• GeneralNapoleon
    507
    Kaj je ovaj covjek Bjelici skrivio to vjerojatno ni on ne zna. Hrvatski KDB!
  • NVKOD
    2.4k
    Imao je nekoliko pogrešaka koje je mogao izbjeći, kao i par riskantnih poteza radi atraktivnosti (primjerice, povratna lopta Mišiću ili Mmaeeu koju su skoro presjekli). Ipak, vidi se da gori od želje za igranjem. Bio je prisutan na cijelom terenu, ima dobar ubačaj, a za njegov udarac već znamo kakav je.

S obzirom na to da je igrao u kombinaciji s Hoxhom, bilo je očito da se još nisu uigrali – nisu toliko kombinatorni kao što je Stojke bio s Cordobom ili Mbukuom na pripremama. Gotovo svi napadi u prvom dijelu išli su nam s lijeve strane.

Samo nastaviti raditi, raditi i raditi i sigurno će odlično zamijeniti Baturinu nakon njegovog odlaska.
  • Dr Hofmann
    2.1k
    Ja sam slab na ovakve igrače, mali ,,drugačije" udara loptu. Ima li prostora za napredak? Naravno da ima prostora za napredak, ali tko nema? Ne znam, možda sam nerealan, ali ja mislim da je mali show
  • Paggini
    35.5k
    Dugo, ali dugo nismo imali igrača ovakve lucidnosti igre. Svaki put kad primi loptu, nitko ne zna sta ce napraviti, pa možda ni on sam. (Prije nego netko napise "hehe imamo hoxhu već hehe", napisat ću ja prvi!)

Da nije bilo njega na desnoj strani, ne bi Hoxha lopte vidio, a Stojković ga je sam izbacio u par sjajnih prodora i prilika.

Jednostavno je uzbudljiv, diže otkucaje srca svojim potezima, a za takve igrače ću uvijek istrpiti i jedno-dva kriva dodavanja.

Dodatan plus za današnju predstave jest što se, pogotovo drugo poluvrijeme, spuštao niže i grizao u obrani te osvojio par vrhunskih lopti.
  • austrijanac
    5.3k
    Nekako sumnjam da će napravit karijeru u top klubovima, naosvajat se lige prvaka i svega toga, no uvijek ću ga šmekat i obožavat jer igra nogomet i gušta.

Nije šablonski igrač i zbog toga ga obožavam gledat.

Daj Bože da sam u krivu i da osvoji sve na svijetu.
  • Miro Vugrinec
    6.9k
    Dugo, ali dugo nismo imali igrača ovakve lucidnosti igre. Svaki put kad primi loptu, nitko ne zna sta ce napraviti, pa možda ni on sam. (Prije nego netko napise "hehe imamo hoxhu već hehe", napisat ću ja prvi!)

Da nije bilo njega na desnoj strani, ne bi Hoxha lopte vidio, a Stojković ga je sam izbacio u par sjajnih prodora i prilika.

Jednostavno je uzbudljiv, diže otkucaje srca svojim potezima, a za takve igrače ću uvijek istrpiti i jedno-dva kriva dodavanja.

Dodatan plus za današnju predstave jest što se, pogotovo drugo poluvrijeme, spuštao niže i grizao u obrani te osvojio par vrhunskih lopti.
    Paggini

Ako je Baturina moj sin, Stojke je tvoj hahah. Ali samo naprijed Stojke.
  • veselko tenžera
    3.7k
    Meni je vrhunski potez bio pas za Pjacu na kraju prvog poluvremena. Tko nije registrirao nek pogleda ponovo.
  • Sajla
    6.8k
    Meni je vrhunski potez bio pas za Pjacu na kraju prvog poluvremena.veselko tenžera

4:36 u sažetku, šteta kaj Pjaci šut nakon toga nije ušao
  • Crni86
    7.5k
    Svida mi se sto puno radi, svuda ga ima. Kada izgubi loptu brze bolje pojuri nazad. Odlican stav za mladog igraca.
  • GOAT
    1.9k
    Igracina a tek pocinje. Daleko najdrazi igrac i uvijek mi se istice po svom nacinu igre u tom moru jednodimenzionalnih robota, a najvise mi je zanimljivo kako ga svuda po terenu ima i koliku zelju za igrom pokazuje npr danas ono glavom na kopacku
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.