• Omake
    5.2k
    dobili dva boda i sada je razlika 7. Glavno da Dortmund tuče Shakhtar zadnje kolo.
  • Jurki
    14.7k
    znaci Olympiacos bi trebal proci minimalno u polufinale?
    Jer ak je ostalo isto od prije da se dobivaju bodovi samo za prolazak?
  • Omake
    5.2k
    tako nešto je i moja računica
  • Jurki
    14.7k
    vjerojatno budu dobili Qarabag zadnje kolo doma.. znaci to je 5, mozda bonus bod za plasman dalje... uff bit ce gusto. Nadam se da budu dobili cim tezeg protivnika.
    Edit: gledam sad da je i bonus bodovanje promijenjeno.. mi dobivamo 6 bodova.. a oni budu nekaj manje.. bilo bu grdo.. na knap.
  • Neron53
    1.2k
    Da li se zna za koji datum je odgodjen Kup u Bjelovaru ?
  • modri-kibic
    209

Ovisi o Dinamovom prolasku dalje u LP.
    12.02. ako ispadnu
    26.02. ako prođu
  • Ivdzo11
    5.4k
    Moram naglasati da svi izvođači nastupaju bez naknade, a karata za taj događaj još ima. Cijena je 50 eura i sve ide u Zakladu", kazao je Saša Pavličić-Bekić, upravitelj Zaklade.

Na koncertu 'Veliko purgersko srce' nastupat će: Prljavo kazalište, Sanja, Marinko i Zec s pjesmama Novih fosila, Tajči, Drago Diklić, Vlado Kalember, Matija Cvek, Adalbert Turner Juci, Zagrebački solisti, Zagrebački folklorni ansambl, Zagrebački anđeli, Nika Pastuović, Djerko Ulica i Enes Kišević. Sve to pod dirigentskom palicom gitarista Ante Gele i njegova benda.

"Neka taj koncert bude uvertira za povijesni dan", poručili su iz Dinama, aludirajući na utakmicu s Milanom, u kojoj Modri mogu izboriti prolazak u Ligi prvaka. (T.N.)
  • bruno828
    48
    Skoro pa nemoguce ali moram probat. Uglavnom, popušio sam novčanik na gostujućoj tribini u Londonu protiv Arsenala koji je netko od naših navijača pronašao, nažalost u cijelom ludilu i konfuziji nisam uspio čovjeka ni počastit s nečim. Ako se netko prepoznaje ili ako vam je taj netko prijatelj molim vas da mi se javi da ga mogu počastit na idućoj domaćoj/gostujucoj utakmici. Hvala!
  • NORTE
    13.3k
    Spot dječje pjesme o dinamu, meni je cool! :up:
    Prošerajte dinamovcima koji imaju klince...

"dinamo je nogometni zmaj"
  • Jos-Optimus
    4.1k
    ma debil, izmišljaju probleme. Mene više zanima tišina oko Ivanušeca
  • NVKOD
    2.4k
    Gotovo nakon svake Dinamove utakmice ove polusezone (osim prvih nekoliko). Sve je počelo s remijem protiv Rijeke 1. 9.

Theoden-stari.gif
  • Droljo
    11.6k
    Drago Diklić,Ivdzo11

Jel nastupa i Barišić mumija? Pa drago ima 200 godina. Respect!
  • Dubbbrava
    761
    Tko je odgovoran što ja na poluvremenu nemogu uć na stadion s kupljenom ulaznicom?
  • NKDZ86
    2.8k
    Nekad se puštalo džabe pod poluvremenom, danas platis pa ne mozes, koji k?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.