• ElDorado
    1.5k
    Inače ovo kaj svi serendaju da imamo previse stranaca. 2015 protiv Arsenala 7 stranaca u 11. Obrana 3/4, Pjaca špica.
  • Pacho
    124
    Lijevi bek pod hitno, a RPG-a desno.
  • Nogo
    4.9k
    Fayenoord-Bayern 3:0

Ivanušec, ajde sutra ujutro na avion i hodi nama!
  • Pacho
    124

Nadajmo se da si je spasio posao trener
  • Laugreano
    3k
    Mi cemo u sljedeće 4 tekme vidjet koliko smo dobri.
    Ps. Ivkovicu napisi se kurca pametnjakovicu
  • E46
    1.1k
    Sve sto se moglo lose desit se desilo, Psg, feyenord, Celtic.
  • Orc123
    10.1k
    Treba nam l. Bek da Rpg moze desno! Treba l. Bek u pm! Dovwdite vise tog Taylora ili nekog drugog!!
  • Zvonkec
    156
    Tierney je ušao protiv nas još je u arsenalu tak da taylora nebu tak skoro morali bi se okrenut drugim rješenjima ali bojim se da bu krpanje s franjićem
  • Dinaminjo
    1.2k

Celtic je prosao.
    Tierneya mogu u miru potpisat i prijavit za nastavak kao 1 od 3 zamjene sto nam oslobada Taylora.
    Najlogicnije je da se to dogodi 1.2.
  • Orc123
    10.1k
    Ako sad Taylora ne rijesimo onda nista sa njim nije ni dogovoreno.....a to da dolazi na ljeto sigurno isto ne drzi vodu i sigurno nije istina....
  • Sibirski plavac
    2.9k
    Lako za Taylora,ima li još neko ime da se spominjalo za beka u kontekstu Dinama? Za onog Sobola sam našao neki ukrajinski portal koji je prije par dana spomenuo da se za njega interesiraju Sivasspor, neki Ukrajinci i Dinamo. Kolko ima tu istine, ne znam. Zanimljiv CV ima lik, i klupski i reprezentativno.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.

More Discussions