• tp1997
    922
    Korektna utakmica s obzirom na limitiran kadar.

Ristovski više nije za ozbiljan nogomet.

S Milanom se može, ali kako za sad izgledaju ostali rezultati, 11 bodova neće biti dosta.
  • Orc123
    10.1k
    Nista nisam. I ocekivao danas....protiv Milana imamo sanse se bar potuci s njima pa sta bude.....
  • Zg123
    822
    Da nisam gledao utakmicu rekao bi da je ovo Bjelica vodio, znaci Spikic ti igra u prvoj pripremnoj spicu, u druge dvije ni ne igra i odjednom opet osvane prije Cordobe i Mbukua, ali ajde dobro okrecemo se hnlu pa cemo vidjeti na cemu smo
  • Sibirski plavac
    2.9k
    Napisao sam na prošloj stranici, Max može odigrati besprijekornu tekmu, ali jedna manja greška će mu kod dobrog dijela navijača te dobre stvari zamaskirati.
  • El Madrigal
    2
    Solidno. Čestitam Arsenalu, zbilja izgledaju vrhunski. Dinamo je pokazao korak/dva naprijed u odnosu na Bjelicu. Puno je bolje izgledao nego s Dortmundom doma. Sada HNL jako. Idemo! Pa onda možda glave skup i dobiti Milan.
  • Davieboy86
    342
    Nema zadovoljstva ali ima nade u bolje sutra. Slijepac je onaj koji to ne vidi.
  • Bernard
    641
    Ajd ipak su ovi dimenzija više al brate mogli smo bar puknut po golu.
    Ekipa koja se vraća sretan put!
    Noć
  • Maksim Maksimirski
    7.1k
    Arsenal sa pola snage, Dinamo nije uputio šut u okvir gola tokom 90 minuta.

Ne treba ovo gledati kao na neuspjeh jer je ovo realnost ali ne treba gledati ni kao na veleban uspjeh jer već vidim da kreću priče kako je ovo bilo jako dobro i kako se vidi pomak. Ovo je realno bila utakmica kao ona protiv Dortmunda gdje nismo upucali na gol i gdje smo se branili sa 11 igrača, gdje smo igrali bez krila i uopće bez pokušaja da se ozbiljnije prijeđe centar.

E sad, je li bolje igrati tako pa izgubiti 3-0 ili je bolje odigrati hrabrije, zabiti gol-dva ali i primiti tucet to je pitanje...
  • hardek
    3.8k
    Arsenal je bio dominantan ali realno zabili su 3 gola iz 4 šanse. Kolike sam utakmice gledao zadnjih 10 dana di ekipa stvori po 7,8 šansi pa ne zabiju ni gola.

Ofenzivno bile su 2,3 situacije koje se možda moglo pretvoriti u nešto više. Teško je izvuc išta pozitivno iz ovakve utakmice ali i prije utakmice sam rekao da bi 3:0 odmah potpisao. Šteta za ovaj zadnji gol
  • Salva
    2.6k
    Morao bih dobro zagrebati u arhivu Dinamovih utakmica da nađem udarac Darija Špikića gdje je on udario loptu kako je htio, bez da je promaši ili krivo zahvati.

Sve u svemu ja sam zadovoljan, malo 3-0 narušava dojam. Još da smo igrali s napadačem, možda bi i uputili udarac u okvir.

Sretan put svima nazad i vidimo se u subotu !
  • Tongo Doumbia
    5.2k
    I kod prvog ostavio čovjeku dvije godine namještanja za volej. Nebitno, razlika u kvaliteti je velika i manje više je jasno da bi oni dobili 8 razlike da im je trebalo, ali abolirat ga apsolutno od krivnje a kod sva tri gola ima dobrog postotka krivice, samo zato jer je simpatičan..

Ja bih samo istakao da je Mmae pokazao da itekako zna. I to mi je najpozitivnije iz ove utakmice. Neću reći jedino pozitivno jer je na kontra strani bio Arsenal.
  • wolfgang14
    1.9k
    S Milanom se može, ali kako za sad izgledaju ostali rezultati, 11 bodova neće biti dosta.tp1997

Meni je to super, imamo priliku dić još 2 milje bez da moramo igrat dalje LP. Ionako je vrijeme za HNL!
  • miro
    5.3k
    Nece bit dosta 11, ali nećemo ni dobit Milan

Znam da smo slabiji i sve, ali meni je ovo danas bilo baš žalosno

Svaka čast Stojkoviću i Bernaueru, a Rile i Ademi nemaju šta tražit ovdje

Nevistić bi se trebao zapitat kakav je golman, jer ovo je čisti prosjek kako u zadnje vrijeme brani - i da se razumijemo, možda nije kriv ni za jedan, ali govor tijela, strah i postavljanje...nije za top level, klasa ispod Livija i to debelo
  • vjeko1701
    11.6k
    Tu ne pričam o nekoj široj slici i trenutnoj situaciji nego utakmici samoj za sebe. Jedna od onih koja ni po čemu neće ostati u sjećanju. Ni u jednom trenutku nije bilo uzbuđenja u nadi da bi se nešto moglo. Iskontrolirali nas, otresli i rutinski odradili.
  • hardek
    3.8k
    Nakon što smo primili gol u 2. minuti sigurno je to bilo u podsvijesti. Ali vidljivo je bilo da ih je Cannavaro resetirao na poluvremenu i prvih 15 min drugog poluvremena smo puno bolje kombinirali nego u prvom poluvremenu.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.