• Droljo
    11.2k
    Jal zna tko kolike plaće i ugovore imaju lovren, vida i slične naše zvijezde na zalasku koje odu u grčku ili tursku na kraju karijera?
  • Peškaman
    5.8k

Lovren ima između 650-800k €, negdje sam čitao da se smanjuje svake godine ugovora po određen iznos.
  • Droljo
    11.2k
    Pa kak im se to isplati? Ludo.
  • Peškaman
    5.8k
    To su takve lige,pogotovo Turci i Grci,dovode imena.
    Willian je imao u Olyu 500k €, onaj 37-godišnji Ambrabat u AEKu 800k €.
    Kako se isplati,pojma nemam ali i dalje dovode.
  • Droljo
    11.2k

Pa kužiš. Ne rade nikakve rezultate sa njima i umjesto da te, brutalne, novce ulažu u mlade igrače oni ih deru legendama koje kod nas ne bi mogle igrati. Baš ludo na šta bacaju pare
  • rioda
    6.3k
    Pa i mi toliko plaćamo recimo Perića. Nisu mi to sad baš neki basnoslovni iznosi...
  • Droljo
    11.2k

Ne baš kao ovi lovrena ali i to je greška. Dizao mu se ugovor jer su ga mislili prodat kad se dokopao repke al se sjebo. I perić je potpisao taj ugovor deset godina mlađi od lovrena
  • marcio amoroso
    39k
    Kako igra ovaj Bournemouth. Ljudi su 10 utakmica bez poraza u premier ligi. Gledao sam ih danas protiv Newcastlea i ovaj njihov nogomet je teška fantazija.
  • Efes Pilsen
    9.6k
    Andoni Iraola na klupi, jos jedan Spanjolac.. Nisam znao da je Kluivert mladi ipak dosegao visok nivo, sjecam se da je dosta lutao i da zabija dosta iz - penala.
  • Kruno
    551
    Dobra utakmica Liverpoola na kaju 3 boda upisana.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.