• Praskaton
    3.2k
    Nakon ove utakmice mi je najveci strah da ga Cannavaro vidi kao prvu opciju na beku sa punom minutažom.
    Progonit ce me ta misao do Istre.
  • Zg123
    853
    A tko je to trebao igrati umjesto njega danas?? Na tome treba zahvaliti Jakiru i Maricu koji su odlucili ici u sezonu s Perkovicem i Ogiwarom kao lijevim bekovima
  • Zvonkec
    161
    Pa igrao je na pripremama ljevo lakše bi s penzionerom sterlingom
  • GOAT
    1.9k
    Slazem se jer od ove situacije ništa nemamo. Kad je izašao sastav komentirao sam kako covjek ide na Martinelija i svakome tko je pogledao arsenal barem minutu zna koliko je to jebeno brz i uporan igrac.

Neka Ristovski bude u ekipi sto se mene tice ali ne kao prva opcija. Jezivo je da se svaku tekmu ponavljamo i pitamo sto treneri vide u njemu ali na kraju dana nece ovo moje pisanje ništa promijeniti tako da ako vide u njemu novog Hakimia neka igra
  • jakov1
    390
    Nakon Bayerna sam rekao da je njegova predstava bila najgore izdanja ikojeg igrača Dinama u povijesti jer je jednostavno sve krivo napravio. Danas još jedna utakmica gdje je skoro svako njegovo pojavljivanje na ekranu materijal za "lowlights" kompilaciju, samo je falila u pozadini ona cirkuska muzika.

Najgora stvar? On je daleko bolji nego što se pokazao u 3 poraza u LP, ali je sramotno kako je punio gaće protiv velikih ekipa, pogotovo kad je inače toliko bahat i lajav.
  • Mali Zeus
    15.3k
    Nakon ove utakmice mi je najveci strah da ga Cannavaro vidi kao prvu opciju na beku sa punom minutažom.Praskaton

Ovog se i ja bojim. Svaki novi trener koji dođe inzistira na Riletu iako mu je karijera debelo u silaznoj putanji, što je jučer bilo više nego evidentno još jednom.
  • Jurki
    14.6k
    mislim da nebu igral Rile desnog beka u hnlu.. pa to se sa Sljemena vidi da je on zavrsena prica.
    Isto tak po pripremnim utakmicama koje su slagane za hnl je RPG bil desno.
    Jucer smo imali samo dva beka u sastavu i ko bi onda trebal igrati?
    Mislim da ak je Cannavaru stalo do toga da nekaj napravi.. Rile se bu sam preselil na klupu.. ne vjerujem da je tolko mutav da ne vidi da ovaj kurca vise ne igra.
  • Mali Zeus
    15.3k
    ↪Mali Zeus mislim da nebu igral Rile desnog beka u hnlu.. pa to se sa Sljemena vidi da je on zavrsena prica.Jurki

To se svaki put nadamo i svaki put se neugodno iznenadimo.
  • Jurki
    14.6k
    jbg sad smo imali samo dva beka u sastavu.
    I ovo kak je bilo postavljeno je jedino logicno. Kaj je trebal Rile igrati LB? Ne kuzim?
    Loseg desnog beka postavis na kontra stranu, onda tek napravis sranje.
  • Mali Zeus
    15.3k
    I ovo kak je bilo postavljeno je jedino logicno. Kaj je trebal Rile igrati LB? Ne kuzim?Jurki

Ja ne spominjem uopće jučerašnju tekmu nego govorim općenito i kaj će biti u budućnosti.
  • Jurki
    14.6k
    kaj bu u buducnosti to bumo vidli.
    Ako je suditi po pripremnim utakmicama - prvi desni bek je RPG.
  • austrijanac
    5.3k
    Teški propuh u obrano, kao i cijelu sezonu, no nadam se da će obranu odradit na pristojnoj razini u HNLu.

Na ljeto objasnit da je rezerva ili sretan put.
  • rokikaciga
    123
    Ono je jučer bilo teško za gledati, ako ćemo iskreno. Ali i dalje mislim da ima kaj ponuditi u Dinamu i u HNL-u. Uz uvjet da se ne štopa Mikića previše.
  • Ijayi Atiemwen
    1.7k
    Jel može neki insajder provjerit u klubu zašto ovaj čovjek MORA igrat u prvih 11?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.