• Sibirski plavac
    2.9k
    Dokazao se u prvoj momčadi lige i činio najbolju obranu lige. Ima top udarac za razliku od svih naših stopera, čvrst je, ima ok skok, a igra nogom mu je uz Maxovu najbolja od svih naših stopera. Slažem se i ja da treba pričekat prije procjene, ali mislim da je Niko jedan od onih kojem će se već u prvoj tekmi vidjeti zašto je doveden. Pa i sad u pripremnim tekmama mi je djelovao najsmirenije na lopti od svih naših stopera.
  • Sibirski plavac
    2.9k
    Ja pričam isključivo o stoperima, i tko mi djeluje "za Dinamo" a tko ne. Naravno da Galešić nije jedini od svih 20 i nešto igrača koje imamo, tko je to uopće rekao? Ja ne.
  • mali M
    6.5k
    ja bi volio da napokon dobimo trenera koji zna što želi, ne izmišlja pozicije, ispravno uigrava linije, pa ću onda i dati svoj konačan odgovor tko je u obrani za Dinamo, a tko nije. Trenutno su doslovno svi u obrani pokazali više nego kod Jakira i Bjelice. Možda tu Max ispadne najveća frula, a možda Canavaro zna točno kako ga iskoristiti. I njega i sve ostale braniče...
  • Droljo
    11.5k
    Dokazao se u prvoj momčadi lige i činio najbolju obranu lige. Ima top udarac za razliku od svih naših stopera, čvrst je, ima ok skok, a igra nogom mu je uz Maxovu najbolja od svih naših stoperaSibirski plavac

Spljugao prvenstvo prošle sezone, ove ispao iz europe dvaput, još od olimpije sa potopom. A naši stoperi (polu invalidi, panjevi, promašaji) uzeli dupli krunu, ušli u ligu prvaka, uzeli 8 bodova i tak...
    Stvar je perspektive i kuta gledanja...
  • Sibirski plavac
    2.9k
    Nemam ja apsolutno ništa protiv naših stopera. Upravo suprotno. Po mojim komentarima se može vidjeti koliki sam fan nekih naših stopera poput Maxa ili Torrentea. Samo kažem da mi Galešić djeluje bolje od njih. Ukoliko Galešić bude flop, a naši trenutni stoperi pokažu da su bolji od njega, super, bravo za njih. Ako Galešić pokaže da je bolji od njih, bravo za njega.
    Samo neka mi u svibnju opet guštamo na trgu uz taktove Dinamovskih i Zagrebačkih pjesama slaveći novu titulu, ostalo mi je nebitno ,tko igra, gdje igra, kad igra. Inače kad već spominjem proslavu na Trgu, baš me zanima hoće li se netko od naših stranaca opustiti i povesti pjesmu kao Ogi Marinu lani. :rofl:
    Mogao bi Kanga, nakon što ostvari učinak od 10+ golova i asistencija. :cool:
  • Nousername
    746
    Sinoc ga je milina bila gledat sa loptom u nogama.Svaka nasa akcija je kretala preko njega i vidi se da je za klasu bolji u tom segmentu od svih nasih stopera.Opcenito jucer zadnja linija odradila dosta dobar posao.
  • Sajla
    6.7k
    Max kad jednom ode možda će se smatrati da to nije bio igrač kvalitetom za DinamoSibirski plavac

a ja baš mislim da će se na Maxa primijeniti onaj "zonin poučak" da što dulje nekog nema, tim bolji igrač postaje. 2-3 sezone nakon što ode, neki stoper će promašiti neko lagano dodavanje i primit ćemo gol, a krenut će "sjećaš se Maxa, kakvu je on loptu imao, taj je preko cijelog terena pogađao suigrača u trepavicu, eh da nam je sad jedan takav..."
  • Praskaton
    3.2k
    Nogomet je stvarno predivna stvar,većina ekipe ima drugačiji stav nakon jucerasnje utakmice od mene pa ne znam jesmo gledali istu utakmicu.

Meni je jucer Max bio u top 3 naša igrača stalno težio igri,bez straha od pritiska Arsenalovih igrača,bez puno paralelnih i povratnih lopti.Odlično kretanje bez lopte kada se nudio u igri.
    Duel igra nije toliko kritična kako se predstavlja,agresivan je kad treba bit,zna iskočiti.

Jedini problem je postavljanje gdje je mogao bolje reagirat kod golova.

Da su suigrači u sredini bili hrabriji i težili igri(pa makar gubili lopte) još bolje bi to bilo.

Opcenito mi je najveca zamjerka na jucerasnju utakmicu nekakav strah od igre,da nebi nedajbože netko izgubio loptu na 30-40m od gola pa se onda napucavalo na Kuleta koji nije uspio zadržat niti jednu loptu.
  • Zagi
    9k
    "sjećaš se Maxa, kakvu je on loptu imao, taj je preko cijelog terena pogađao suigrača u trepavicu, eh da nam je sad jedan takav..."Sajla

I to će biti ispravno razmišljanje. Max je trenutno brutalno podcijenjen.
  • mali M
    6.5k
    Meni je jucer Max bio u top 3 naša igrača stalno težio igri,bez straha od pritiska Arsenalovih igrača,bez puno paralelnih i povratnih lopti.Odlično kretanje bez lopte kada se nudio u igri.Praskaton

to sam doslovno ja jučer komentirao, al kad sam vidio kako se ekipa ovdje potrudila da ga iskritizira nije mi se dalo... frajer je jučer bez straha na arsenalov pritisak samo slao lopte između njih do naših veznjaka.. top mi je odigrao..
  • CastAway1986
    2.5k
    Ima odličnu dugu loptu ali što mu to vrijedi kad je defanzivno loš ..Davao bi mu priliku u HNL-u povremeno ali je po meni 5. stoper kluba i to samo zato jer je Perkovic nespreman i koristi se na lijevom beku
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.