• austrijanac
    5.3k
    Jučer je Kruno Simon brat bratu 50 pivi platio na šanku.

Pohvala ide njihovim zastitarima i muriji koji su nas trpili i zajebavali se sa nama satima.

Baš top.
  • Boycie
    2.1k
    svaki put se na novo iznenadim koliko su profesionalni, pristupacni i koliko mogu istrpit, a za nas generalno bas treba nekad imat zeludac.
    Od toga da na Millwallu zapale sa nasima u wc-u, do toga da sa osmijehom poziraju sa zaljepljenim stickerima. Cak i ovaj dio kad cekas, gdje zele smanjit tenzije pa udju 'prirodno' u pricu sa svakim. Murija isto skroz ok. Onda se sjetim ovih nasih.
  • gaTeDZG
    134
    Ogroman je, iznenadio sam se kad sam ga ugledao kraj sebe...
    O muriji da ne pričam, zbog jednog našeg sam u gipsu i na sudu :)
  • Zagi
    9k
    Vidio sam da je i Ilija Gromovnik nešto komentirao.Mali Zeus

https://www.tportal.hr/sport/clanak/i-veceras-se-pokazalo-da-je-jedan-igrac-kljucan-za-dinamo-a-nikako-ne-mogu-shvatiti-ovo-s-pjacom-20250123
    Je. Evo nađi mi jednu točku po kojoj je u krivu, gdje ima neku agendu ili nešto takvo.

Staviti Iliju "gromovnika" u istu rečenicu sa Ivkovićem je uvreda..
  • Crni86
    7.5k
    “Golman Eduardo otišao je do centra 10 minuta prije kraja i zamolio Zorana da me uvede. Bio sam presretan, a odjednom se pored Bukovine (tehničkog tajnika, op. a.) stvorio Vukojević i natjerao ga da na papirić za zamjenu upiše njegov broj. Zoran se pokupio u svlačionicu, a nakon utakmice je bio šou. Prvo muk, a onda su Eduardo, Pinto i ostali napali Vukojevića. Bukvicu mu je očitao i Igor Cvitanović, rekao mu je: ‘Zabio sam više golova nego što imaš nastupa, pa se nikad nisam tako ponašao’ - kaže Mikulić pa dodaje:
    - Zamjerili su mu što se postavio iznad kluba. Nikad nakon tog s njim nisam pričao. Dolazio je čak na pokazne treninge u Sesvete, ali nismo komunicirali.”

Dame i gospodo ognjen vukojevic, osoba koja se postavila iznad kluba, koja je ispala bahata i sprijecila jedini nastup velikog dinamovca Marka Mikulica za klub. Ta osoba se usudi pricati o ponasanju u klubu, velicini kluba i sl. Taj lik mi je vazan u kontekstu dinama koliko i tomislav ivkovic. Fuj.
  • dzg717
    1.1k
    i ja dobio u glavu sa kovanicom :roll:
  • čovjekjogurt
    1.2k
    Sopa oprao Cannavara.

"Međutim, bez obzira na to što je Arsenal mnogo kvalitetniji i što je pobjeda londonskog kluba očekivana i normalno stanje stvari, pitanje koje se nameće je koja je bila Dinamova ideja igre? Da pokušam to objasniti metaforički. Ako nas dvojica odlučimo navečer otići u pub, ideja je popiti deset piva i nacugati se. Druga je stvar je li to dobra ili loša ideja. Ali je - ideja. Startati bez brzih igrača na Emiratesu, bez Hoxhe, Pjace, Cordobe ili Mbukua, kako? Kako? Tko će eventualno pobjeći i zaprijetiti vratima Arsenala. Gdje je tu bila ideja?

Ma vidi... To to je opet kao da se nas nekolicina skupi i ide igrati futsal protiv Futsal Dinama. Naravno da ne možemo do lopte, dečki se s nama poigravaju, ali dva-tri puta ipak dođemo do lopte, oni pogriješe, poklone nam loptu. I onda kažemo “vidi, i mi smo nešto odigrali”.
  • veselko tenžera
    3.7k
    sreća pa postoji internet, a i pamćenje kod ljudi.

Sjećam se velebne ideje naše igre protiv Juventusa, za klasu slabije ekipe od ovog Arsenala. Rezultat 0-4, još smo igrali kući. Samo se ne sjećam tko je bio trener.

Svi veliki stručnjaci iz fotelje.
  • Orc123
    10.1k
    Evo i klaun Sopa ima potrebu komentirati Dinamo...sve sami strucnjaci bez posla. Arsenal je druga galaksija za nas i samo da igraju katastrofa utakmicu mi mozemo izvuci nesto u gostima kod njih.....od 100 utakmica dobili bi možda 3-4 i 10 puta odigrali nerjeseno, i to je cak optimisticno!
  • hardek
    3.8k
    Ja razumijem da bi Sopa volio vodit Dinamo, ali trebala bi postojat profesionalna pristojnost prema kolegi. Posrat se po nekome nakon jedne utakmice je malo neukusno.

Pričekaj 3,4 utakmice pa govori šta hoćeš ali ovo mi je totalno bezveze.
  • rioda
    6.4k
    Razumijem ga, teško mu pada što je čekao poziv koji nije došao, a pritom je odbio neke dobre ponude. Kad dodaš na to njegov karakter i ego, dobiješ ovakve komentare
  • sanjinlego
    3.1k

Okej, stoji dok nije počeo nabrajati brze igrače i spomenuo Mbukua.
    To znam - u Augsburgu nije igrao jer nema brzinu, odnosno teško može 6-7 puta na utakmici kvalitetno istrčati polukontru ili kontru. A Augsburg gotovo 80% utakmica igra tako: blok, pa naprijed, koga tuku - tuku.
    Daj da sutra pobijedimo Istru, lako ću ja prožvakati Emirates i to što Hoxha nije igrao od početka. HNL je majka, play-off za Ligu prvaka i ozbiljan novac.
  • NitkoBitan
    22.2k
    U postenom radijusu od nekoliko kilometara oko stadiona nitko (od restorana i kafica) nas nije pustio unutra da pojedemo ili popijemo nesto jer kazase da je namijenjeno za domace navijace (jasno aludirajuci), ali neka... Ovdje bi vlasnici guzice dali za par eura od upisanih Engleza.
  • mokoxax468
    1.1k
    Nemam pojma u kakve ste vi pubove ulazili, mi smo doslovno pokraj Fisburry Park podzemne izašli, ušli u prvi pub i bez problema popili par rundi uz dobru atmosferu
  • Svi na Sjever
    2.6k
    Ja sam odmah ispod stadiona, blizu ulaza u podzemnu upao u kafić neki, nije bio klasicni pub, i atmosfera je bila top. Puštale se Dinamove i Thompson cijelu večer, čak su bile tri zgodne engleskinje...
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.