• NB86
    15.5k
    Jebiga decki neki martineli igra na njegovoj strani, previse se sere veceras
  • Jurki
    14.6k
    i na strani RPG-a igra Sterling pa ga je RPG pospravil v žep.
    Nemre tak lose zgledati profi nogometas nakon priprema, a i nije mu ovo slucajnost, vec standardne njegove izvedbe.
  • NB86
    15.5k
    Nemre sterling vise u recenicu s martinelijem, u svakom slucaju rpg igra odlicnu utakmicu
  • Crni86
    7.3k
    Dortmund nas je stalno napadao preko nase desne strane, danas isto radi arsenal. Nije slucajno.

A uzmite u obzir da lijevo igra covjek na neprirodnoj poziciji.
  • Jaki991
    243
    ma ruzno i iritantno za gledat vise, voljni momenat nije dovoljan za igrat u klubu poput Dinama, nadam se da ga cannavaro zakucava na klupu nakon europe
  • cibona
    4.2k
    Produženje ugovora Ristovskom značio bi ni više ni manje nego poraz sportskog sektora.
  • Orc123
    10.1k
    Jedna od najlosijih utakmica u dresu Dinama. Me zasluzuje igrati i ne zasluzuje novi ugovor i da time zauzima mjesto 2. Beka malom Mikicu.
  • Jurki
    14.6k
    bome istina. Ak treba cureti po toj desnoj strani onda bum rađe gledal klinca koji bu nadosel... Risto je zavrsena prica kaj se ozbiljnog nogometa tice.
    Mores imati los dan.. jbg on ima los dan dve godine.
  • Pacho
    124

Ispada on slicno i u HNL-u. Npr kad ga je Biuk pretrcao pa ga je zaustavljao faulom i dobio zuti. Mikicu minute, a ovog prebaciti na pravljenje ajvara.
  • MarK
    817
    Baš je propao. Ovakva igra je level 2.hnl . Budući da imamo RPGa, mladog Mikića i Mohu koji je ofenzivno avion za Rileta on je zadnja opcija nadam se.
  • Zvonkec
    156
    Neću ni pomišljat kak bu protiv leaa izgledao
  • dinamozivivjecno
    2.3k
    Isto kao prije 2 godine, zalutat ce u prazno.
  • GOAT
    1.8k
    Danas opet odigrao za nista. Ako ga se ne ostavi na klupi do kraja prvenstva onda ne znam kakva se to poruka salje igracima, a pogotovo mlađim? Dakle nebitno koliko loših utakmica odigram ako znam da sam sljedecu opet u prvih 11, cemu onda trud i zalaganje..

Na osnovu čega tom čovjeku garantiraju minute? Koji je plan iza tog forsiranja jer nam to ne pridonosi budućnosti a kamoli sadašnjosti
  • Zvonkec
    156
    je ali prije 2 godine je još igral nekaj a sad je žešća rupa
  • Crni86
    7.3k
    bolje onda tolerirat greske klinca koji ce stasati nego starca koji ce uskoro u penziju.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.