• Sibirski plavac
    2.9k
    Max ovo, Max ono, a kod zadnja 3 trenera imao je solidnu minutažu, često u jačim tekmama. Pa da je tolika rupetina doživio bi sudbinu Sose ili Mihajličenka, a ne bi igrao bitne tekme u Europi i u HNL-u. Nisu treneri glupi, očito nešto vide u njemu, pa makar u rotacijskom smislu.
  • NKDZ86
    2.7k
    jedina činjenica je da max nije za prvu momačd dinama. budući da je stranac, po meni stranca se dovodi da bude pojačanje, a ne za klupu, tak da prodaja po meni. svaka čast na karakteru i borbi, ali fali nogometnog znanja za prvu momčad dinama.
    lp
  • hardek
    3.8k
    Ako je suditi po pripremnim utakmicama, meni se čini da je on Fabiju 5. stoper u hijerarhiji. Zadnje 2 pripremne nije ni igrao, a nije bilo vijesti o nekakvoj ozljedi.
  • don
    9.9k

ma ne branim ja ništa, meni (bubam) Max, RPG, Kulenović su isti u očima i svakog ocjenjujem na temelju utakmica. Na stranu sentimentalnost, ali mi smo nogometni klub kojemu su bitne izvedbe na terenu i rezultati.

nije mu smješan skok nego Max..mali M

i to nije ništa loše. Mnogima, pa i meni jučer bia smišan na primjer Ristovski, Max nije jer ga nije nitko ni pretrčava u tolikoj mjeri ka Ristovskog, ali mi je bia loš sa krivim procjenama leta lopte, skok i sl..
  • Sibirski plavac
    2.9k
    max nije za prvu momačd dinamaNKDZ86

A realno gledano, izuzev Galešića, tko je? Torrente sada po raznim forumima i društvenim mrežama prima pohvale (zaslužene) za jučerašnji solidan nastup i zaziva se njega i Galešića kao startni stoperski par, a već vidim ako kiksne protiv Istre ili nekog takvog da će se pozivati na njegovu prodaju i govoriti kako niš ne valja, "Mariću odakle si izvukao takvog panja", i slično...
  • NKDZ86
    2.7k
    slažem se, bolna činjenica. cijela momčad treba remont, smjena generacija se nije baš planski radila i tu smo, krpamo se...
    torrente je prespor za kontre i sl., on je za bunker tekme ko jučer.
  • emreli21
    173
    bas to. Nije za dinamo i tocka. Covjek igra stopera a najgori dio igre mu defenziva, netko je tu lud.
  • Navijač Dinama
    9.1k
    Kak ste neki ovdje trovači protiv Maxa da je za poludit...mali M

Ma sramota živa... rušitrelji kluba na najjače, kak mas nije fest sram toga, da rušimo ideje i igrače koje su doveli velebni nogometni znalci od Vlatke Peras, Daria Šimića i sada Marka Marića...

Malo previše se šilji na strance, prvenstveno na Maxxa, Torrentea i onog preplaćenog kolumbijca.
  • Paggini
    34.9k

Torrente nije dobar za igru gdje stojimo visoko, ne zna igrati nogom i kad ima loptu u nogama, najmanji pritisak i ta lopta je nabijena u aut ili naprijed.

KTC je dobar kao korektor, ali u kombinaciji sa Torrenteom je to ekstremno loše u HNLu, igra nogom također upitna.

Mmaee bi na papiru, gledajući njegove dobre strane, bio savršen kompanjon Galešiću - ima finu igru nogom, izlazi na napadača, dobar je u duelima, ali ponekad ima krivu procjenu izlaska i jbg. Plus, dešnjak je.

Bernauer ima fantastičnu loptu i može stajati visoko, koristio bih ga osobno u HNLu puno više jer nam se veznjaci mršavo spuštaju po loptu, pa nam treba netko tko nema straha od igranja s loptom i povlačenja lopte naprijed 10-20 metara. Ako se moze iskonstruirati sustav gdje se sakrije njegovo često loše pozicioniranje, Bernauer bi mogao biti jako koristan.

Savršen bi bio Perković, ali jel taj Perković onaj igrač kojeg mi idealiziramo? Potpuno je van natjecateljske forme, a brat bratu nije na svojoj poziciji od dolaska odigrao više od pet utakmica, no tih pet su bile izvrsne (s iznimkom lokse u kombi sa živkovićem), a ono što je u Istri igrao je bilo izvrsno. Ima 21 godinu, da se ne zaboravi. Jel imamo luksuz da ga potencijalno istrpimo? U ovim uvjetima, sumnjam.
  • Sibirski plavac
    2.9k
    Max kad jednom ode možda će se smatrati da to nije bio igrač kvalitetom za Dinamo, ali ne bi ga se smijelo zaboraviti kao razne strane (a i domaće) škartove koji nisu napravili ama baš ništa. On je barem lani imao solidan doprinos u izvlačenju one teške sezone.
    Evo primjera, Lucas Leiva je skupio skoro 300 nastupa za Liverpool, ničim se posebnim nije isitcao, realno gledano to nije bila klasa za klub poput Liverpoola, a opet je lik bio navijačima "fan favorite". Toliko su ga voljeli da kad je iz Liverpoola prešao u Laziju, pomogli su mu glasanjem u anketi na kraju sezone da osvoji nagradu za Lazijevog igrača sezone,i uspjeli su, čak 2 puta. :rofl: Lik je radi njihovih glasova pomeo konkurenciju igrača poput Milinkovića Savića i Caiceda.

