• austrijanac
    5.3k
    Jučer je Kruno Simon brat bratu 50 pivi platio na šanku.

Pohvala ide njihovim zastitarima i muriji koji su nas trpili i zajebavali se sa nama satima.

Baš top.
  • Boycie
    2.1k
    svaki put se na novo iznenadim koliko su profesionalni, pristupacni i koliko mogu istrpit, a za nas generalno bas treba nekad imat zeludac.
    Od toga da na Millwallu zapale sa nasima u wc-u, do toga da sa osmijehom poziraju sa zaljepljenim stickerima. Cak i ovaj dio kad cekas, gdje zele smanjit tenzije pa udju 'prirodno' u pricu sa svakim. Murija isto skroz ok. Onda se sjetim ovih nasih.
  • gaTeDZG
    119
    Ogroman je, iznenadio sam se kad sam ga ugledao kraj sebe...
    O muriji da ne pričam, zbog jednog našeg sam u gipsu i na sudu :)
  • Zagi
    9k
    Vidio sam da je i Ilija Gromovnik nešto komentirao.Mali Zeus

https://www.tportal.hr/sport/clanak/i-veceras-se-pokazalo-da-je-jedan-igrac-kljucan-za-dinamo-a-nikako-ne-mogu-shvatiti-ovo-s-pjacom-20250123
    Je. Evo nađi mi jednu točku po kojoj je u krivu, gdje ima neku agendu ili nešto takvo.

Staviti Iliju "gromovnika" u istu rečenicu sa Ivkovićem je uvreda..
  • Crni86
    7.4k
    “Golman Eduardo otišao je do centra 10 minuta prije kraja i zamolio Zorana da me uvede. Bio sam presretan, a odjednom se pored Bukovine (tehničkog tajnika, op. a.) stvorio Vukojević i natjerao ga da na papirić za zamjenu upiše njegov broj. Zoran se pokupio u svlačionicu, a nakon utakmice je bio šou. Prvo muk, a onda su Eduardo, Pinto i ostali napali Vukojevića. Bukvicu mu je očitao i Igor Cvitanović, rekao mu je: ‘Zabio sam više golova nego što imaš nastupa, pa se nikad nisam tako ponašao’ - kaže Mikulić pa dodaje:
    - Zamjerili su mu što se postavio iznad kluba. Nikad nakon tog s njim nisam pričao. Dolazio je čak na pokazne treninge u Sesvete, ali nismo komunicirali.”

Dame i gospodo ognjen vukojevic, osoba koja se postavila iznad kluba, koja je ispala bahata i sprijecila jedini nastup velikog dinamovca Marka Mikulica za klub. Ta osoba se usudi pricati o ponasanju u klubu, velicini kluba i sl. Taj lik mi je vazan u kontekstu dinama koliko i tomislav ivkovic. Fuj.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.