• vjeko1701
    11.7k
    oni bi uzeli naslov da nisu maknuli Leku, kako su si tad pucali u nogu, to je bilo predivnoJos-Optimus

Nisam siguran u to. Ne zato jer Leko ne zna nego zato jer su mu kolovođe okrenuli leđa. Trener kad izgubi svlačionicu...
  • Jos-Optimus
    4.1k
    a čuj, možemo samo nagađati :)
  • Crni86
    7.5k
    a po svim pricama leko je htio provodit isto ono sta gattuso sad provodi. Zelio je uvest red u svlacionicu, zato je i doso oper karoglan jer je valjda otiso posliie treninga na pivu i cigaru sa ekipom.

Ja sam isto vise dojma da nam je ta smjena pomogla nego odmogla, al tko zna sta bi bilo.
  • Miro Vugrinec
    6.9k
    Zaključak nakon prvog kola od stanke u hnl je sljedeći. Osijek je pokazao da su nezrela ekipa, unatoč potencijalu kad god trebaju dobit i dic se oni uprskaju. Šibenik s druge strane pokazao da neće lako ispast kao sto svi mislimo.

Varaždin i Gorica to ni familija igrača nije pratila pa nemam nekih komentara, osim da je Gorica ojačala roster i da će biti nezgodniji nego u prvom dijelu.

Zatim mi i Istra. Istra je pokazala da odlične pripreme i demoliranje treće ekipe Slovenije sa 6:0 nije slučajnost. Garcia je po meni najkvalitetniji i najmoderniji trener u hnl i njegov stil je stil koji ide uz nas. Unatoč dosta slabijem rosteru od našeg prvo poluvrijeme su nam na Maksimiru bili al pari uz nekoliko prelijepih akcija i kombinatorika svih igrača.
    S druge strane mi nismo pokazali ništa specijalno, ali dosta vise i direktnije negoli u jesenskom dijelu i vidi se nekakav napredak.
    Kuleta je otčepilo, Martin konačno zabio, Franjić debitirao asistom. Stojke prvijenac. Presing koji gaji Cannavaro će prolazit u hnl. Prošao je par puta i protiv Istre koja najbolje izlazi iz zadnje linije od svih ekipa u HNL pod novim trenerom.
    Tako da sukus nas i Istre je, mi imamo kvalitetu dominirati HNLom i ideja Cannavara je dobra, a Istra će biti osvježenje proljeća uz odličnog trenera i ciljana pojačanja poput Rozica

Rijeka pregazila Lokomotivu, sasvim očekivano kao i uvijek na Rujevici protiv njih. Loksa realno najslabiji kadar u zadnjih 5-6 godina, a za ocjenu Rijeke bih pričekao gostovanja. Kući su tradicionalno dobri. Brza i poletna ekipa, trenutno nam bježi 7 bodova i vidim ih ko najvećeg konkurenta za naslov.

I za kraj jedna antinogometna tekma. Reklama za sve koji kažu da je nohomet dosadan sport. Odgledam Hajduk- Slaven Belupo i zapitam se na sta sam potrošio sat i pol života.
    Ništa- Ništa utakmica. Hajduk ima- očajno tehnički loše potkovanu zadnju liniju. Bilo kakav polovičan presing, lopta je u outu ili u gol šansi za protivnika. Vezna linija- alibi Krova i Raketa koji čini se umjesto da se dize svaku tekmu pada. Danas 30 krivih paseva. A na krilima 2 nogometno najneinteligentnija igrača hnl. Biuk i Bamba. Uz njih naprijed djeluje Kalik koji također prsti nogometnom neinteligencijom.
    Sto reci osim hvala upravi njihovoj i Vitaliju na savršeno odrađenom prijelaznom roku- ali za konkurente. Mislim ds su se s tim prijelaznim rokom ispisali sami iz utrke i očekujem kroz 8-9 kola 3. Poziciju za njih ukoliko budemo pravi.

