• striko
    2.2k
    Znači prvenstvo se može odlučiti za 14 dana?
  • Blueshadow86
    3.4k
    Pa eto Rijeka po igri jednostavno zasluzuje ovo jel.GeneralNapoleon

Očito da da. Ti se zamaraj bitnim statistikama, a bodovi su na koncu nebitni. Svega se nakupilo ovdje.
  • emilperska
    10.9k
    Znači prvenstvo se može odlučiti za 14 dana?striko

Naravno da mislim da nece bit na +10 nakon sljedeceg kola..
    Ali ako budu.. da, mislim da je s -10, losijim medusobnim i bez Petkovića gotovo u praksi..

U teoriji se mozemo tjesit XGevima, transfermarktom, srećom itd..
  • BBB Sibenik
    5.8k
    A sad u 17:30 ljudi moji kreće planetarna atmosfera sa Poljuda, najbolja navijačka himna na svitu, Bog baluna bez dva zuba i vozačke dozvole, publika koja nosi njegove relikvije na sebi u vidu portreta i dresa. Ako zašteka pogurat će sudci za svaki slučaj. Dabogda skupljali na Peristilu lovu za klub. Jer ne mogu drugo nego da ga mrzim.
  • GeneralNapoleon
    1.7k

Pa ako cemo gledat samo bodove onda ne moramo ni pricat o igri ni o nicem drugome. Onda ne treba ni tekme gledat nego samo krajem svakog vikenda otvoris tablicu i stvar je rijesena.

Diskutabilno je govorit kada je netko zasluzio pobijedu. Mozemo rec kad je dobro igrao ili eto kao ti kad je zabio vise od protivnika. Al u to sad ne zelim ulazit jer smatram da nema jednog jedinog ispravnog odgovora.

Ali sto me zanima je kako si dosao do zakljucka da igraju najljepsi i najdominantniji nogomet u ligi? Na osnovi cega to zakljucujes? Jer ja ne vidim apsolutno nista osim golog rezultata (a cak i to upitno), sto bi moglo dat takav zakljucak. Al slobodno mi objasni.
  • Blueshadow86
    3.4k
    najdominantniji nogomet u ligi?GeneralNapoleon

Koje ti drugo pokriće osim pogled na tablicu treba za razjasniti ovaj misterij?
    Uhvatio si se te statistike koja je u nogometu nebitna. Odi na forum umjetničkog klizanja ili se prijavi u Državno izborno povjerenstvo pa tamo izvlači statistike.
  • Kaktus Car
    1k
    Ne znam na koju foru Rijeka ne bi bila glavni konkurent za naslov?

- uvjerljivo su druga najbolja ekipa Hrvatske u zadnjih 20 godina
    - već su jednom prekinulli period Dinamove dominacije
    - imaju drugi najbolji kadar u ligi, ne ovise o jednom igraču
    - prvi su u ligi nakon više od pola sezone, bez poraza

Ni slučajno se ne smije podcijeniti Rijeku.
  • Pavinho
    270
    Predvidam kiks hajduka i zuti karton za masnog, sto znaci i kiks u iducem kolu posto ga nece bit u sastavu
  • Tongo Doumbia
    6.7k
    Dugoročno smo hrvatski Real Madrid i tu zbora nema, ali ne mislite li da je glupo pričati o sreći drugih, dan nakon tekme u kojoj smo protivnika slomili slobodnjakom i njihovim autogolom?

Ljudi su ispred nas 7 bodova, valjda bi bolje bilo zasukati rukave i baviti se sobom nego ulaziti u nepotrebne polemike.
  • NitkoBitan
    27.1k
    dan nakon tekme u kojoj smo protivnika slomili slobodnjakom i njihovim autogolom?Tongo Doumbia

O tome ne bi ni pricali da nismo primili pacerski gol kakav ne bi smio primit nizeligaski klub, odnosno golman.

3 puta veci broj udaraca od Istre, veci posjed, veci xg... moralo je nesto uc na ovaj ili onaj nacin.
  • Tongo Doumbia
    6.7k
    Moja poanta je da ti sreća negdje da, negdje uzme i to se na kraju nivelira.

Možeš reć da smo sinoć Istru ubili drugo poluvrijeme, a iz njihove perspektive to djeluje da su izdušili fizički zbog nedovoljne spreme. Opet ne mijenja činjenicu koju sam gore naveo.

Rijeka je prva, zasluženo je dobila tri razlike i ne vidim razlog minoriziranja njihovog rada.
  • M94
    1.7k
    Od koga mi zaostajemo 7 bodova, likovi protiv svakih protivnika u polubunkeru nasred Poljuda.
  • don
    13.4k
    nakon sučevog zvižduka Livaja izbija balun u 3 pm.

pogodite šta, sudac ga nije ni pogleda a kamo li pomislia mu dat žuti.
  • Marc
    478
    baš i ja gledam i ne vjerujem, još ga potapšao kasnije
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.