• Droljo
    11.6k
    Jal zna tko kolike plaće i ugovore imaju lovren, vida i slične naše zvijezde na zalasku koje odu u grčku ili tursku na kraju karijera?
  • Peškaman
    5.9k

Lovren ima između 650-800k €, negdje sam čitao da se smanjuje svake godine ugovora po određen iznos.
  • Droljo
    11.6k
    Pa kak im se to isplati? Ludo.
  • Peškaman
    5.9k
    To su takve lige,pogotovo Turci i Grci,dovode imena.
    Willian je imao u Olyu 500k €, onaj 37-godišnji Ambrabat u AEKu 800k €.
    Kako se isplati,pojma nemam ali i dalje dovode.
  • Droljo
    11.6k

Pa kužiš. Ne rade nikakve rezultate sa njima i umjesto da te, brutalne, novce ulažu u mlade igrače oni ih deru legendama koje kod nas ne bi mogle igrati. Baš ludo na šta bacaju pare
  • rioda
    6.4k
    Pa i mi toliko plaćamo recimo Perića. Nisu mi to sad baš neki basnoslovni iznosi...
  • Droljo
    11.6k

Ne baš kao ovi lovrena ali i to je greška. Dizao mu se ugovor jer su ga mislili prodat kad se dokopao repke al se sjebo. I perić je potpisao taj ugovor deset godina mlađi od lovrena
  • marcio amoroso
    39.2k
    Kako igra ovaj Bournemouth. Ljudi su 10 utakmica bez poraza u premier ligi. Gledao sam ih danas protiv Newcastlea i ovaj njihov nogomet je teška fantazija.
  • Efes Pilsen
    9.6k
    Andoni Iraola na klupi, jos jedan Spanjolac.. Nisam znao da je Kluivert mladi ipak dosegao visok nivo, sjecam se da je dosta lutao i da zabija dosta iz - penala.
  • Kruno
    561
    Dobra utakmica Liverpoola na kaju 3 boda upisana.
  • Paggini
    35k
    Ovaj Onana mi je u top 3 najikonskija igrača zadnjih 10 godina, antologijske razine kiksanja, čudo.
  • Jaro
    8.8k
    bitno da on "zna igrati nogom"...
  • NKDZ86
    2.7k
    Švedska i Norveška protiv VARa.

"U Norveškoj se većina nogometnih klubova izjasnila protiv korištenja VAR-a, video asistenta u sudačkim odlukama.

U glasovanju, u kojem su sudjelovala 32 kluba, njih 19 odlučilo se za njegovo ukidanje, a 13 je bilo protiv ukidanja. Ligaška udruga NTF sada traži od Norveškog nogometnog saveza da što prije ukine sustav video analize.

Hoće li Savez prihvatiti njihove zahtjeve znat će se sljedećih tjedana, kada će sindikat sazvati izvanredni sastanak.

VAR se u Norveškoj koristi od 2023. godine, a želja većine klubova je da ga se ukine već sljedeće sezone.

U Švedskoj je prošle godine odlučeno da švedske elitne lige neće uvesti sustav video analize nakon što su nogometni klubovi izrazili svoje protivljenje toj tehnologiji.

U srpnju 2023., Švedska profesionalna nogometna liga, koja predstavlja klubove u prve dvije divizije švedskog nogometa, tada je rekla da se većina klubova u zemlji "aktivno protivi" uvođenju VAR-a.
    "
  • hardek
    3.8k
    Franjo Ivanović odao priznanje palom junaku Dalibanu sa 2 gola u preokretu protiv Brage.

Šalu na stranu ovo mu je 15 gol već u ovoj sezoni.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.