• Mali Zeus
    15.2k
    ↪Mali Zeus Da Marić na ljeto nije imao plan i program za izlazne juniore, nije baratao osnovnim informacijama. Što znači da vjerojatno nije iznio plan i program razvoja Mikiću na vrijeme. Mikića se u međuvremenu vodilo na utakmice, pripreme, trenirao je tu i tamo s prvom ekipom...a nije se rješilo pitanje ugovora.rokikaciga

Sve super, ali je li po tvojim informacijama prije 5, 6 mjeseci Mikiću bio ponuđen ugovor?
    A to što se tiče agenta to su standardne fore, plasira se lažna vijest i postupa se pederski da se napravi pritisak i daju se izjave po novinama o projektu Mikić itd. Nije tu crno bijelo da je klub fulao, a agent sve super.

Ako mu je bio ponuđen ugovor puno ranije onda se 'nije dopustilo da se uđe u zadnjih 6 mj ugovora'.
  • rokikaciga
    37
    Opet treba čitati. Već sam rekao da nemam info o Mikiću. Ali očito nije bio problem "ponuditi ugovor" jer je ugovor ponuđen i početkom siječnja ili ranije i to očito nije problem za Mikića i njegove. Problem je razvojni plan. Misliš da će me itko uvjeriti da je na ljeto prezentiran razvojni plan Mikiću?
  • Šteco
    882
    Moje mišljenje o Mariću nije iz javno dostupnih informacija. I klupski službenici drugih klubova govore negativno o Mariću i njegovoj sposobnosti.rokikaciga

Ovo mi zvuči poznato. Promašio si cijelu moju poantu. Problem su mediji i ljudi koji se hvataju na njihove priče. Danas svi navodno imaju "insajderske informacije" i "pouzdane izvore", pa odjednom znaju sve – od toga da je problem u 5 tisuća eura do toga da Noa pregovara s Hajdukom.

Umoran sam od takvih članaka, postova i podcasta koji šire poluinformacije i dezinformacije. Nadam se da je netko iz mojih zadnjih postova shvatio poantu. Ako nije, teško da mogu više objasniti.
  • rokikaciga
    37
    A šta da ti kažem, više ne mogu i ne smijem otkriti jer bi netko iz kluba onda lagano mogao otkriti otkuda mi ove informacije.

Ja niti sam tvrdio da je Mikiću problem 5 tis eura niti da pregovara s Hajdukom.

Ja samo povezujem ono što znam s onim što se prezentira u javnosti.

btw, ako aludiraš da je ovo drugi profil nekog od baniranih korisnika...nemoj, hvala.
  • Šteco
    882
    btw, ako aludiraš da je ovo drugi profil nekog od baniranih korisnika...nemoj, hvala.rokikaciga

Ne, ne pratim sve teme i stilove pisanja da bih se vodio takvim konstrukcijama. Odgovor ti je već bio u prošlom postu. To je ista mantra koju koriste svi – Lesi, Balkanac, Vragolasti Denis, itd. – svi oni navodno imaju "pouzdane informacije" i pričaju ili pišu što im padne na pamet. Na kraju, najveću štetu od svega toga ima klub, kojeg ti isti navodno toliko vole.

Ovo je moj zadnji upis na ovu temu u ovoj temi, jer smo otišli malo offtopic.
  • rokikaciga
    37
    Samo da odgovorim da ne pratim nikoga od navedenih jer si ne želim zatrovati mozak.

Također zadnji upis, morao sam na ovo odgovoriti da ne ostane repova.
  • Mali Zeus
    15.2k
    ↪Mali Zeus Opet treba čitati. Već sam rekao da nemam info o Mikiću. Ali očito nije bio problem "ponuditi ugovor" jer je ugovor ponuđen i početkom siječnja ili ranije i to očito nije problem za Mikića i njegove. Problem je razvojni plan. Misliš da će me itko uvjeriti da je na ljeto prezentiran razvojni plan Mikiću?rokikaciga

Očito neće jer ti imaš visoki, pouzdani izvor u klubu.
  • rokikaciga
    37
    Opet imaš problema sa razumijevanjem. Nije izvor U klubu.

Ne odgovaram više na ove upise. Pozdrav.
  • Mali Zeus
    15.2k
    Pozdrav, bilo je više nego ugodno.
  • Jaro
    8.8k
    šta da ti kažem, više ne mogu i ne smijem otkriti jer bi netko iz kluba onda lagano mogao otkriti otkuda mi ove informacije.rokikaciga

Ah, jos jedan insajder...
  • Mali Zeus
    15.2k
    Moramo uvesti top listu insidera.
  • rokikaciga
    37
    Jesam već napisao da nisam insajder i da nemam informacije iz kluba već od drugog kluba? Kaj tolko ljudi ima problema sa razumijevanjem pročitanog? Ili niš ne čitate? :yikes:
  • Jaro
    8.8k
    jos jace - insajder drugog kluba s informacijama o dinamu. Daj jos...
  • rokikaciga
    37
    Kaj ti nije jasno? Jesi pročitao upise? Znam kaj se događalo u svibnju prošle godine tj da Marić nije znal de mu je glava a de rep za neke osnovne stvari kada je dobio upit za neke igrače. Jesam rekao nešto što je nepojmljivo? Kaj te muči njofra?
  • Jaro
    8.8k
    sve jasno, nis me ne muci... Unatoc crnim prognozama Mikic je potpisao, cak je i napadac doveden, i stoper, i multipraktik za sesticu/lb... Al eto i dalje se dokazuje da su u kkubu ovakvi/onakvi... s informacijama iz drugih klubova...
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.