• Navijač Dinama
    9.1k
    Samo da ova pobjeda(da ne ureknem) ne zamaže oči pojedincima ili većini, slavlje da, ali ima tu posla dosta, ili pokrene neke priče o nekakvim "automatizmima i mehanizmima" i sličnim euforijama.

Nismo mi igrom nešto očarali(pogotovo orvo poluvrijeme) i pokazali da sad rekneš "vau lep, dobar i dominantan nogomet" + dali smo jedan gol van aktivne igre i drugi na ipak malo više sreće nego znanja,odnosno htjenja.

Prvi pravi ispit će se vidjet na "Ustani bane Hrvatskate zove" areni, po meni puno veći ispit nego sto je ova utakmica, a da ne pričam u odnosu na utakmice sa arsenalom ili milanom.

DZIS
  • rokikaciga
    123
    Također, ovo malo kaj Kanga igra

Otkriva se u dubinu, u prazan prostor (Špiki na povratnu se izvukao i skoro je prošlo)
    Razumije igru i vidi se da ima nogometni mozak
    Ne paničari pod pritiskom
  • IceMan
    2.5k

Kolko sam ja čul preko 9000 prodanih karata…

9300 ili tako nešto
  • Zg123
    855
    Bravo Mmae
  • rokikaciga
    123
    Bravo MmaeZg123

Odlična reakcija. Već sam vidio kak je zakasnio za pola koraka
  • Progressive overload
    174
    Jako dobro Kanga odradio.
  • ibro1986
    306
    A zamisli sad kanga ga utrpa.
  • don
    10.1k
    svi vi koji ste na stadionu i koji ste ovako doživili ovu loptu za Kangu skupa sa pljeskom u inat svima, volim vas :heart:
  • IceMan
    2.5k
    Dobar je Kanga, sviđa mi se na prvu… mislim da će biti dobro pojačanje.
  • hb1
    7
    Ja vidim širinu u rosteru Dinama trenutno, samo da nas krene i da se posloži momčad.
  • ibro1986
    306
    kad ga pogledam izgleda ko da moze drzati 5 igraca odjednom i pojesti ih
  • Ivan0302
    749
    U drugom poluvremenu je izašla skroz druga ekipa.
  • KaJJe
    336
    Stojke ne hvataj mi se za koljeno :heart:
  • Tongo Doumbia
    5.3k
    Očekujemo od Olivarija i ekipice sljedeće floskule nakon 3-1..

“Cannavaro je stalno gestikulirao, dozivao igrače, objašnjavao im i privatnim instrukcijama ako treba. Pokazao je koliko je unutra i koliko mu je stalo.

Zanimljiv je i detalj oko Baturininog slobodnjaka. Kad se spremao da ga izvede, Mister Fabio mu je doviknuo “Martin, sposta il muro e segnerai un gol”, odnosno “Samo prebaci zid i zabit ćeš gol” i to je zaista nešto što od dosadašnjih trenera Dinama nismo vidjeli. “

Ajde, malo se zajebavam, nemojte sad odmah da “hračkam”. Već sam rekao, bitne su pobjede…
  • GeneralNapoleon
    503
    Nakon uzasnog prvog poluvremena jako dobro drugo. Stvarno me zanima kako ih je zbiksao na poluvrijeme. Ali u drugo poluvrijeme je izasla druga ekipa.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.