• SAS1987
    15.9k
    čak su bile tri zgodne engleskinje...Svi na Sjever

Su dosle prije ill poslije trece pive? :lol:
  • Svi na Sjever
    2.6k
    Su dosle prije ill poslije trece pive? :lol:SAS1987

Hahaha, brijem da su bile engleskinje al nisam 100%, u početku sramežljivo sjedile u kutu, al ubrzo su sa dinamovim šalom oko vrata pjevušile...
  • Krizy
    51k
    Ja još nisam upoznao zgodne britanke :rofl:
  • Sajla
    6.8k
    čak su bile tri zgodne engleskinjeSvi na Sjever

vjerojatno u društvu jetija i Djeda mraza? ;)
  • NitkoBitan
    22.2k
    Naic na zgodnu Engleskinju je kao da da naides na Židova koji je spreman platit rundu. Al jbg velik grad i uvijek naides na nesto (ima Azijatkinja, crnkinja, svega... za svakog ponesto).

Idemo u muzej pijani nas 5 i na 5 Španjolki sve jedna dobra do druge. Isla sprehica al nam bilo cudno kj su rekle da ne mogu van navecer kad ono iduci dan ujutro zavrse u istom busu sa nama, isle u Rijeku a mi preko Rijeke :sweat:
    Jbg mi bili spremni cijelu noc potrosit na njih (iako nam je let bio u 6 ujutro) a njima u mislima samo se dobro naspavat :rofl:

Inace stjuardesa na Ryanairu na povratku je bila takva bomba da briem da bi ju pred svima zaprosio da mi se oci nisu sklapale od neprospavanih noci hahah. Saljem upravi Ryanaira upit za mladom gospodicnom.
  • jedan u nizu
    11k
    Inace stjuardesa na Ryanairu na povratku je bila takva bomba da briem da bi ju pred svima zaprosio da mi se oci nisu sklapale od neprospavanih noci hahah. Saljem upravi Ryanaira upit za mladom gospodicnom.NitkoBitan

Let sa Stansteda u petak u 8:35? :rofl:
  • Droljo
    11.6k
    Hahaha, brijem da su bile engleskinje al nisam 100%,Svi na Sjever

Na kraju će ispasti da nisu ni engleskinje nego englezi.
    #NoHomo ofkors
  • SAS1987
    15.9k
    Idemo u muzej pijaniNitkoBitan

Navijac Dinama voli i sport i kulturu :lol:
  • über alles
    1.7k

Bili smo mi u Louvreu kad je bilo gostovanje u Parizu i opca panika po gradu zbog nas.
  • DokNaTerenuSrceOstavljas
    101
    prvi put u zivotu da sam pratio one upute kako zavezat pojas i gdje su izlazi :lol:
  • BBB ROHOLT
    47
    Vi očito niste pili onu pivu od funtu,meni su sve bile zgodne u neka doba
  • PlavacZRima
    362
    Nakon 6 pivi sve ružne odu doma
  • pjetlić
    32

U avionu za London su se neka tri nasa svadala na koju predstavu ce ic u cetvrtak navecer :)
  • Derby
    363
    Nemam pojma u kakve ste vi pubove ulazili, mi smo doslovno pokraj Fisburry Park podzemne izašli, ušli u prvi pub i bez problema popili par rundi uz dobru atmosferumokoxax468

Prvih nekoliko pubova na Holloway roadu se moglo samo sa clanskom Arsenala. Gdje je HHO kad ga trebas? :-)
    Na kraju usli u jedan, penzionerska atmosfera.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.