• rokikaciga
    38
    Aha, znači nisi pročitao nijedan moj upis sudeći po tvojem odgovoru. Super!

Živio Rođo!
  • Mali Zeus
    15.2k
    Čovjek ima insiderske informacije iz drugog kluba. Dakle, ovo je sve, dajte čovjeku nekakvu nagradu.
  • rokikaciga
    38
    Možda za kompetenciju u čitanju s razumijevanjem, s obzirom da nekima to nedostaje? Živio rođo!
  • Mali Zeus
    15.2k
    Živio!

Koliko ćeš nas puta još pozdraviti danas?
  • rokikaciga
    38
    Koliko je potrebno, živio rođo!
  • Paggini
    34.6k
    Aj dosta je bilo prejebavanja.

Mikić će potpisati novi ugovor, a prije nego neki ovdje na Zoni ili van Zone krenu kenjati po upravi, sjetite se s kakvim menadzerskim sljamom uprava ima posla.

Da ne iznosim svoje insiderske informacije, mogu spomenuti da bi se svi kolektivno trebali na Škegru ljutiti jer je koristio Nou i Ristovskog da sebe ubaci u parice.
  • Mr Anderson
    9.9k
    mogu spomenuti da bi se svi kolektivno trebali na Škegru ljutiti jer je koristio Nou i Ristovskog da sebe ubaci u paricePaggini

Ma nemoguće, nebi on to.
  • Jaro
    8.8k
    koristio Nou i Ristovskog da sebe ubaci u parice.Paggini

a mislim, to mu je u opisu posla :rofl:
    standard sitacija - igrac ima neke snove, klub ima svoj stav, manager djelomicno zastupa igracev, ali vecinom trazi odgovor na pitanje "a gdje sam tu ja?". Sve ovisi o poziciji moci izmedju SDa i managera, te njihovoj sposobnosti u kojem smjeru ce posao otici. OK, zanemarujem cinjenicu da SD moze raditi u svom interesu nmaustrb kluba, al to je vec mutno podrucje koje smo, nadam se zauvijek, ostavili iza sebe...
    Skegro je, ocito naucen u proslosti, a potaknut napisima i pricama o "nesposobnosti" sadasenjeg SDa i uprave kluba, malo poletio... Nadam se da ce mu i igraci shvatit da je truba i u dogledno vrijeme ga zamijeniti...
  • Paggini
    34.6k

Je mu u opisu posla, ali ne da jebe u glavu mjesecima sve u klubu lažima i muljanjem te onda napravi cirkus u medijima i malom stavi glavu na panj.
  • Crni86
    7.3k
    jebe u glavu mjesecima sve u klubu lažima i muljanjem te onda napravi cirkus u medijima i malom stavi glavu na panj.Paggini

Pa nek se mali onda zapita tko mu je menazder kada mu se fucka za njega, vec radi takve pizdarije za svoju guzicu.

I da li mu je to potrebno u daljnjoj karijeri. Pa ce ga takva zmija zajebat prvi put kada stigne.
  • Jaro
    8.8k
    zato i velim kako se nadam da ce za svoje dobro pronaci profi agenciju/managera a ne ove balkanske kokosare...
  • Paggini
    34.6k
    Pa nek se mali onda zapita tko mu je menazder kada mu se fucka za njega, vec radi takve pizdarije za svoju guzicu.Crni86

Mali ima 17 godina, jbg. Ja sa 17 sam jedva znao kako se zovem, a kamoli da se postavljam menadzeru. Roditelji nisu u tom svijetu vjerujem, ovaj im je došao sa pričom "prodao sam ovoga, onoga", rekli su ok, kako to i ide.

Iz ovoga su, nadam se, nešto naučili.
  • Crni86
    7.3k
    ma naravno, samo da je sad otvorio oci i vidio tko mu se brine za karijeru.

Pogotovo ako su i on i starci forsirali dinamo.
  • rioda
    6.3k
    Eto, ja imam informaciju da su malom i starom u glavi samo Dinamo i da oni nisu ništa tražili, po čemu zaključujem da je cijelu priču isforsirao menadžer
  • Mr Anderson
    9.9k
    Jeli taj menadžer Škegro nešto onom HDZ-ovom političaru Borislavu?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.