• NKDZ86
    2.7k
    po onome što vidim na tvu i uzivo, on je desna ruka i glavni pomoćni jer je hrvat i jer zna igrače.
    trener je stranac, ne zna igrače i naravno da će ga savjetovati pomoćni trener. moj dojam na temelju onog što vidim.
  • IvanS
    245
    Sve u svemu s ovim rosterom se nije moglo ni "milimetra" više.

Bez Brune i Sučića, s Mišićem koji nije zaigrao nznm 2 mjeseca, bez KTC-a koji je u zadnje vrijeme jedini standardan u obrani, protiv Arsenala kojem valjda zadnja rezerva vrijedi više od 30 milijuna eura, hm??

Ono što je bilo dobro je pristup, trčalo se dosta, pokušavalo se i promjenom formacije, nije išlo.

U napadu nam Kule jednostavno nije taj i to smo riješili dovođenjem Kange, a i Bruno treba na teren valjda uskoro.

Drugo, zadnji vezni!
    Mišić je izgleda jedini na toj poziciji koji nam zadnjih nekoliko godina igra, a kada ga nema onda nema niti zamjene.
    Čim je ušao odmah je bio neki feeling da se nešto smisleno događa (na stranu brzina, sprintevi i sl.), onaj ubačaj s desne strane je bio toliko dobar da je zasjenio sve ostale takve u zadnjih 7 utakmica. Malo je falilo da ga netko pospremi (da je bio netko drugi tamo, možda bi se i zabilo).
    Dakle, dovesti zadnjeg veznog!

Treće, znam da će većina reći da nema smisla i da ih imamo previše, ali stoper od svojih 195 cm koji može "poskočiti" bar 25 cm od zemlje i da ima barem solidnu brzinu smatram da je must have!
    Svaki njihov ubačaj u naš "peterac" i okolo jednostavno samo gledamo kako njihovi igrači zabijaju/promašuju.
    Stoje naši igrači uz njih, ne zamjeram, ali jednostavno su fizikom inferiorniji i onda ti sve taktike padaju u vodu.
    Gledam Maxa, s loptom dobar, smiren, čak i uklizavanja dobra, ali brate skok je kritičan.

Ostalo oko lijevog beka, RPG-a i Mikića na desnom i sl., ne bih sada, tu je sve rečeno.

Sorry za dulji post, skupilo se.

I da, idemo dalje, jučer se vidjelo da se može! Arsenal i slični su par puta godišnje, a svi znamo gdje mi moramo i trebamo biti pravi i u to ne sumnjam!
  • Mali Zeus
    15.2k
    @NKDZ86Aha sve jasno. Na temelju tog što vidiš na tvu si vidio ruku Sandra Perkovića. Ja sam siguran da Cannavaro njemu dođe i pita ga koga da stavi. Jer ne zna igrače i na pripremama mu niš nije bilo jasno oko njih.
  • gio
    164
    igračima se ne može kaj prigovoriti, dali su sve od sebe, a Ademi, Rile su top 5 od naših igrača po pretrčanim kilometrima. svaka čast.NKDZ86

Svaka njima cast sto su nesto i trcali ali oni ne igraju vise na razini dinama odnosno LP. Kako ocekviati nesto ako su Rile i Ademi na maximal 50% tog nivoa koji je tebi potreban.

Mene je strah sta ce Leao napraviti Ristovskom :grimace:
  • Jurki
    14.6k
    ajmo biti realni.. jucer su igrali igraci koji su jedini i mogli igrati.
    Da je ta ekipa dovoljno dobra, onda nam nebi trebala ni pojacanja.
    Ovo da Perkovic sastavlja momcad je glupost.. to moze proci kod nasih trenera.. al kod stranaca koji znaju kaj je profesionalizam sigurno ne.
  • Bosskovitz
    14.1k
    mi ne uputimo udarac u okvir.miro

Monaco je od njih izgubio isto 3:0, imao je jedan udarac u okvir. Shaktar je imao dva, isto kao i PSG i Atalanta doma. Inter ih je pobijedio, imao je 1 udarac u okvir.

