• mali M
    6.6k
    Velim, ne bu se zicer svima sve svidlo.kibic

ma ovo je 1/1.. to se slažemo.. pa mi se tu ne mremo dogovoriti oko osnovnih stvari, ali znaš što ću ti reč za Zonu. Možemo se mi ne slagati tu i tamo, ali siguran sam da se 90% nas slaže oko svega. Ostalo su nijanse, ne mora se svakome svidjeti svaka odluka ili segment kluba, ili se radi o onih par profila koji su uvijek kontra i pesimistični po svim temama, ali načelno se točno vidi da svi imamo isti interes i isti cilj, a to je Dinamo..

btw, već sam ja razmišljao o tome, ja bi skupio ekipu od par ljudi i moglo bi se to izvest, ali ja ti brate mili nemam u danu vremena za disati.. Posel, trening, studij, udruga i tako svaki dan... sad još tu dodaj Zona, tekme i ne ostaje ništ... :lol:
  • Sibirski plavac
    3.3k
    Ne volim ih spominjati, ali ukoliko nakon ove sjajne pobjede našeg Dinama želite još smijeha večeras, na Makijevom Dribler podcastu je večeras bio live nakon naše tekme. S obzirom na pizdarije koje su izrečene ,smijeh zagarantiran. :rofl:
  • rakurs
    717
    Tema Dinamo, a na slici jedan i pol Dinamovac.
  • Socrates
    39
    Fantastična sportska večer je pred nama. Podcast s našim dinamovcima, Zrinka i rukomet. Nadam se samo da će dečki i Zrinka biti gotovi do rukometa.
  • NB86
    15.8k

Cudi me za tribinu da dovode lesickog, inace puno toga imaju za rec koliko ne cjene nasu novinarsku scenu i koliko je tu ljudi s interesima i onda dovedu blesija da baca svoje proljeve, ono sto mi je svakako drago je da se dobilo milana i da ljiga mora doci nakon takve utakmice pricat kako sve ne valja i kako fabio nije trener za dinamo
  • emilperska
    8.2k
    Jazavac, normalni novinar i vjecni junfer..
  • Krizy
    51.5k

Ako niste sigurno što bi gledali večeras, bar bi trebali biti sigurni što ne bi trebali gledati večeras.
  • Omake
    5.4k
    kud baš večeras, kad imam predavanje o transrodnom feminizmu. Kako se odlučiti? Što pogledati?
  • NB86
    15.8k
    Pogledat cu sigurno jer bi mogli tironi i zizi udarit koju kontru na lesickijev pogled, bar se nadam da nece intervju bit samo platforma da po stoti put blessi ponovi kako sanjin ima napoleonske ovlasti u klubu i kako je smjenio bjelicu jer su mu to u kvartovskom kaficu rekli.
  • ElDorado
    1.6k
    Lesički će kao i obično glumatat da je dobro informiran raznim debilitetima. Ali ocekujem da ce ipak okrenuti plocu
  • Laugreano
    3.1k
    Theo najsporiji igrac dinama... E moj Tironi
  • Jurki
    15k
    imas na National Geographicu svjetsko prvenstvo u utrkama puževa.
  • jakov1
    435

Jeličića su doveli da mu Miho objasni kakav je populist, možda i Lesija žele preobratiti. Jedino što im je populist održao malu školu retorike i pokvario plan.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.