Sad opet pitam, je li to igrač koji je razina Liverpoola? Realno ne, ali opet je lik ostao upamćen među navijačima i nitko ružnu riječ o njemu rekao nije. Čak i kad je odlazio iz Liverpoola, mnogima je bilo krivo jer je "borac i vrlo je simpatičan". Ovo pod navodnicima mi je zanimljivo jer se te stvari često mogu čuti i za Bernauera, pa opet imam osjećaj da kad jednom ode da će nažalost velika većina srčano slaviti taj dan. Neki novinari pogotovo.

Kritika je uvijek dobrodošla, ali neka bude ista za sve. Isto vrijedi i za pohvale, kad ide dobro ne treba sad izvlačiti neku negativnu sitnicu, kad ide loše naravno da neće biti pohvale.
  • Maxova dijagonala
    2.9k
    Ovdje dosta forumaša kad nema više argumenata napiše ti da si trovač ili rušitelj Dinama.
    Da,Max nije igrač za prvih 11 Dinama nego teška rotacija baš kao i Kulenović,KTC,Nevistić,Mbuku ili Hoxha.
    Sa takvim igračima u prvih 11 mi nećemo više razbijat Totenham i Atalantu i to je činjenica.
    Zato i jesmo na -7 u prvenstvu,nema tu neke extra kvalitete za Dinamo ako makneš Mišića,Petkovića,Sučića i Baturinu.
  • Jurki
    14.6k
    vise/manje je sve tocno kaj si napisal.
    Isto tak nakon sezone 2016/2017 kad je Rijeka uzela duplu krunu.. izgledalo je da smo otisli u k.. al se sve okrenulo i postali smo jaci nego ikad.
    Treba uzeti u obzir da je Bjelicin Dinamo iz 2018. na samom izdisaju.
    Neki igraci su konstantno ozlijeđeni, neke je zgazilo vrijeme, neki su izvan forme jako dugo.
    S obzirom da smo sjebali 10 prijelaznih rokova, tesko je ocekivati da ova momcad moze trenutacno ponoviti takve rezultate.
    I po meni je s obzirom na sve okolnosti ovogodisnja avantura u Ligi prvaka - uspjesna.
    Treba nastaviti raditi, poboljsavati momcad. Ljudi u klubu ne gledaju kak lovu iz kluba pospraviti u vlastiti dzep.
    I siguran sam da bumo opet skidali skalpove najbogatijim klubovima.
    Za dodatni iskorak moramo povecati prihode.. jbg kolko para tolko muzike.
  • mali M
    6.5k
    Ovdje dosta forumaša kad nema više argumenata napiše ti da si trovač ili rušitelj DinamaMaxova dijagonala

Definiraj "dosta"... Ne mogu govoriti u ime tih ostalih ali ja to napišem kada netko pljuje. Pljuvanje i ismijavanje nije argument za ništa. To je samo kronični nedostatak kulturne komunikacije jer živiš u krivom uvjerenju da je ponižavanje, ismijavanje ili osuđivanje okej kad ti se netko ne sviđa. Kad mi napišeš konkretno što te smeta i zašto misliš da to nije dostojno dinamovog kadra to mi je sasvim u redu.

Mislim da ti je Pagini u svom postu odlično opisao sve braniče i kako ih se može najbolje iskoristiti. Svi vi koji mislite da Dinamo treba imati bolje igrače morate prvo prihvatiti gdje je Dinamo po kvaliteti u Europskom nogometu. Nije baš da možemo imati Gvardiole, Šutala i sl. Kupiti ih nemožemo, a ako ih odgojimo prodani su brzinom svjetlosti jer takve nemreš zadržat. A da Max, KTC, Mmae i Torrente imaju tu plus klasu koju ti želiš, nebi nikad ni došli u Dinamo.. Ajmo se malo spustit na zemlju
  • Orc123
    10.1k
    a gdje se to Galesic dokazao do sad? Jos nema ni jednu sluzbenu utakmicu....ne kazem da nece ae pokazati ali jos ne mozemo donositi zakljucke za njega....
  • Brusa
    2.1k
    A realno gledano, izuzev Galešića, tko je?Sibirski plavac

Realno gledano, dečko nije odigrao ni jednu utakmicu za dinamo.
    Vrlo hrabro da pokraj cijele momčadi, od kojih su mnogi značajno pridonijeli osvajanju dvostruke krune prošle godine, oni svi su za baciti, ali Galešić je dobar....
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.