Naprosto se radi o jednoj vrhunskoj obrani, drugoj najboljoj u LP, koju nisu uspjeli probiti ni napadi koji vrijede više od cijele naše momčadi. Arsenal po Transfermarktu vrijedi preko milijardu eura, hej! Ne vidim zaista dramu u tome kaj njima nismo pucali po golu jer je moglo ono Spikino ici ravno u golmana i onda bi taj argument pao u vodu, ali nista se zapravo ne bi promijenilo. Arsenal je jedan od top 5-6 klubova na svijetu u ovom trenutku i to naprosto nije mjerilo za nas, a pogotovo ne za ciljeve koje imamo u narednih 5 mjeseci.
  • i more je plavo
    1.2k
    Drago mi je sto ste vidjeli napredak u igri Dinama nakon smjene Bjelice.
    Ja za slijedecu tekmu moram nabaviti novu telku, jer kod mene se nije vidjela neka bitna promjena, pa cak je i "najbolje desno krilo lige" uslo, a ne Cordoba, njega se valjda cuvalo za Istru.
    Nisam se nadao da mozemo dobiti Arsenala, ali......da ne puknemo u okvir gola, jbga to i nije neki napredak, vjerujem da ni s Bjelicom nebi manje puta puknuli.

Po meni je problem u igracima a ne trenerima, a to je vec pitanje za Marica, jer mijenja trenere a ne igrace.

Mmae me nije impresionirao igrom, vise gardom.......ono.... ja sam faca i ako je svojeglav i prgav, bolje da nije u svlacionici, jer ce opet puknuti, ali opet ja ne znam gdje je tocno puknulo izmedju njega i Bjelice.

Svijetla tocka za domace prvenstvo mi je Misic, jer lopta kojom je nasao Hoxhu je vrhunska, i on to jedini ima u momcadi Dinama.

Vidjeti cemo ovog novog napadaca, ali ja bi nekak radije igraca koji zabija pa i u slabijoj ligi nego nekoga tko nije zabio godinu dana. Ali drzim mu fige da mu Dinamo bude lansirna rampa.

Franjic ce me tesko uvjeriti da je pojacanje, jer kad smo ga prodali, nisam mogao vjerovati da je netko toliko platio za njega. A ni Wolsburg, Darmstad a i ovaj sadasnji Shaktar nisu bolji od Dinama, a on nigdje nije pokazal da ga trebaju.

Galesic bi trebal stabilizirati obranu, a jel bu to dosta......bumo videli.
  • Laugreano
    3k
    Sorry Ivkovicu nismo te prepoznali. Ljudi jeste vi realni da sudite nesto nakon Arsenala u gostima. Pa pogledaj koliko su im pucale po golu puno skuplje ekipe od nas. Jbt pa nismo protiv Cibalije igrali.
  • Mali Zeus
    15.2k
    Znači glavna mantra danas je da jučer nismo zapucali na gol, vidim.
  • i more je plavo
    1.2k
    Znači glavna mantra danas je da jučer nismo zapucali na golMali Zeus

A po tebi je poanta nogometa što ????
  • Mali Zeus
    15.2k
    A po tebi je poanta nogometa što ????i more je plavo

Čemu ti silni uskličnici???

hoću reći da su ljudi nezadovoljni jer eto nismo pucali na gol. Da smo jednom pucali bi li sve to bilo puno bolje u tvojim očima?
  • i more je plavo
    1.2k
    Sorry Ivkovicu nismo te prepoznaliLaugreano

Neznam kaj je krivo rekao, ti citaj kak hoces, ali poanta upisa je bila da treneri nisu nas glavni problem.
  • Crle
    766
    Koji mrtvi strah. Pa da smo najhrabriji ovi su pet puta bolji. Pa ne bi da se nije probalo izlazit, samo se ne može i to je to. Cannavaro je tek došao, čovječe nakon tri pripremne gdje smo tek počeli pokazivati neku ideju u igri moramo prvu utakmicu u London gdje Arsenal želi pobjediti da prođu dalje. I mi bi sada tu trebali imati ne znam kakvu igru. Koje gluposti.

Klubovima poput nas se mora pogoditi generacija da dobijemo ovakve utakmice. Pa ne možemo se mi u svakoj nadmetat sa ekipama koje su vrh. Pa nije ovaj Arsenal i takva igra od jučer.
  • i more je plavo
    1.2k
    To je upitnik, znaci pitanje.
  • Mali Zeus
    15.2k
    ↪Mali Zeus To je upitnik, znaci pitanje.i more je plavo

Dovoljno je staviti jedan.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.