↪Mali Zeus Da Marić na ljeto nije imao plan i program za izlazne juniore, nije baratao osnovnim informacijama. Što znači da vjerojatno nije iznio plan i program razvoja Mikiću na vrijeme. Mikića se u međuvremenu vodilo na utakmice, pripreme, trenirao je tu i tamo s prvom ekipom...a nije se rješilo pitanje ugovora. — rokikaciga
Moje mišljenje o Mariću nije iz javno dostupnih informacija. I klupski službenici drugih klubova govore negativno o Mariću i njegovoj sposobnosti. — rokikaciga
btw, ako aludiraš da je ovo drugi profil nekog od baniranih korisnika...nemoj, hvala. — rokikaciga
↪Mali Zeus Opet treba čitati. Već sam rekao da nemam info o Mikiću. Ali očito nije bio problem "ponuditi ugovor" jer je ugovor ponuđen i početkom siječnja ili ranije i to očito nije problem za Mikića i njegove. Problem je razvojni plan. Misliš da će me itko uvjeriti da je na ljeto prezentiran razvojni plan Mikiću? — rokikaciga
šta da ti kažem, više ne mogu i ne smijem otkriti jer bi netko iz kluba onda lagano mogao otkriti otkuda mi ove informacije. — rokikaciga
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.