• Keyser Soze
    11.9k
    Malo teško lopta dolazi do njega, jučer se nije baš spuštao nego je čekao loptu u prostor, volio bi ga vidjeti od prve protiv Osijeka.
  • jedan u nizu
    11k
    Vjerujem da Kanga moze biti terminator u napadu, pogotovo u HNLu.
    Ali se bojim da nece doci do izrazaja ako budemo igrali sa jednim napadacem.

Mislim da bi sa Petkom iza sebe, a Pjacom i Cordobom na krilima bio neunistiv.
  • Mihaljević
    11.3k
    nije baš spuštao nego je čekao loptu u prostorKeyser Soze
    Bruno-Petkovic.jpg
  • mali M
    6.5k
    Ali se bojim da nece doci do izrazaja ako budemo igrali sa jednim napadacemjedan u nizu

Mislim da je dobro kolega maloprije detektirao. Ekipa je već ful usporila i nije ga pratila. Da je na početku dok Stojke, Bati i ekipa grize nutra mislim da bi bilo svega.
  • Laugreano
    3.1k
    Ja imam neki dobar osjecaj da ce on i Misic bit top tandem, i da ce ga Misic cesto hranit loptama u dubinu. A bome i kad budu Misic, Petko i Kanga u ekipi moglo bi to odlicno izgledat.
  • Majki2111
    3.7k
    Mišić svima šalje lopte osim napadačima. Moj dojam.
  • sanjinlego
    3.2k

photo-output.png

Fantastična lopta Mišića za Kangu, koji kao pravi napadač bježi od stopera i tako sebi oslobađa vrijeme, ali i prostor za napad.
    Mislim, možda glupa usporedba ili spominjanje, ali rijetkost je vidjeti Haalanda u klinču blizu centra. S druge strane, čim netko od veznih ima loptu, on se odvaja i bježi od stopera kako bi mogao dobiti loptu u prostor.;)
  • Laugreano
    3.1k
    Do sad nismo ni imali napadača koji traži loptu u prostor..
  • Majki2111
    3.7k
    Moguće. Ovako napamet pričam. Al opet dojam mi je da Petko nije dobivao puno lopti od Mišića. Većinom je to bila duga od vratara, stopera. Aut pa mijenjanje strana te vezni i krila u silovanu međuprostora kod protivničkog 16erca. Miške većinom cirkulira loptu i mijenja strane. Manje daje direktne lopte. Češće daje krilima u prostor nego napadaču u noge.
  • scooniepenn
    3.7k

A kome od naših napadača je mogao dati ovakvu loptu? Čak i u ono malo vremena što je proveo u igri bilo je vidljivo kako je Kanga pravi centarfor. Osim ove situacije, u još dvije je kod povratnih lopti, koje na kraju nisu došle do njega, fintirao stopera i onda se odvojio od njega otvarajući si poziciju iz koje će pucati. Mislim da bi nam Kanga mogao biti bingo kojem se većina ovdje (ne spadam među takve) nije ni u snu nadala.
  • rokikaciga
    135
    Al opet dojam mi je da Petko nije dobivao puno lopti od Mišića.Majki2111

Zato kaj Petko voli primit loptu, zarolat ju i podigrat, a ne da stoji uz rame zadnjem stoperu i traži da ga pretrči. Mislim da Petko ne bi ni Mmaeea pretrčao....i niti ne treba s obzirom na sve svoje kvalitete.

Ni Broda prošle godine niti Kule nisu neki brzanci
  • Laugreano
    3.1k
    To sam prvo primijetio kako se izvuce na povratnu.
    Jos jedna statistika koja nam ide u prilog zbog koje bi Kanga trebao bit bolji nego u drugim klubovima
    Dinamo ima daleko najveci posjed od svih ekipa u kojima je igrao.
    Kayserispor 43%
    young boys 55%
    Hertha 41%
    Standard 49%
    Cardiff 46%
    Dinamo 60%
  • Laugreano
    3.1k
    Al zato petko zna podvalit iza obrane loptu, a to je ono sto Kangi odgovara.
  • Majki2111
    3.7k
    Ma mislio sam ni u noge nije dobivo od njega.
  • scooniepenn
    3.7k

Drago mi je da nas ima koji takve stvari vidimo. Što se tiče ovog statističkog podatka jako zanimljivo i iznimno važno za procjenu njegovog potencijala kod nas.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.