Dakle zaključak: Ukoliko budemo pravi bez problema ćemo osvojiti. Sve je na nama, bitno je Rijeku dobiti u međusobnim tekmama i vjerujem da neće biti problema doći do novog naslova
  • miro
    5.3k
    najmoderniji trener u hnl i njegov stil je stil koji ide uz nasMiro Vugrinec

Ovo! S naglaskom na drugi dio
  • NB86
    15.6k
    Varaždin i GoricaMiro Vugrinec

Toliko loš teren da i oni koji su gledali ne mogu nikakav zakljucak izvest, mozda najgori teren u dugo vremena
  • Bosskovitz
    14.2k
    Odgledam Hajduk- Slaven Belupo i zapitam se na sta sam potrošio sat i pol života.Miro Vugrinec

Ja sam išao pogledati sažetak, mislim da je druga prikazana prilika u sažetku dok komentator govori "čekali smo 44 minute na ovo". Ne mogu reći da mi nije drago.
  • vjeko1701
    11.7k
    Dugoročno je sigurno pomogla. Al mislim da tu sezonu ne bi bi bili prvaci.
  • Peškaman
    5.9k
    Nešto što moram komentirati su komentari po društvenim mrežama o komentatorima utakmica na Max TVu / Areni.
    Nakon svake utakmice stavljaju se etikete da je netko nečiji navijač i kako 'svršavaju' na određene ekipe. Jedan običan primjer toga je komentator Kecman,kada prenosi Dinamo čovjek prema komentarima ispada najveći Dinamovac,jučer se ljudi krste zbog komentara nakon gola za 3-1 za nas što je rekao " lakše se diše",naravno,u smislu da Dinamo sada lakše diše na što su navijači ostalih klubova odmah izveli napad kako ga nije sram i ostalo.
    Ista stvar se događa kada komentira Hajduk, ovakav je, onakav je.
    Ja ne znam je li ljudi znaju da je bit komentatora da komentira i napravi sa svojim komentarom da utakmica bude zanimljivija,da povisi glas kada treba,da prati utakmicu a ne da ga se odmah provlači po internetu.
    Ista stvar je sa većinom ostalih komentatora, sasvim je normalno da i oni imaju simpatije prema nekoj ekipi i sve je češće slučaj da se sve više uveličava neka sekvenca njihovih komentara.

Inače, ekstra vikend, smanjili minus, Hrvatska prošla dalje. :grin:
  • Mandelinho
    557

Anđelko Kecman (taj komentator) je iz grada protivničke momčadi - Pule! Tako da…
  • vjeko1701
    11.7k
    Nešto što moram komentirati su komentari po društvenim mrežama o komentatorimaPeškaman

giphy.gif
  • Navijač Dinama
    9.1k
    Gledam ovog Biuka danas i požalim sve što sam Kastratiju svojevremeno izrekao...Paggini

Kalik također. Uz to što izgleda ko da mu je mater rumunjska prostitutka, igrom i kvalitetom nije za Graničara iz Županje, uz dužno poštovanje klubu "Prve nogometne lopte u HR".
  • Carrasco
    4.7k
    Hvala Biuku što nije htio igrati za nas jer bi prijašnji levati iz uprave iskrcali 5 milijuna eura za njega.
  • db-izbjeglica
    16.3k
    Magarad igra onako kako magarad igra zadnjih nekoliko sezona (od dolaska livaje) i bodovni učinak, odnosno količina kikseva je cca ista.

Ako se tom čovjeku dogodi nekakva ozljeda koja će ga od terena maknuti na 5-6 kola, oni će u tih 5-6 kola osvojiti 5 bodova.

Rijeka je manje iritantna, imaju ujednačeniju momčad, ali opet, njihov učinak i količina kikseva je cca konstanta.

Jedina promjena u cijeloj priči je dinamo kojemu momčadi sa manje od 70% osvojenih bodova bježe 5 i 7 bodova. Uz iole ozbiljan niz dobrih (ne odličnih, izvrsnih) igara, ovo se okreće bez problema.
  • Mali Zeus
    15.3k
    Hajduk 2 pobjede u negdje 10 tekmi, govori li itko o teškoj krizi tamo?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.