• NVKOD
    2.4k
    Drago mi je što se doktor Mišić vratio na teren nakon gotovo dva mjeseca pauze. On i Sučić su mozak i srce ove ekipe, a odmah se vidjelo koliko nam je nedostajao. Imao je nekoliko sjajnih dijagonala i odlično se rješavao lopte pod pritiskom. Stvarno mi je drago što je napokon ponovno s nama.

Njegova prisutnost je izuzetno bitna za otvaranje igre, a pauza očito nije ostavila traga na njegovoj igri. Sada je ključno poraditi na fizičkoj spremi kako bi mogao nositi Dinamo do novog naslova prvaka!
  • Kruno
    576
    Nas najbolji igrac.
  • Praskaton
    3.2k
    Koliko si nam falio čovječe :heart:
  • Špicpapak
    103
    Nevjerojatno koliki je Mišić mozak od igrača a koliko svejedno debila ima da to ne shvaćaju. Ne znam jel sam zabrijal al baš puno likova to ne kuži. Uključujući i izbornika svojevremeno.
  • Zg123
    855
    Ma covjek je motor naseg veznog reda, niti jedan nas igrac nema takvu inteligenciju
  • GeneralNapoleon
    503
    Misterij su mi ljudi koji ne vide kvalitetu ovog doktora.
  • Droljo
    11.6k
    Pola ekipe. Doktor
  • don
    10.1k
    najbitniji igrači Dinama;

1. Josip Mišić

2. Bruno Petković

Dinamo sa i bez Mišića je druga ekipa. Čovik je i nakon onolike pauze i u Londonu radia razliku.
  • Špicpapak
    103
    Nemrem prežalit kaj nije pozvan u reprezentaciju kad je trebalo. Znam da smo u vezi uvijek bili jaki ali uvijek me zanimalo kak bi to izgledalo s njegovom mirnoćom u kombinaciji s modricem i kovacicem.
  • Omake
    5.2k
    Najbolji hrvat bez nastupa za reprezentaciju u povijesti
  • wolfgang14
    1.9k
    ne ostavljaj nas nikad
  • ŽacZgb
    63
    Doktor! Koliko nam je falio Petko u napadu,toliko nam je Miško falio u vezi.
  • Paggini
    35.4k
    Ne znam kako da opišem to što on donosi ekipi, ali nekako kad ga gledam, kako blješti ta njegova genijalna ćelava glava na terenu, nekako je sve, ne znam, lakše. Sve je tako lakše.
  • Droljo
    11.6k
    Svi naši veznjaci trče nekud s potom jedino miško rešava stvari u korak dva. Top igrač i sigurnost cijele momčadi.
  • SjevernaStrana
    2.1k
    Droljo i don mi uzeli riječi iz usta.

Pola momčadi Mišić, druga polovica Petko. Mijenjajte trenere koliko hoćete...
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.