• tomi-pds
    89
    Da Miško ima 1.5mil sigurno ga nebi potrosil na Špiku
  • Mr Anderson
    9.9k
    Mislim da bi svi pristali na 1.5m eura da se Špike riješimorokikaciga

Rijeka će nam dati 1,5 milje za Špiku? U kojem to filmu? Jedino ako Miško dobije na Eurojackpotu.
  • rokikaciga
    37
    Bila je zajebancija al pošto ste se svi već uhvatili.

Špika je vrijedan 2m eura i sigurno bi se mogao utopiti za 1m ako ne i više. Pogotovo jer se čini da nije pri volji Misteru.

A Mišković za Špiku može ili iskeširati lovu ili neka vrati postotak od prodaje Jankovića.
  • Droljo
    11.4k
    Pogotovo jer se čini da nije pri volji Misteru.rokikaciga

Kad mister skuži da mu je špika naj brži i naj spremniji igrač, evo njega u prvih 11 opet. Bez brige...
  • rokikaciga
    37
    Mislim da je vidio da nije baš najinteligentniji igrač i da treba nogu u omekšivač svaku večer ako misli igrati za Dinamo.
  • Crni86
    7.3k
    Citam da smo s menalom raskinuli ugovor i da ide u rijeku. Zar ga nismo mogli uglavit u transfer galesica pa makar si skinuli i 100k eura s odstete?
  • Jurki
    14.5k
    slazem se da smo trebali bar neki sitnis dobiti za njega, al kaj mores dobiti za igraca koji nije igral pol godine i vredi 300 keka na TM i s nikakvim preprodajnim potencijalom?
    Ne znam kolku je imal placu kod nas al nema smisla da ga placamo jos godinu dana.
  • skener
    1.5k
    nije ni Miško baš glup da pristane na to kada zna da će ga dobiti besplatno jer mi jedva čekamo da ga maknemo s plaće
  • Crni86
    7.3k
    slazem se s obojicom, ali dobar trgovac bi znao menala nekako ukomponirati. Pa makar i za pisljivih 10k eura. Bolje i tih 10k eura nego 0.

Da je obrnuta situacija, ja sam uvjeren 100% da bi nama miskovic uvalio menala kada bi kupovao galesica i skinuo si malo s odstete.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.

More Discussions