? Imaju loksu, Varaždin, Istru i Osijek, dam se kladit u svoja muda da mu nitko nece dat karton da ne propusti neku od tih tekmi.
  • jedan u nizu
    11k
    Kraj veljace ce biti paklen za nase konkurente.
    Samo je jedan pobijednik prvenstva, a svi ostali idu u kvalifikacije za KL, osim osvajaca kupa koji ide u EL.
    Tako da ce i jednima i drugima kup biti imperativ, pogotovo ako im se priblizimo do tada.

Hajduk igra sa Osijekom, pa sredinom tjedna imaju Rijeku u kupu, i onda dolaze nama.
    Dok Rijeka ima nas prije tog kupa.

Imamo i mi Rijeku pa Hajduk, ali izmedu imamo tjedan dana pripreme i treninga
  • hardek
    3.9k
    Nama je Osijek u nedjelju ključna utakmica. Ako to pobijedimo, realno je za očekivati da iz prve 4 HNL tekme imamo 12 bodova. To bi nam dalo vjetar u leđa za dalje
  • NitkoBitan
    22.2k
    Gattuso: "Razocarala me kvaliteta. Tko god je usao s klupe nije nam donio nesto novo."

Sa klupe su inace usli i mladi eksponati; Pukstas, Durdov i Hrgovic. Kakav ce to bit raspad :fire:

Osim sto ga se ne mogu rijesit zbog ogromne otpremnine jos im i rusi cijenu igraca izjavama.
  • Paggini
    35.5k
    Ono što je najtužnije u cijeloj priči - njima će Šego, po svemu korektno krilo za osrednje klubove HNLa, biti ogromno pojačanje.

Gledam ovog Biuka danas i požalim sve što sam Kastratiju svojevremeno izrekao...
  • Mlađi referent
    12.4k
    korektno krilo za osrednje klubove HNLaPaggini

Pa sve si rekao
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.