• Mandelinho
    557
    Vincenzo Cavaliere (inace Livajin agent) kaže da je Cannavaro njihov klijent.

https://www.youtube.com/live/FZQHg0IC5aQ?si=cqkO1OvJuYZ0Ha3G Na 6:05 krece
  • Murtidzg
    66

Baš mi je izbacio isječak.

1. On je kao novinar koji prati Dinamo, a kao ne zna imena igrača.
    2. Kako se non stop provlači teza da su doveli Bjelicu sa figom u džepu i nitko ne odreagira? Pa da je čovjek imao pobjede nebi mu mogli ništa.

Nisam odvjetnik Marica niti uprave i ja imam dosta zamjeriki i mislim da se kocka i da mu je ovo zadnji vlak, ali prestanite više crnit ovaj klub.

Poruka za ljude koji kao vole Dinamo (bilo da su novinari, youtuberi, instragrameri, tiktokeri), a non stop rovare protiv istoga iz razno raznih interesa:

1. Vratio bi Mamica samo da vam jebe mater jer to očito nitko sada nije sposoban i to zamjeram našem PR-u.
    2. Kada vas sretnem u živo znat će te to vjeruj te. Pun mi vas je kurac da na pljuvačini mog kluba dižete sebi rejting lajkove.
    3. Znam da čitate pa recite koliko Vam trebamo dat novaca da prestanete srat? Evo skupit cu ja koliko mogu nadam se da mozemo i neku zakladu za vas trovace i ljigavce napraviti da imate za pljuge, kavu i gemišt samo da nemoram svaki dan slušati kako je sve u Dinamu u kurcu jer zna se kako ste radili i zakaj ste šutili kad je Mamic bio (čast iznimkama).

Daj odjebite od Dinama.

Oprostite svima na dužem postu, ali nisam izdražao.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.