• Tom Hanks
    3.4k
    In before "u vrijeme mam'ća smo pobjeđivali arsenal"
  • Mathiasovi Chageri
    3.6k
    Taman sam mislio da sam se smirio i da nakon četiri komentara hejtanja Rileta mogu mirno dovršiti pivu i onda kralj zaspe i ostavi Trossarda ispred crte. Majstor večeras odradio cardio i lagano za Zagreb.

Sve u svemu očekivan poraz, Arsenal odradio tekmu u trećoj brzini. Žalosno da nismo u stanju barem jednom izaći iz presinga na utakmici. Meni je ovo sve premalo bilo večeras. Bit će jako teško protiv Milana koji visi za top 8.
  • Kermit
    188
    Realno, nemamo mi kaj s njima tražiti, a niti s Milanom.

Samo je Istra bitna.
  • Zvonkec
    156
    Ristovski strašno, bolje da je mikić dobio nagradu za potpis nego trpit penzića čovjek zuji kod sva 3 gola spor je ko melasa nemre dodat osim u nazad niš slabije nebi od malog dobili bar bi klinac igro
  • Davieboy86
    342
    Ma kontam sve. Sve ok. Samo sam misljenja da ovome forumu, svima nama, treba malo vise pozitive. Puno se vidi da su ljudi i
    privatno isfrustrirani, gledam od sebe prvog, ali ajmo malo vise nade i vjere u bolje sutra. SVI MI!
  • miro
    5.3k
    Ovaj šugavi Ivković nažalost sve dobro govori
  • don
    9.9k
    Svaka čast Stojkoviću i Bernauerumiro

na čemu?
  • Maksim Maksimirski
    7.1k
    Opleli Ivković i Samovojska po igri, sa potpunim pravom.
  • Droljo
    11.5k
    Pa nama dva reprezentativca fale ljudi! Nemojte živjeti u zabludi. Taj arsenal zabije 5 komada sportingu jednom. Dobro je ovo i to nije luzerski mentalitet!
  • striko
    1.9k
    Vidi mu se strah u očima. Totalno van forme i bez samopouzdanja. Znam da Arsenal nije za usporedbu ali imam osjećaj da ne bi imao obranu da se još sat vremena igra.
  • rioda
    6.4k
    Nisam razočaran, ovo je realno, s Petkom i Sučićem bi možda uspjeli nešto prema naprijed, ovako je čista realnost.

Od igrača me razočarao jedino Ristovski, daleko najslabija karika danas. Veseli povratak Mišića
  • NB86
    15.5k
    Ne znam kak se nekom da tortura slusanja ivkovica i samovojske o nogometnoj taktici, ima valjda 100 clanova foruma koji su kvalificiraniji od njih o tome pricat
  • Droljo
    11.5k
    Ovom ivkoviću bi dao slaven belupo i nek dođe na maksimir napadat i sakrit loptu dinamu. Šaban
  • miro
    5.3k
    na pokušaju, na igri na hrabroati, čak i Mmae kojeg uopće ne volim je odigrao borbeno

Ristovski valjda nosi pištolj u svlačionicu, pa mu nitko ne smije ništa prigovoriti

Ja vam garantiram da bi Špika danas RWBa odigrao 2 klase iznad Ristovskog
  • Liberopulos
    6
    Kaj sad PSG i Stuttgart ne smiju X odigrati. Benfica mora spušit i mi dobit i to je prolaz?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.