• Facke
    4.9k

Franjic ti bude na levum beku izgledal ko Rile scera.
  • Droljo
    11.5k

Od kad ti vidiš u budućnost sine brute?
    Jbte, prodali smo ga sa te pozicije za višemilijunski iznos u bundesligu...

Bilić je igrao sa šimunićem na beku i ispred njega kranjčar. Obojicu ja sa 105 kg pretrčim. Ne mora uvijek biti simetrije. Desni bek nek gura naprijed a zadnja linija se može u 3 pretvarati tada. Ima milijun varijanti i taktika.
  • rokikaciga
    96
    Uostalom i Hoxha (i Mbuku s druge strane) vole primiti loptu široko i kam bi onda bek pretrčaval? Iza linijskog? Nekada je bolje da nemamo klasičnog beka nego da se bek uvuče malo u sredinu i nudi na taj način protrčavanje iza npr Hoxhinog obrambenog ili nudi prilaz i dupli pas.

Kaj svaki bek mora biti jebeni Zambrotta da trči gore dole uz liniju ko konj 50 puta po utakmici?
  • rakurs
    610
    Vidim po X-u da dobiva ovaj Priske iz Feyenoorda otkaz danas kroz dan. S obzirom i na to da se već tjednima ne rješava ništa s ovim Kasanwirjom, teško da će išta biti od Ivanušeca. Iako mi je jako žao jer mislim da bi Luka bio savršen lijek za probijanje HNL obrana, sad znamo da će Stojković sigurno imati mjesta unutra. Nadam se da će se izbrusit kroz proljeće i bit jedan od naših važnijih igrača, potencijal za to sigurno ima.

Hoxha, s druge strane... Ne znam, mislim da nam je pokazao sve što zna i da to sigurno neće izgledati bolje. Ali ajd, on, Pjaca i Stojke, nije loše za to lijevo krilo.
  • Droljo
    11.5k
    dobiva ovaj Priske iz Feyenoorda otkaz uskororakurs

Nakon razbijanja bayerna u lp? Teško.
  • rakurs
    610
    Ma koliko sam skužio, ne šmekaju ga baš iz kluba, a i jučer je pisano da kako god završi s Bayernom dobiva otkaz. Mislio sam da će nešto promijeniti ova pobjeda, ali baš se sada piše da je uprava odlučila i da se danas očekuje otkaz.
  • Nogo
    4.9k
    Dantasu smo ponudili novi trogodišnji ugovor koji sadržava financijske uvjete najbolje otkako sam došao u klub. Sada je na njemu i njegovom agentu donošenje konačne odluke jer natezanje kroz koje smo prolazili posljednjih tjedan dana više nema smisla. Rasplet priče oko Dantasa očekujemo najkasnije do sredine sljedećeg tjedna - poručio je Vladimir Čohar, direktor NK Osijek.

Podsjećamo, Dantas i njegov agent tijekom pregovora izrazili su stav po kojem u ljeto igrač želi svakako napustiti NK Osijek, pa će biti zanimljivo vidjeti kako će reagirati na službenu ponudu koja je prema riječima Osijekovog direktora vrlo izdašna i Dantasa bi učinila najplaćenijim igračem u Bijelo-plavoj svlačionici.

Još će Dantas ostati u Osijeku.
  • Zagi
    9k
    Priske izdrži! Treba nam Ivanušec.
  • mali M
    6.5k
    ↪veselko tenžera svi volimo šlagJos-Optimus

#nohomo?

ljudi a kaj se na kraju događa s onim malim portugalcem? nisam ispratio gdje smo s time
  • ShanKu
    1.3k
    Na jednoj stranici je spomenut Eduard Sobol, da smo zainteresirani za njega. Lijevi Bek, igra u Strasbourgu, 29 godina, Ukrajinac.... da imam prvi pravi izvor, zakeljil bi u temu transfer-vijesti, ali za sad nemam :sweat:

Edit(karijera):
    Screenshot-20250123-163213-Chrome.jpg
  • emilperska
    7.9k

Neodoljivo baca na propali projekt zvan Bogdan Mihajličenko..

Nadam se da ništa od tog..
  • Ivdzo11
    5.3k
    Brian Priske još neće dobiti otkaz u Feyenoordu, javlja Willem Vissers iz De Volkskranta . I dok su drugi mediji u srijedu navečer objavili da je domaća utakmica protiv minhenskog Bayerna posljednja za danskog trenera, klupska uprava rotterdamske momčadi se, čini se, predomislila i zasad će i dalje imati povjerenja u Priskea.

Ajde salji tog Luku....
  • Sibirski plavac
    2.9k
    Galešić, Franjić, Kanga, vjerojatno Ivanušec. Top.
    Još taj toliko očekivani lijevi bek i nek gori sve. :fire:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.

More Discussions