• veselko tenžera
    3.5k
    Opleli Ivković i Samovojska po igri, sa potpunim pravom.Maksim Maksimirski

Idioti obojica! Kaže Tomica: "Nisam vidio ideju" i kao primjer navodi "Jel ideja duga na Kulenovića pa da on zadrži."
    Slušam ih i mogu samo reći - teška idiotska priča. Progovoriti zašto se nije napalo Arsenal u Londonu.
  • Miro Vugrinec
    6.8k
    Ivković me potjerao na wc. Drži se ti Zvezde, Borca i Juge supervizoru HNSa. Fabbio je ušao upravo onako kako je trebalo čvrsto organizirano pa sta bude, da je bar tako i Jakir protiv Bayerna, ne bi primili tih 9 komada i ne bi nam opalo samopouzdanje za hnl.
  • don
    9.9k
    pokušaju,miro

:lol:

dignite kriterije, navijači ste Dinama a ne Ždralova.
  • Nogo
    4.9k
    Dečki, igrali smo protiv 2.ekipe Engleske lige.
    Dečkima, kapa do pada na htjenju, želji ali ovo su naše mogućnosti.
    Možemo mi pričati o Petku, Sučiću, Mišiću ali ovo je par levela iznad nas.

Ajmo završnica protiv Milana i probati pred našim navijačima pokazati da možemo zatvoriti ligu prvaka pobjedom!
    :strong:
  • Marc
    272
    ma lik kenja jedva dočekao svojih pet minuta da popljuje, vrsni analitičar i trener
  • Marc
    272
    teški kenjator i jugoslavenčina pa nek i popijem ban evo
  • miro
    5.3k
    ne znam kaj se ceriš, ako dečko od 21 godine pokušava, a ostali se useru onda tog dečka treba pohvalit
  • Krulek
    683
    Nekad je bolje i hrabro pokušati pa i "poginuti" nego odigrati ovako pa makar i protiv ovakvog protivnika. Voljeli ili ne Ivkovića u ovome ima potpuno pravo.
  • NB86
    15.5k
    Ivkovic je najveca neznalica u javnom prostoru, to sto on prica samo treba obrnuto i na pravom si putu
  • K3p
    208

S kim, s čim bi ti napao arsenal?
    Veli on u minhenu smo bar pokušavali, odlično smo prošli, ooodliiiičnoooo :lol:
    Nabijem ih na kurac
  • FelceAzzurro
    87

A je li Cannavarao obranio penal Maradoni, i to ne jednom? Ne bih rekao
  • marcio amoroso
    39.1k
    Mene je iznenadila količina trke.
    To me najviše hrabri.
  • Dr Hofmann
    2k
    Nema veze ako gube, zasvirat će naše trube...Jebi ga, težak zadatak, idemo dalje
  • Sibirski plavac
    2.9k
    Jel spomenuo Tomica još jedanput svoje obrane Maradoni? Mislim da bi narod to volio čut, dugo nismo to čuli...
  • don
    9.9k
    On ima 26 godina, a ne 21.
    Meni je bio loš, isto ka i Ristovski koji je bia kritičan.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.