• Alkmar1312
    71
    Di nam je liks nestao?
  • DrawTube
    5.9k
    Daj deda molim te stavi još par forumaša na obuku za brojanje karata, trebamo imati regularne izvještaje
  • SAS1987
    15.9k
    Di nam je liks nestao?Alkmar1312

Da nije on bio incidentan na RyanAir pa ga uhapsilo :lol:
  • NORTE
    13.3k
    Ha ništa, može izvještaji o preostalim ulaznicama za dinamov koncert u ponedjeljak, sva zarada za humanitarne svrhe!

Ostalo je oko 280 ulaznica, od čega 100 VIP.

50 € je koncert.
    100 € je vip koji uključuje i after party.

Kupljeno je preko 1500.
  • Boysica
    571
    Mozda je ostao u Londonu :starstruck:
  • deda
    34.6k
    Deda vam javlja iz svog umirovljeničkog doma :cool: da je prošlo preko 2.200 karata.
  • Rakovica1986
    851
    Sad sam prošao kraj ticket pointa, malo pomalo ljudi kupuju. Ako godišnjaci ne zajebu mogla bi to biti lijepa posjeta. Ajmo purgeri!
  • Gelipter
    3.9k
    Stvarno ne vidim ni jedan jebeni razlog zašto netko tko se osjeća Dinamovcem danas ne bi došao na utakmicu, ako je u stanju. Ali možda su neki i žalosni kaj je lijep dan pa im alibi lošeg vremena na lošem stadionu ne igra ulogu. Srećom, u srijedu će svi alibiji nestati. :cheer:
  • Sibirski plavac
    3k
    u srijedu će svi alibiji nestati.Gelipter

Srećom po njih, i DHMZ i norveška prognoza najavljuje solidnih 11-12 stupnjeva bez padalina u srijedu, tako da neće biti potrebe za alibijima. :rofl:
  • miro
    5.3k
    Vrijeme je top i mislim da bi mogli dobacit do 10k danas
  • Gelipter
    3.9k
    to je nečuveno! :sweat:
    A danas nek ovo sunce koje je zasjalo donese i svijetlo u nastavak sezone i neka već kultno Dinamovo proljeće krene!
  • ShanKu
    1.3k
    Tko može doć i osjeti neku potrebu za doć na tekmu.. bude na Maksimiru u 17:30. Opušteno..
    Iznenadilo me da toliko objavljuju na društvenim mrežama i pozivaju navijače za današnju tekmu protiv Istre.
  • javolimtebejako
    1.8k
    povukao 2 frenda koji inace nejdu, daj da vidimo tog kangu :fire:
  • mali M
    6.5k
    Samnom danas, nećak broj jedan na obuci na sjeveru :lol:
  • Boysica
    571
    ja slušam inače doma otvoreni radio uvjek bilo kaj da je od Dinama svako malo vrte i 101- isto svaku tekmu bar par dana prije ..
    Super mi je kak uvjek na kraju kažu Ustanite Purgeri
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.