• vjeko1701
    11.6k
    Baš me zanima stav koji bi prevladavao u javnosti da mi dovodimo krilo iz davljenika Serie A koji je u 56 utakmica zabio 5 golova i imao 2 asistencije.

Usporedbe radi, Brekalo je u Torinu u 33 utakmice imao 7 golova i 2 asistencije. A sjećam se kaj se sve pisalo.
  • Jurki
    14.5k
    slazem se da trebamo traziti takve "no name" igrace od 200-300 tis eura vrijednosti.. ali nam za to prvo trebaju uvjeti.. druga momcad/filijala i angazirati dobrog skauta za to trziste.

Taj isti igrač bi iz Dinama otišao za 10 milijuna.Keyser Soze

Mozda i bi, ali nema veze.. jer bi isporucil rezultat. Da mozemo iskati za svoje igrace 30+ milja eura, moramo postati za pocetak redoviti sudionici LP, a ne samo epizodisti ko do sad.

Dinamo ima ogromni luft za napredak, bez obzira na ligu, infrastrukturu i ostale otegotne okolnosti.
    Salzburg je mozda dostigel svoj plafon, a mi imamo mogucnosti postati doslovno najveci i najbolji klub od Munchena do Istanbula.

Edit: malo kad razmislim precijenil sam Grke bezveze jer ni sad nismo daleko od njih. Trenutacno su u boljoj poziciji nego mi... al nije to bas tak nedostizno.
  • Omake
    5.1k
    Lako za Dinamo, kako je promakao Žilini koja od 2018. godine ima svoj klub Žilina Afrika u toj državi
  • Laugreano
    3k
    I za 2M bi bila pljuvačina, a tek za 20m :lol:
  • ElDorado
    1.5k
    zato jer nemamo podatke. Lecce očito radi poput npr Brentforda koji ima ozbiljnu analitičku službu. Ne gledaju tekme nego analiziraju podatke. Naš Đemo će pederonku pod ruku i put pod noge.
  • FrenchMontana
    784
    Pa meni je logicno da tako rade svi klubovi koji nisu u top 30 po lovi. Analitika je kljuc u danasnjem nogometu, ne znam jel naš vrli gospon Maric svjestan toga ili misli da se u nogometu sve vrti oko poznanstava i preporuka…
  • diebalo77
    254
    Znali netko što je sa Ivanušecom
  • Pavinho
    226
    Pa ne moze se covjek teleportirat...postoje neki protokoli, ugovori...3 kluba su u igri
  • rakurs
    609
    Znali netko što je sa Ivanušecomdiebalo77

Nema nikakvih informacija, sve utihnulo. Malo je čudno da nema nikakvih novosti nakon onih najava u ponedjeljak da Feyenoord vraća Kasanwirja s posudbe. Baš pratim, nigdje se ne spominje, Kasanwirjo je još u Rangersima. Možda se čeka da završi današnja utakmica s Bayernom pa će onda ovih dana napokon to biti riješeno. Ali se baš oteglo, tko zna jel se zakompliciralo možda nešto. Čitam da je Cannavaro jako zadovoljan s Hoxhom, nadam se da to neće presudit :sweat:
  • tomi-pds
    89
    Jel se onaj lik vratil uopce iz Rangersa il je to neko bubnul
  • Crni86
    7.3k
    A mozda je tisina da se deckima da mir pred tekmu u londonu?

Makar jos nigdje nema sluzbene potvrde da je posudba u rangersika prekinuta.
  • keppi
    282
    Vjerujem da će Ivanušec biti u kadru Feyenoorda protiv Bayerna, a onda se nadam pozitivnom raspletu po nas.
    Zanimljivo da smo mi Feyenoordu, isto kao i oni nama vrlo izgledno mogući suparnik za ugurati se u 24 kluba koja idu dalje. Oni imaju 10 bodova i dvije ne baš lagane tekme.....protiv Bayerna kod kuće i na kraju idu kod Lilla. Ako u nekom slučaju ostanu na 10 bodova, a mi jednu utakmicu pobijedimo 8+3......
  • Keyser Soze
    11.8k
    Menalo u Rijeku
  • rokikaciga
    38
    Imamo još jedno krilo za Rijeku. Mislim da bi svi pristali na 1.5m eura da se Špike riješimo. Pogotovo ako je Ivanušec u plavom dresu.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.

More Discussions