• Laugreano
    3k
    Neki komentari sramotni. Da bar postoji block opcija. Jedini negativan komentar koji cu dat je na ovog glupana Ivkovica
  • Brusa
    2.1k
    Nije loše. Šteta zbog gola, baš mi se čini da su dečki bili impresionirani na početku.
    Samo neka se bore dalje.
  • Droljo
    11.5k
    Sad sam gol pogledao opet i ademi je zajebo. Lagano trčkara nazad i vezni mu sam puca u 16. Šteta
  • ElDorado
    1.5k
    Cordobu ce stavit na Martinelija
  • Crni86
    7.3k
    Ja zadovoljan poluvremenom, los pocetak ali nakon prvih 10 minuta smo se konsolidirali. Malo vise odlucnosti nam je falilo i da budemo opasni za njihov gol.

Nije ovo tekma po kojoj cemo ista sudit, vec cemoznat na cemu smo u subotu protiv istre.

Filinga sam da bi kanga pojeo stopere arsenala dok se kule odbija kao da nam je cutuk u spici.
  • Marley
    2.7k
    Nakon sto su mi skoro suze potekle na prvi gol, pomislih ma ne opeeet, samo to neee... sad nakon ovog poluvremena, samo ponos!!! Decki izdrziteeeee :strong:
  • Jay
    358
    Pjaca umjesto Kulenovica, izdrzat prvih 15 min i uletit ce nesto. Arsenal se mrvicu opustio pred kraj (opet svemirski brod za nas i 95% ekipa) i ako opet u startu zeznemo bit ce lose
  • Dzgšb
    1.2k
    Igramo bez 4 ključna igrača protiv druge Engleske momčadi ja prezadovoljan, svaka čast dečkima ,samo nek izdrže što više s ovim rezultatom.
  • Bernard
    641
    A bogte prvih 10-15 min sam se sasro jebeno al dobro snašli smo se ide to ok zasada. Nadam se da ćemo drugo poluvrijeme još bolje, ajmo!
  • Sibirski plavac
    2.9k
    Kolumbijski sin vjetra će im ga metnuti u nastavku 100 posto. A Markan će im s krila zabiti u stilu gola kojeg je zabio u Bakuu, i to će biti 1 2, idu naši kući pjevajući. :cool:
  • diebalo77
    255
    Kulenović jedino ne primjetan
  • Sibirski plavac
    2.9k
    Ne mijenja Mister ništa na poluvremenu.
  • ElDorado
    1.5k
    Ovaj rile je mrtvi kreten. Povratna lopta i zakuha cijelo sranje.
  • Krizy
    50.7k
    Ovo bi nama bio crveni 100%
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.