• Jurki
    14.7k
    HRT Dnevnik: "Teško je reći je li Livajina zaleđa uopće bilo."čovjekjogurt

Dal je milimetar ili metar. Zaleđe je zaleđe.
    Ne kuzim zakaj se uopce to spominje?
    VAR ima svojih manjkavosti, ali resil se problem zaleđa na utakmicama. I tu je sve cisto.
  • emilperska
    7.9k

Ja pogledam nakon svakog kiksa i onda uđu u seriju. Prestao sam gledat i necu gledat do kraja sezone.
    Niti cu im se smijat vise.
    Sto je sigurno je sigurno..
  • FrenchMontana
    789
    tocno to, NFL prioritet veceras! :lol:
  • Bosskovitz
    14.2k

Prvenstvo se na kraju ipak osvaja na terenu (osim 1979., ali to se više ne može ponoviti). Politika moze gurati, moze preko saveza i sudaca pomagati, mogu novinari pisati, ali uz sve to ipak moraš zabijati više golova nego što ih primaš.

Siguran sam da bi vladajućoj stranci više odgovaralo da oni dobiju jer su mahom i njihovi navijači, ali vladajućoj stranci to više odgovara vec godinama. Uvijek na kraju sam ovisiš o sebi, sve ostalo ti može tek ponešto otežati cijeli put.
  • emilperska
    7.9k
    Ali meni Mišković npr nije jasan. Tj. jasan mi je ako ga gledam kao zidovskog ciciju, trgovca i lihvara..

Vodeći si na ljestvici. Jogurt je teški kurac, mi smo u nikad većem kurcu. Ti si i s ovim slabim sastavom na +7 u odnosu nas. Pa daj ulozi 2 milje na zimu, probaj naslov uzet, ne fali ti puno. Ali imam osjecaj da je on digao ruke od svih sportskih ambicija. Samo pare i pare i prodat klub čim se otvori..
  • NB86
    15.6k

Navodno je i marca prodao, to bi bas bio neviđen manjak sportske ambicije
  • emilperska
    7.9k

Prica se u financijskim krugovima da sam klub vrednuje par milja previse. Imao je par opcija za prodaju, ali je svaki put zapelo. Iskreno, ovo sto radi u ovoj sezoni mi je besmislenije od onog kad je 2017. prodao Rileta par dana prije play offa LP i ne znam koga sve 10 dana prije..
  • Sven
    117
    Jebiga, on je druga krajnost u odnosu na ove dolje. Svjestan cinjenice da mu osvajanje lige nece donijeti skoro pa nista (financijski), a rizik je dosta velik
  • Dino
    3.2k
    https://www.tribina.hr/tekst/116

Analiza nase utakmice i dvoboja izmedu Hajduka i Slavena.
  • Crni86
    7.5k
    Ovdje se slavi ko da smo nekog vec prestigli, polako. Jedan zaostatk je smanje na -5, drugi je i dalje -7 tek smo poceli. Duga je jos sezona.
  • NB86
    15.6k

Potpuno je u drugom planu meni bodovno smanjenje, ono cemu su se ljudi nadali je losem hajduku, jer oni imaju igracki kapacitet igrat puno bolje od ovog, fala bogu oni ne da su jednako losi nego su mozda cak i jos nazadovali, samim time nase sanse da cemo ih stic drasticno rastu
  • Crni86
    7.5k
    hajduk je los kako god, to smo vidli i u prvom dijelu sezone. To se ocekivalo i sada, to je kako bi se reklo lanjski snijeg.

Mi moramo bit fokusirani samo na sebe i svije nastupe, i jedni i drugi ce kiksat kao i u prvom dijelu sezone.
  • Ludovic IX
    7.7k
    Oni su izgubili 18 bodova prvi dio. I nek sad izgube 15, mi smijemo izgubiti 7 max. Alo ajmo izgubiti i manje.
  • NB86
    15.6k
    hajduk je los kako god, to smo vidli i u prvom dijelu sezone. To se ocekivalo i sada, to je kako bi se reklo lanjski snijeg.Crni86

Moze se svasta ocekivat al jedino relevantno je teren, da su oni danas izasli na teren i pokazali mehanizme izlaska iz zadnje trecine, stajanja vise na terenu i kontinuiranog presinga pa na kraju i izgubili ili kiksali utakmicu, ja bi bio 100 puta zabrinutiji nego da su danas nakon ove predstave zabili i osvojili 3 boda.

Mi moramo bit fokusirani samo na sebe i svije nastupe, i jedni i drugi ce kiksat kao i u prvom dijelu sezone.Crni86

Nitko ovdje nije tvrdio da se ne treba fokusirat na svoje nastupe, potpuno bespotreban upis (upisi zapravo) na temi koja se zove 1. HNL i nakojoj se komentiraju druge ekipe osim dinama, nema nekog smisla fonkusirat se na dinamo i dinamove nastupe na jedinoj temi posvecenoj svim drugim klubovima hnl-a, ako te ne zanima vrlo lako preskocis ovu temu
  • chago13
    100
    Jedno pitanjce, kaj nije zabranjeno prenositi utakmicu uživo na semaforu?
    Vidim da to tovari rade
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.