• NB86
    15.6k
    Meni nije jasno kako takav stari prdonja koji je svjedočio milijun raspada hajduka s takvom sigurnoscu moze pricat o tituli, pa mi ovdje strepimo i ultra smo skepticni a svake godine osvajamo, takvi tipovi ko on su doslovno za dijagnoze
  • GeneralNapoleon
    507

Pa jer je "u zvizdama zapisano" :lol:
  • Droljo
    11.6k
    Velite da nam tovari nisu konkurencija? Znači prvaci smo! Ekipa koja (ne) uspjeva dovesti čopa za prvu (i jedinu) špicu nemre bit prvak valjda...
  • čovjekjogurt
    1.2k
    HRT Dnevnik: "Teško je reći je li Livajina zaleđa uopće bilo."

Inače ne komentiraju suđenje u prilozima, osim kad se radi o Hajduku.
  • Gringo
    285
    veselim se susretu Kanga - Uremović. Kanga će ga resetirat i vratit natrag u Požegu.

A u Max sport studiju je teška depra..
  • NitkoBitan
    22.2k
    Jos jedan-dva kiksa i krece raspad i taman onda stizu na maksimir da ih mi vratimo u zivotbbb medimurje

Bome ne, bit ce to potpuno drugaciji derbi od klasicnog. Nabambusat cemo ih.

Ako se ne varam dolaze nam nakon Rijeke u kupu, znaci u jednom tjednu igraju protiv Rijeke i nas, i ovako im je ritam od jedne utakmice tjedno naporan.
  • ShanKu
    1.3k
    Suci iz VAR sobe, pomoćni suci i glavni sudac utakmice nema na more... :sweat:
  • Nema zaleđa Mikića
    1.8k
    nakon Rijeke u kupu,NitkoBitan

I Osijeka u prvenstvu.
  • Sibirski plavac
    3.1k
    Ali ali on je gleda ajduka uživo kad je igra završnice europskih kupova, a ne ka Dinamo šta je osvojia onaj "kup skladišta" kojeg on ne priznaje. Ajduk je esencija ove lige i cilog hrvatskog nogometa. :rofl: :rofl:

Također tvrdi da je jedini lani nakon onog preokreta Rijeke na Poljudu rekao da Hajduk neće biti prvi i da su mu se rugali, a sad da je on ove sezone uvjeren u titulu a oni koji su mu se smijali su sada skeptični.
  • JMastermind
    383
    Kanga će ga resetirat i vratit natrag u Požegu.Gringo

Ne treba, hvala. Još da ga moram na kavama nedjeljom gledat. Imamo mi dovoljno govana i ovako.
  • emilperska
    7.9k

To je ekipa koja nema političko zaleđe, drzava ni vodeća stranka nemaju prevelik interes da budu prvaci, osim 2 do 3 igrača su teski HNL prosjek, njihovo eventulno osvajanje naslova ne bi imalo dugoročne posljedice za nas jer bi kao i 2017. raprodali sve taman i da uđu u LP. Oni nas baš ničim ne trebaju plašit taman i da osvoje naslov.
    2025. je godina lokalnih izbora, HDZ bi prvi put mogao imati značajne gubitke u Dalmaciji. Eventulno osvajanje naslova ovih debila sigurno utječe na situaciju dolje za vodeću stranku.

Hajduk da osvoji naslov svašta bi bilo moguće jer su po svim pokazateljima trebali bankrotirat prije 2 godine, ali i dalje plaćaju igrače, najplaceniji igrac HNLa je njihov igrač. Što bi tek bilo da jednom i osvoje naslov. Razni Erlići, Moro, Rebići, Bašići bi se doveli i imali bi s njima dugoročan problem..
  • brile86
    142
    Vidim da je počelo drvlje i kamenje po Raketi. Bježi Ivane dok su stakla na vikendici još čitava.
  • veselko tenžera
    3.7k
    U dilemi sam. Rukomet i mogući stres ili čista uživancija na sportnetu :smile:
  • Paggini
    35.5k

Nisam otvorio sportnet otkad su dobili 1:0 na Maksimiru. Prekinut ću post veceras! Nakratko barem!
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.